Blogolj!
2020.02.13.
Civil szervezetek, alapítványok, egyházak ezekben a napokban ünneplik a Házasság Hetét. Ezt többen, többféleképpen tartják: van akit teljesen hidegen hagy, van aki megpróbál minél több programon részt venni, kicsit jobban odafigyel párjára, vannak, akik meg pont ezeket a napokat tartják alkalmasnak, hogy páros lábbal szálljanak be  házasság intézményébe.
2020.02.09.
Nem kell ahhoz fiatalnak lenni, hogy az ember elmondhassa magáról, hogy a Sesame Street nevű amerikai bábfilmsorozaton nőtt fel. Az 1969-ben indult, nem véletlenül, nagy népszerűségnek örvendő gyerekműsora több millió amerikai és a világ egyéb pontján élő gyermeket ültetett a képernyő elé.
2019.12.16.
Emlékszünk még a Coca-Cola nemrég bemutatott "Love is love" kampányára? Az egyneműek szerelmét úton útfélen propagáló kampány ellen tiltakozó magyar emberekre gyűlölet kampányt zúdított a szivárványos gárda.
Egy kiadós gang bang után. Ennyit még ebéd előtt a konzervatív értékekről és a hagyományos családmodell szentségéről.
Szerencsére olyan országban élünk, ahol szabad bátran beszélnünk nyilvánvaló kérdésekről és ahol nem kell mosolyogva tapsikolnunk a melegházasság intézményének.
És akkor Tóbiás fogta magát és az RTL Klubon, főműsoridőben szájon csókolta Kristófot. Nincs ezzel semmi baj, csak…

Ezeket a cikkeket olvastad már?