Blogolj!
Nem mondanánk, hogy meglepő, hogy a magát függetlenobjektív politikai elemzőnek titulált Ceglédi a Momentum üdvöskéjének ontja az ötleteket a háttérből. Ráadásul nem kevés pénzért.
Óvodás stílusban bibibízik a lila libernyákok (le)bukott brüsszelitája, aki hiába menekülne, politikai értelemben már megnyomta az önmegsemmisítő gombot.
Miután a Momentum ezerszer leplezte le magát, hogyan árulja a hazát Brüsszelben, a lilák egyik ütőemberének még mindig van képe Orbán Viktorra mutogatni.
2020.10.12.
Donáth Anna újabb kiszivárgott hazugságai mögött sokkal több van, mint amit az ember elsőre hall. Túl a meghökkenésen és felháborodáson – ha egyáltalán meg lehet azon lepődni azon, hogy az ellenzék megint Magyarország ellen áskálódik -, Donáth szavaiból kiderül, hogy akarva-akaratlanul is bevallotta: a kormánynak újból igaza volt.
A Momentum üdvöskéje csúnyán lebukott, ugyanis a Hír TV birtokába jutott egy videófelvétel, ahol bevallja, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával. Azzal a Jourovával, aki a magyarokat és Magyarországot lelkesen sértegeti. Donáth ezt a nagy haverságot eddig tagadta. A Momentum eddig is kínos volt, de most már még cikibb lett, hála Donáth kisasszonynak.
Kínos, vállalhatatlan, vérciki. Újabb fejezet a legrománbarátabb honi balliberális gittegylet genetikailag kódolt magyarellenességéből. Aki bemutatja: Nyirati Klára, a lilák bajai szégyenpolgármestere.
2020.10.04.
101 évvel ezelőtt a magyar társadalom 133 napig tűrte a korabeli népbiztosok bűzös, gyilkos, lélekölő világát, majd bölcsen és engesztelhetetlen keménységgel azt mondta: eddig és ne tovább! 2022-ig minden egyes nap emlékeztetnünk kell magunkat erre – írja Rákay Philip.
2020.09.27.
A tegnapi napon nagy büszkeséggel jelentette be Fegyőr Bandi, hogy milyen nagy neveket sikerült maguk mellé állítani, hogy a Momentum "minden idők legjobb" választási programját dobják össze. Szóba került Bajnai Gordon, Bod Péter Ákos és Oszkó Péter is. Egy baj van az utóbbi nem is tudott róla, hogy a Momentummal együtt dolgozna.
Fiatalság, bolondság. Mondhatnánk és egy legyintéssel el is intézhetnénk az újabb momentumos baklövést, de a rendőrség már nem így vélekedik.
Címkék: Momentum
A balliberálisok tovább feszítik a húrt: már nem csak szivárványos zászlókkal provokálják a többségi társadalmat, de a magyar gyerekeket is célba venné a lila agymosás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?