Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!
Amit a csúf, gonosz Tarlós István elvett a néptől, azt most a jó és bölcs Karácsony Gergely visszaadja: kerékbilincset a budapestieknek!
A nőiséget és a családanyaságot nem tisztelő, alpári Mr. Ungabunga méltatlanná vált Budapest, Magyarország képviseletére. Írd alá te is az online petíciót, melynek célja a közélet Jávor-mentesítése!
Mi mindenre nem jó a klímahiszti. Mindent meg lehet vele magyarázni, csak be kell dobni egy vitában és máris nekünk van igazunk.
A balliberók viccfőpolgármestere nemcsak zsarol, de hazudik is mint a vízfolyás.
Dorogi László
2019.12.30.
A főváros mindenható ura ígért fűt, fát, mennyei mannát, stadionbontást és végtelen mennyiségű CT-t is az októberi választások előtt balliberális rajongótáborának. Úgy fest azonban, csak a levegőbe puffogtatott. Méghozzá vaktölténnyel.
Közleményben válaszolt Áder János főpolgármesterünknek, aki azt vízionálta, hogy 700.000 ember esik ki az egészségügyi ellátásból.
2019.12.16.
Mindannyiunk kedvenc főpolgármestere múlt héten újabb közszolgáltató cég vezérigazgatóját küldte el kizárólag szakmai szempontokat figyelembe véve. De ne aggódjunk, nem leszünk sokáig FŐKERT vezető nélkül, hiszen Karigeri megtalálta a receptet arra, hogy miképpen lehet megtalálni egy fővárosi cég legalkalmasabb első emberét.
Vigyorogva annyit nyökögött a kormányülés után, ha azonnali válasz kell, akkor nem kér az atlétikai vb-ből és a budapesti stadionépítésből. Egyébként meg lehet, hogy szíveskedik megfontolni. Ennél azért az ország és a sportág többet érdemel!
KariGeri Budapestjét máris behálózták az ellenzéki Keresztapa bizalmasai és kegyeltjei. Avagy nincs új a nap alatt: Gyurcsány és rossz emlékű kormányának emberei elfoglalták a zsíros és fontos pozíciókat.
Budapest balliberális „felszabadítója” alaposan bekezdene: indulásból felfüggesztené a XIII. kerületi Szent István-szobrot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?