Blogolj!
2020.07.11.
Az ember mindig reménykedik benne, hogy a pofátlanságnak azért van határa, de akkor egy napsütéses szombat délelőtt jön az MSZP és eloszlatja minden reményünket.
Címkék: MSZP
Pintér M. Lajos
2020.07.02.
Az örök lúzerként elkönyvelt, Zuglóba ejtőernyőztetett szoci mutyipolitikus pont mint Karácsony: semmilyen érdemi eredményt és teljesítményt nem tud felmutatni, ezért a főváros előző, sikeres vezetését ekézi gőzerővel.
2020.06.27.
Az origo birtokába jutott egy felvétel, melyen az látható, hogy egy - valószínűleg a baloldalhoz köthető - hölgy, Szolnokon, nemes egyszerűséggel kivesz egy postaládából egy kérdőívet és elsétál vele.
Címkék: Hadházy Ákos, MSZP
2020.06.23.
Sokaknál kiverte a biztosítékot, az önkormányzati választások során, mikor a biztos befutó Fideszes Szekó József halála után a tök esélytelen Csorbai Ferenc nem lépett vissza, hanem kiélvezte, hogy egyedüliként bármennyi szavazatot is kap, ő lesz a polgármester.
Kórozs Lajos álvideója nem az első olyan videó az MSZP műhelyéből, mely a koronavírus miatti kórházkiürítéseket összefüggésbe hozta emberek halálával. Pár héttel ezelőtt Bangóné is előállt egy sztorival, ami egy agyhártyagyulladásos fiatal anyuka haláláért tette felelőssé Kásler Miklóst és a kormányt.
Természetesen mindenkinek joga van ahhoz, hogy úgy fordítsa a köpönyegét, hogy minél jobban beívódjon a környezetbe és az aktuális széljárás úgy kapja el, hogy neki az a legkedvezőbb legyen, az viszont már véleményes, hogy a frissen kifordított köpönyegében ő legyen az előző rendszer leghangosabb támadója, nekimenve azoknak, akik mindig is úgy gondolkodtak, ahogy ő szeretne most.
Címkék: MSZMP, MSZP
Semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek: máris lezárult a hamisított kamuvideó ügyének belső vizsgálata a szociknál, és az esetnek nincs személyi felelőse.
Nincs is annál szebb tulajdonság, ha az ember ki mer állni a nyilvánosság elé és azt mondja: hibáztam. Ha valaki téved és szembe tud nézni önmagával és ezt ki is meri mondani. Nem szeretjük beismerni, hogy nem vagyunk hibátlanok, de ha beismerjük, emelt fővel léphetünk tovább.
Címkék: mentők, MSZP
Őrületes öngólt bombázott megalázott és porrá zúzott pártja kapujába Korózs Lajos hétfői álmentős videójával, amivel kétségtelenül nagyot repesztett a világháló pöcegödrében.
Címkék: Emmi, mentők, MSZP
Az ex-kommunistákat egybites párt formátumba tömörítő gittegylet hiába igyekszik szisztematikus módon leválasztani minden ütőerét a józan gondolkodás szívéről, tudományos-fantasztikus módon még mindig életben van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?