Blogolj!
Dorogi László
2020.10.11.
Bezzeg a régi jó dolgokból már nem maradt semmi. Vagyis, várjunk csak! Hogyne maradt volna! A baloldal még mindig azt a magyarellenes internacionalista nótát fújja, amit a "külföld" fütyül.
2020.10.04.
101 évvel ezelőtt a magyar társadalom 133 napig tűrte a korabeli népbiztosok bűzös, gyilkos, lélekölő világát, majd bölcsen és engesztelhetetlen keménységgel azt mondta: eddig és ne tovább! 2022-ig minden egyes nap emlékeztetnünk kell magunkat erre – írja Rákay Philip.
Pintér M. Lajos
2020.09.25.
Ezt tényleg nem láttuk jönni! Az ajtónak rohanás és a „hejesírás” magyar bajnoknőjével, támadnak a szocik. Viccnek is rossz, de nem vicc: #szovjetlány el tudná magát képzelni az ország élén.
A "patkányozó" Bangóné Borbély Ildikó megint hallatta a hangját és emberkísérletnek nevezete azt, hogy az Európai Szuperkupa döntőjét nézők előtt játszhatják le Budapesten.
Újfent felöklendezte aljas hazugságait a hetedik kerület rémisztő DáKó-pártkatona képződménye. A gyurcsányista és cseppet sem toleráns Niedermüller produkciójában egy bohóc is feltűnt a KamuGerinek becsicskuló MaSzoP-os Horváth Csaba személyében, de nincs az a mentor, aki az élő showba vinné a gázos párost.
Pintér M. Lajos
2020.08.26.
Durván befeküdt Gyurcsánynak a Horn-kormány rossz emlékű balliberális belügyminisztere. Kuncze Gábor fullba tolja az alávaló csicskanarratívát, miszerint az őszödi beszéd kipattanása okán tiltakozók valamiféle csőcseléke inzultálta a rendőröket 2006 októberében Budapesten...
Megint rémálmok gyötrik az ellenzéket. Ezúttal Tóth Bertalan, az MSZP elnöke riadt fel izzadtságban úszva és önkényuralmat vizionált, amit két év múlva szándékában áll legyőzni.
2020.07.30.
A mostanában miniszterelnöki babérokra törő szeszmester egykori haverjait kezdte el verbálisan püfölni és igen érdekes interjút adott a Magyar Hírlapnak, amiben részletesen kifejtette, mit is gondol a baloldalról. Igazi csemege, így van is miből szemezgetni.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Csak a szokásos. Az MSZP megint ledobta a kamubombát. A párt mely a járvány alatt a halottakat is felhasználta néhány szavazatért, most egy szerencsétlenül járt fiatal lány sorsából próbál politikát kovácsolni.
Címkék: MSZP
A MaSzoP újfent tanúbizonyságot tett arról, kész tátott szájjal, bőszen bólogatva besétálni Gy. Ferenc bukott miniszterelnök DáKó-erdejébe, csak hogy 2022-ben is átbukdácsoljon a választási küszöbön.

Ezeket a cikkeket olvastad már?