Blogolj!
Régóta érzem úgy, hogy a világ átesett a szellemi halálba vágtázó patás túloldalára, de újra és újra rá kell ébrednem, hogy messze még az őrület vége.
2020.10.18.
Nagyon messzire gurult el a demokrata elnökjelölt gyógyszere és úgy tűnik, minden eszközt megragad arra, hogy pár liberálisból kicsikarjon egy-két szavazatot.
A Patent Egyesületnél valami nagyon elpattanhatott, amikor felpörgették a libsiturbót bizonyos szavak használata miatt. Vagy ellen. Fene tudja már.
Címkék: gender, Liberálisok
A balliberálisok tovább feszítik a húrt: már nem csak szivárványos zászlókkal provokálják a többségi társadalmat, de a magyar gyerekeket is célba venné a lila agymosás.
Amely nem az édesanya, a család, a szerelem, a szeretet, a barátság, a nemzet, a haza vagy az Isten lett. Képzeljétek el: még csak nem is a béke vagy a klímaváltozás!
Még 40 ezer forintos honoráriumot is ígér egy leszbikus szervezet azoknak, akik a legprogresszívabb módon írják át LMBTQ-nyelvezetre a hagyományos meséket.
A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa az USA tudományos életében, már ami az orra hegyéig sem látó, elvakult genderlobbi kártékonyságát illeti.
Címkék: gender, USA, zaklatás
A flaszterlibsik emigráns krétaköröse bevállalta a bevándorlást támogató propagandatevékenységet.
A legújabb gusztustalanság: nőknek öltöztetik a férfiakat. A gendersemlegesség elmebetegsége egyre többeket fertőz meg.
Kecskés István
2017.09.19.
Az ember néha hajlamos azt gondolni, hogy a világ valóban megérett a pusztulásra, de azért remélem nem erről van szó, pusztán egy elmebeteg, idióta éli a 15 percet, amikor híres.
Címkék: gender, USA
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?