Blogolj!
Dorogi László
2020.03.22.
Mindenki megnyugodhat, Orbán Viktor nem lesz se tejpápa, se joghurtcsászár de még csak sajtkirály sem. Magyarországon nem lesz tejhatalom, punktum!
2020.03.08.
Minden színész életében van egy szerep, amit igazán rá szabtak, egy szerep, amiben fürdik a színész. Sok ilyet láttunk már a színháztörténelemben és még az is előfordul, hogy egy jól sikerült alakítás után már mást nem is nagyon tudunk elfogadni a karakter eljátszására. Ilyenkor szokták mondani, hogy a színész száma a darab egy örömjáték.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Pintér M. Lajos
2020.03.07.
Rettegj, Feri, ha tovább lopkodod a szocikat, nem fognak veled kormányozni, ide a rozsdás bökőt! Az MSZP érzelmileg túlfűtött választmányi elnöke durván behisztizett, és csúcsra járatta az üzengetést.
Pintér M. Lajos
2020.03.03.
Három teljes vidéki MSZP-szervezetet orozhat el és kebelezhet be az őszödi böszme. És természetesen támogatja Gyurcsányné Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségét, ha felesége „ambicionálja” a megmérettetést.
2020.02.17.
Még novemberben látogatta meg az ATV stúdióját Korózs Lajos MSZP-s politikus, aki amellett, hogy megdöntötte a "10 perc alatt legtöbb butaságot összehordás" Guiness-rekordját, még azzal is fenyegette az ország vezetését, hogy fellázítják a népet ellenük.
Címkék: lázadás, MSZP
Nem Szanyi Tibor az első MSZP-s politikus, aki titkos pártkasszával, fekete pénzek kifizetésével vádolta meg a baloldali pártot. Korábban Gyurcsány Ferenc is ismeretlen eredetű pénzekről beszélt. Persze az MSZP bőszen tagad, a húsos fazékhoz igazán közel álló egykori politikusok hazudnak, valótlanságokat állítanak, nincs itt semmi látnivaló lehet továbbmenni.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Az MSZP-t faképnél hagyó Szanyi kapitány új baloldali formáció (párt) alakítását jelentette be, egyúttal örök barátságot hirdetett. Ujhelyi nem kért a barátságból, és durván lealázta korábbi képviselőtársát. Úgy tűnik, az igazi szoci a párját no meg a pártját ritkítja!
KariGeri Budapestjét máris behálózták az ellenzéki Keresztapa bizalmasai és kegyeltjei. Avagy nincs új a nap alatt: Gyurcsány és rossz emlékű kormányának emberei elfoglalták a zsíros és fontos pozíciókat.
Dorogi László
2019.10.28.
Szeged szocialista polgármestere megtagadta szegfűtől illatozó gyökereit, s könnymentes búcsút intett a már csak nevében létező MSZP-nek.
Címkék: Botka László, MSZP
A városvezetői címet bitorló szocialista szégyenpolitikus, Csorbai Ferenc elvtárs nem teszi zsebre, amit a helyiektől kap.

Ezeket a cikkeket olvastad már?