Blogolj!
Elképesztő közleménnyel jelentkezett a vásárhelyi materialista keresztény polgármester. Egyre nehezebben boldogul a városa irányításával, így a legjobb védekezés a támadás elvét választva nekirontott a jobboldali médiának.
Véget ért a konspiráció. A látszatfüggetlenség köpenyéből előbújt a Jobbik pártigazgatója és a szocialista Botka László.
A városszeretet többet ér a személyes érdeknél. Ez a vásárhelyiség az egykori legendás polgármester felesége szerint. Özv. Rapcsák Andrásné végtelenül finoman, óvó szeretettel, mégis határozottan mutat utat a csatazajban.
A hódmezővásárhelyi, összes ellenzéki párt által támogatott, vagyis ilyen módon a saját értékelése szerint független jelölt Márki-Zay Péter ismét olyat tett, amire eddig nem volt példa.
Nagyon úgy tűnik, hogy még a stabilnak tűnő dolgokat is le tudja rombolni maga körül Márki-Zay Péter a minden ellenzéki párt által támogatott független polgármester-jelölt.
Csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta.
Hódmezővásárhely óráról órára Fidesz- és kormányellenesebb polgármesterjelöltje csúcsra járatja a politikai matematikát, nem mellesleg leleplezi a titkos összeesküvést.
Pintér M. Lajos
2018.01.12.
A zavarodott elefánt lassan teljesen szétrombolja a porcelánboltot. A plébános is megelégelte, hogy a materialista keresztény önjelölt közszereplő „politikai vitorláját egyházi hátszéllel próbálja dagasztani”.
Pintér M. Lajos
2018.01.10.
A volt munkahely is megelégelte a gyanúsítgatást, és derekasan visszacsapott. Ha ilyen ütemben szedi be a füleseket a csetlő-botló, hol fenyegető, hol riogató, hol méretesetek füllentő szivárványos független hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt, nemsokára bedobhatja a törölközőt.
Az ellenzéki média legújabb hőse alaposan beleszaladt a késbe. Világossá vált, a hódmezővásárhelyiek biztonságával szórakozik, amikor üldözési mániára emlékeztető tünetekkel ekézi a helyi térfigyelő kamerarendszert.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?