Blogolj!
Dorogi László
2020.03.24.
Varázsütésre fogta be a pofáját az aljas nyáj, amely egy nappal korábban még oly hevesen bégetett a parlamentben, politikai kérdés szintjére emelve a halált.
Dorogi László
2020.03.16.
Na, nem olyan, nem kell mindjárt rosszra gondolni. A főpolgármester úr egy kutya farka és most annak a gondolatnak a csírája rügyezett ki kicsiny lelkében, hogy majd Ő, egyedül, segítség nélkül jól megcsóválja azt a nagy négylábú testet.
Itt az újabb klímavészhelyzet! Nem, nem, ezúttal nem a Thundberg-féle szájtépésről van szó, hanem a 3-as metró légkondicionálásáról. Amit Karácsony elvileg akar, gyakorlatilag meg mégsem.
Amit a csúf, gonosz Tarlós István elvett a néptől, azt most a jó és bölcs Karácsony Gergely visszaadja: kerékbilincset a budapestieknek!
A nőiséget és a családanyaságot nem tisztelő, alpári Mr. Ungabunga méltatlanná vált Budapest, Magyarország képviseletére. Írd alá te is az online petíciót, melynek célja a közélet Jávor-mentesítése!
Mi mindenre nem jó a klímahiszti. Mindent meg lehet vele magyarázni, csak be kell dobni egy vitában és máris nekünk van igazunk.
A balliberók viccfőpolgármestere nemcsak zsarol, de hazudik is mint a vízfolyás.
Dorogi László
2019.12.30.
A főváros mindenható ura ígért fűt, fát, mennyei mannát, stadionbontást és végtelen mennyiségű CT-t is az októberi választások előtt balliberális rajongótáborának. Úgy fest azonban, csak a levegőbe puffogtatott. Méghozzá vaktölténnyel.
Közleményben válaszolt Áder János főpolgármesterünknek, aki azt vízionálta, hogy 700.000 ember esik ki az egészségügyi ellátásból.
2019.12.16.
Mindannyiunk kedvenc főpolgármestere múlt héten újabb közszolgáltató cég vezérigazgatóját küldte el kizárólag szakmai szempontokat figyelembe véve. De ne aggódjunk, nem leszünk sokáig FŐKERT vezető nélkül, hiszen Karigeri megtalálta a receptet arra, hogy miképpen lehet megtalálni egy fővárosi cég legalkalmasabb első emberét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?