Blogolj!
2020.07.30.
A mostanában miniszterelnöki babérokra törő szeszmester egykori haverjait kezdte el verbálisan püfölni és igen érdekes interjút adott a Magyar Hírlapnak, amiben részletesen kifejtette, mit is gondol a baloldalról. Igazi csemege, így van is miből szemezgetni.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
2020.03.08.
Minden színész életében van egy szerep, amit igazán rá szabtak, egy szerep, amiben fürdik a színész. Sok ilyet láttunk már a színháztörténelemben és még az is előfordul, hogy egy jól sikerült alakítás után már mást nem is nagyon tudunk elfogadni a karakter eljátszására. Ilyenkor szokták mondani, hogy a színész száma a darab egy örömjáték.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Nem Szanyi Tibor az első MSZP-s politikus, aki titkos pártkasszával, fekete pénzek kifizetésével vádolta meg a baloldali pártot. Korábban Gyurcsány Ferenc is ismeretlen eredetű pénzekről beszélt. Persze az MSZP bőszen tagad, a húsos fazékhoz igazán közel álló egykori politikusok hazudnak, valótlanságokat állítanak, nincs itt semmi látnivaló lehet továbbmenni.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Az MSZP-t faképnél hagyó Szanyi kapitány új baloldali formáció (párt) alakítását jelentette be, egyúttal örök barátságot hirdetett. Ujhelyi nem kért a barátságból, és durván lealázta korábbi képviselőtársát. Úgy tűnik, az igazi szoci a párját no meg a pártját ritkítja!
Dorogi László
2019.06.28.
A szocik vezérkarának nem nagyon ízlett az EP-választási kampány alatt felszolgált keserű Szanyi-koktél, ezért most rövid úton eltakarították a mellékállásban száj- és szuperhősként tevékenykedő kapitányt.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Az MSZP hoppon maradt exbrüsszelitája újabb levelét megírta. „Összefoglaló értékelésnek” nevezett dolgozatában betekintést nyújt a politikai hulla állapotába került balliberális törpepárt önkivégzésének folyamatába.
Beolvastak Orbánnak és Salvininek! A szocialisták szerint a nemzeti érdekek képviselete és a magyar önvédelem „virtigli nacionalizmus”. Hová tudnak még süllyedni?
A szocialisták brüsszeli ivóembere tesz róla, hogy a balliberális brancs soha ne támadhasson fel. Laza csuklómozdulattal nácizza a magyar kormányt, relativizálja a relativizálhatatlan migránsválságot, és állítja, hogy a nyugat-európai bevándorló közösségek kevéssé hajlamosak a bűnözésre...
Az összefogás, a koordináció és az esélyes ellenzéki jelöltezés után máris megvan az új jelszó. Persze ugyanezzel a mozdulattal dobhatják is a kukába, mert a régi arcok ezt a „történetet” is hiteltelenítik.
Itt a nagy leleplezés: a Fidesz segítette a Momentum aláírásgyűjtését. Aki előadja: Szanyi Tibor amatőr matematikus és csillagász.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?