Blogolj!
Hihetetlen mélységbe süllyedt az önjelölt ellenzéki miniszterelnök-jelölt. A hódmezővásárhelyi politikai celeb nem először „buzizza” a kormánypárti politikusokat.
A texasi szaki legalizálná a hat éven felüli gyerekekkel való szexuális kapcsolat létesítését felnőtt férfiak számára. Hát normális?
A mai világban már egyáltalán nem meglepő dolog, hogy mindenkinek mindenhez joga van. Bárki lehet fiú, bárki lehet lány. Aki nagyon szeretne még nemnélküli vagy ufonauta is lehet. Ez teljesen normális és elfogadott a liberális mindenségben.
Még 40 ezer forintos honoráriumot is ígér egy leszbikus szervezet azoknak, akik a legprogresszívabb módon írják át LMBTQ-nyelvezetre a hagyományos meséket.
Pintér M. Lajos
2019.10.23.
Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a pusztulásra...
Pintér M. Lajos
2019.09.12.
Az M5 határozott és harcos közszolgálatisággal állt a küzdelem élére. Parázs vitát rendezett a segítő terápiára éhes melegek jogait képviselők és a mindenáron LMBTQ-lobbi képviselői között, ami még akkor is rendkívül érdekes és hasznos volt, ha a másság jogvédőiről láthatóan leperegnek az észérvek.
Címkék: homoszexualitás
A csendes többség fellélegzett, hogy a multicég eltakarította a közterületekről a homoszexuális párokat ábrázoló provoplakátjait. Egy hangos kisebbség tüncizett, a libsik gyűlölettel teli megmondóasszonya pedig egyenesen visszasírja az egész alakos melegkampányt.
A pedofíliát, a gyermekmegrontást és az elvtelen nemtelenséget is népszerűsítő plakátokkal árasztották el a fővárost a Pride hónapjának apropójából.
A közösségromboló liberális politikai és médiahálózatnak semmi sem szent. Ezúttal leszbikusok pónikkal támadják le a normális és egészséges családmodellbe szocializálódó gyermekeinket.
A deviáns balliberálisok válogatott átkokat szórnak az Országgyűlés elnökére, aki pedig csak kimondta, amit az Alaptörvény rögzít. Meg amit a nemzeti-keresztény értékrend, erkölcs, valamint a józan ész diktál!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?