Blogolj!
2020.09.28.
A főváros egyik közkedvelt parkja – ami történetesen a Szent István nevet viseli – egy Szent István szobrot kap(na). Legalábbis ez lenne a logikus, arról nem is beszélve, hogy mégiscsak az államalapítóról van szó. A baloldalnak viszont ez valamiért nem tetszik. Meglepő? Aligha.
Ha nem lihegne a nyakunkon ez a fránya vírus, akkor egészen biztosan a szereptévesztés lenne 2020 szava. Honi berkekben mindenképpen.
Dorogi László
2020.09.03.
A faramuci találós kérdésre talán Kamu Geri adhatná meg a leghitelesebb választ, így nekünk csak annyi maradt, hogy eláruljuk a csattanót.
Pintér M. Lajos
2020.08.29.
A cérnahangon sivalkodó ballibsi amatőr közjós szerint Karácsony Gergely „marha”, ha hagyja, hogy a Fidesz számon kérje rajta választási ígéreteit.
Az irónia csimborasszója az, amikor KariGeri akar valamit megmondani a szakembereknek a koronavírus-járványról. Most például tájékoztatást vár Müller Cecíliától és Kásler Miklóstól a kórházi fertőzések megelőzésével kapcsolatban.
Dorogi László
2020.08.04.
Berongyolt a piacra a fővárosi Mekk Elek-manufaktúra legújabb produktuma, csak ma, csak most akciós áron elvihető!
Hatalmas szerencse, hogy a feladatára teljesen alkalmas főpolgármesterünk legfontosabb vágya, hogy az általa irányított városban minél több hely jusson a kerékpárosoknak és minél kevesebb az autóval közlekedőknek.
Ezerrel pörög a balliberális casting. Karácsony lányos zavarában hátrál, Márki-Zay meg pofátlanul tolja magát előre. Mi jöhet még?
Dorogi László
2020.07.07.
Bánatos szemű kiskutyával cukiskodó ócska vonagáborrá züllesztette magát az állatbarát Budapestet hazudó KamuGeri, miközben pont annyira érdekli a hányattatott sorsú állatok élete, mint a fővárosi választópolgárok véleménye.
Pintér M. Lajos
2020.07.04.
A budapesti balliberális bájpolgármester szerint „teknőcküldöncökkel” üzengetnek neki, hogy el ne merjen indulni a 2022-es országgyűlési választáson a jelenlegi miniszterelnökkel szemben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?