Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.11.13.
Rommá szapulták Orbán Viktort, a kormányt és az egész magyar focit, az Izland elleni siker fényében persze már ők is sütkéreznének!
Pintér M. Lajos
2020.09.25.
Ezt tényleg nem láttuk jönni! Az ajtónak rohanás és a „hejesírás” magyar bajnoknőjével, támadnak a szocik. Viccnek is rossz, de nem vicc: #szovjetlány el tudná magát képzelni az ország élén.
Nagyon úgy tűnik, hogy a koronavírus mellett egy másfajta betegség is felütötte a fejét hazánkban.
Pintér M. Lajos
2020.03.07.
Rettegj, Feri, ha tovább lopkodod a szocikat, nem fognak veled kormányozni, ide a rozsdás bökőt! Az MSZP érzelmileg túlfűtött választmányi elnöke durván behisztizett, és csúcsra járatta az üzengetést.
A szocik két lábon járó intellektusa is csatlakozott az erőszakmenethez. Úgy tűnik, a támogatottságot erőszakossággal pótolná a saját csapdájában vergődő ellenzék.
Az MSZP-nek a nyári uborkaszezonban is sikerült hülyét csinálnia magából. Ha azt hiszi, nincs lejjebb, figyelje Tóth Bertalan 21. századi varázslatát!
Ő nem fog könyörögni, ha valaki úgy érzi, vége egy politikai pályafutásnak. Naná! This is the end of a beautiful friendship?
Az MSZP röhögőgörcse a végén csattantotta az ostort, de ezúttal legalább kibírta, hogy ne fullassza nevetéscunamiba a saját oltári ökörsége.
Mert aki festéket ragad, bizony festék által vész el.
Pintér M. Lajos
2017.12.08.
A DK elnöke lilára eheti magát, bekebelezi a fél újpesti MSZP-t. Aztán már nincs más dolga, mint hogy igyon rá kurva sok bort.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?