Nincs telitalálatos a hatos lottón
Nyerőszámok:14, 23, 31, 35, 41, 43. Nyeremények: 5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 349.635 forint; 4 találatos szelvény 1.749 darab, nyereményük egyenként 7.395 forint; 3 találatos szelvény 30.320 darab, nyereményük egyenként 2.035 forint.
Blogolj!
Semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek: máris lezárult a hamisított kamuvideó ügyének belső vizsgálata a szociknál, és az esetnek nincs személyi felelőse.
Nincs is annál szebb tulajdonság, ha az ember ki mer állni a nyilvánosság elé és azt mondja: hibáztam. Ha valaki téved és szembe tud nézni önmagával és ezt ki is meri mondani. Nem szeretjük beismerni, hogy nem vagyunk hibátlanok, de ha beismerjük, emelt fővel léphetünk tovább.
Címkék: mentők, MSZP
Őrületes öngólt bombázott megalázott és porrá zúzott pártja kapujába Korózs Lajos hétfői álmentős videójával, amivel kétségtelenül nagyot repesztett a világháló pöcegödrében.
Címkék: Emmi, mentők, MSZP
Az ex-kommunistákat egybites párt formátumba tömörítő gittegylet hiába igyekszik szisztematikus módon leválasztani minden ütőerét a józan gondolkodás szívéről, tudományos-fantasztikus módon még mindig életben van.
Katasztrófaszilveszter volt ez a javából, tombolt az emberi felelőtlenség. Semmiből sem tanulunk?

Ezeket a cikkeket olvastad már?