Blogolj!
Nem és nem, nem megy a megfontolt beszéd Márki-Zay Péternek. Most éppen az derült ki róla, hogy lényegében munkát keres.
Ismét hazugságon kaptuk a vásárhelyi forradalmárt, Márki-Zay Pétert, a mindenkitől független, de mégis minden (?) ellenzéki párt által támogatott polgármester-jelöltet. Illetve most az is kiderült, hogy – hiába állította eddig – nem is áll mögötte mindenki.
Nagyon úgy tűnik, hogy még a stabilnak tűnő dolgokat is le tudja rombolni maga körül Márki-Zay Péter a minden ellenzéki párt által támogatott független polgármester-jelölt.
Csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta.
Hódmezővásárhely óráról órára Fidesz- és kormányellenesebb polgármesterjelöltje csúcsra járatja a politikai matematikát, nem mellesleg leleplezi a titkos összeesküvést.
Avagy a stílus maga a párt. A hódmezővásárhelyi álfüggetlen jelölt politikai kampánya egyházellenes viharokat is kavar.
Van ez a jópofa nyelvtörő, hogy Amerika az amerikaiaké. Na most úgy fest, hogy ez itt nálunk nem működik, mert Makó a hódmezővásárhelyieké. Vagy fordítva.
Pintér M. Lajos
2018.01.12.
A zavarodott elefánt lassan teljesen szétrombolja a porcelánboltot. A plébános is megelégelte, hogy a materialista keresztény önjelölt közszereplő „politikai vitorláját egyházi hátszéllel próbálja dagasztani”.
Pintér M. Lajos
2018.01.10.
A volt munkahely is megelégelte a gyanúsítgatást, és derekasan visszacsapott. Ha ilyen ütemben szedi be a füleseket a csetlő-botló, hol fenyegető, hol riogató, hol méretesetek füllentő szivárványos független hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt, nemsokára bedobhatja a törölközőt.
Az ellenzéki média legújabb hőse alaposan beleszaladt a késbe. Világossá vált, a hódmezővásárhelyiek biztonságával szórakozik, amikor üldözési mániára emlékeztető tünetekkel ekézi a helyi térfigyelő kamerarendszert.

Ezeket a cikkeket olvastad már?