Blogolj!
A jó öreg Fletó megint osztotta az észt egy kicsit, és naná, hogy megint olyan dolgokról, amelyek az ő szájából különösen „viccesek”.
Szörényi Levente szedte le a keresztvizet az SZFE-lázadókkal együtt sivalkodó balliberális zenésztársáról, aki most duzzog, miután jól helyretették.
A vérvörös brüsszelita szerint a magyar miniszterelnök hiába toporzékol a jogállamiság kapcsán, Brüsszelben már mindent lezsíroztak, s amúgy is, az EU-ban már nagyobb az ellenzéki politikusok hitele, mint Orbán Viktornak.
Pintér M. Lajos
2020.11.16.
Az már biztos, hogy egy az egyben hívják ki Orbán Viktort. De ki lesz a nekifutó, Karácsony, Gyurcsányné, Kunhalmi, Donáth, Szél, Vona, Pálinkás, Márki-Zay, netán Szanyi kapitány?
Pintér M. Lajos
2020.11.13.
Rommá szapulták Orbán Viktort, a kormányt és az egész magyar focit, az Izland elleni siker fényében persze már ők is sütkéreznének!
Miután a Momentum ezerszer leplezte le magát, hogyan árulja a hazát Brüsszelben, a lilák egyik ütőemberének még mindig van képe Orbán Viktorra mutogatni.
Dorogi László
2020.10.11.
Bezzeg a régi jó dolgokból már nem maradt semmi. Vagyis, várjunk csak! Hogyne maradt volna! A baloldal még mindig azt a magyarellenes internacionalista nótát fújja, amit a "külföld" fütyül.
Pintér M. Lajos
2020.10.04.
Vastagbőr: a magyar egészségügyet a 2002 és 2010 közötti ciklusban padlóra küldő balliberális kormányzatok plakátarcának pártja cirkuszol amiatt, hogy Orbán Viktor bejelentette az orvosbérek áttörő erejű emelését.
Dorogi László
2020.09.28.
Vera Jourová kinyitotta a lepénylesőjét és milyen rosszul tette. Vérlázító eszközökkel korbácsolta az indulatokat a magyarok ellen a Der Spiegelnek adott interjújában.
A politikai kriptaszökevénybe ojtott gyurcsányista megmondóember nemcsak Orbán Viktort támadta le, de a balliberális ellenzéket is ostorozza, mert az szerinte nem eléggé bevándorláspárti és kerítésbontó...

Ezeket a cikkeket olvastad már?