Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.07.04.
A budapesti balliberális bájpolgármester szerint „teknőcküldöncökkel” üzengetnek neki, hogy el ne merjen indulni a 2022-es országgyűlési választáson a jelenlegi miniszterelnökkel szemben.
Pintér M. Lajos
2020.07.02.
Az örök lúzerként elkönyvelt, Zuglóba ejtőernyőztetett szoci mutyipolitikus pont mint Karácsony: semmilyen érdemi eredményt és teljesítményt nem tud felmutatni, ezért a főváros előző, sikeres vezetését ekézi gőzerővel.
Ragnar Volarus
2020.04.12.
Kezd(?) unalmas lenni Karácsony Gergely kommunikációja. Mondjuk eddig sem vártam csillogó szemekkel a megszólalásait, de az a faék egyszerűségű folyamatábra, amit ő használ, egyszerűen vérlázító.
Dorogi László
2020.03.16.
Na, nem olyan, nem kell mindjárt rosszra gondolni. A főpolgármester úr egy kutya farka és most annak a gondolatnak a csírája rügyezett ki kicsiny lelkében, hogy majd Ő, egyedül, segítség nélkül jól megcsóválja azt a nagy négylábú testet.
Vigyorogva annyit nyökögött a kormányülés után, ha azonnali válasz kell, akkor nem kér az atlétikai vb-ből és a budapesti stadionépítésből. Egyébként meg lehet, hogy szíveskedik megfontolni. Ennél azért az ország és a sportág többet érdemel!
KariGeri Budapestjét máris behálózták az ellenzéki Keresztapa bizalmasai és kegyeltjei. Avagy nincs új a nap alatt: Gyurcsány és rossz emlékű kormányának emberei elfoglalták a zsíros és fontos pozíciókat.
Budapest balliberális „felszabadítója” alaposan bekezdene: indulásból felfüggesztené a XIII. kerületi Szent István-szobrot.
A nemzet földrajztudósa nem először kavarodik meg a kampányban. És bizonyára nem is utoljára.
A „Sétáló Budapest” arcának kampányfotójához nagyon nincs is mit hozzátenni...
A főpolgármesteri címért nem indul el csak úgy poénból akárki, ebben egyetérthetünk. Még akkor sem, ha annyira alulkvalifikált emberről beszélünk, mint amilyen Berki Krisztián.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?