Blogolj!
Házmestertempó Momentum módra: szintet lépett a magyarsággal szembeni brüsszeli árulkodásban és hisztizésben Cseh Katalin. A bőrszerkós botmixeres nekiesett a német kancellárnak, és ordítva kérte számon, hogy az EU tíz éve nem képes odavágni Orbán Viktornak, úgy jó istenesen.
2020.07.06.
Na, már tényleg csak ez hiányzott a sorból. A BLM-balhé, a fosztogatások, a fehérek letérdepeltetése után legyen Magyarország is rasszista, így teljes a kép. Ezúton is gratulálunk.
Pintér M. Lajos
2020.07.04.
A budapesti balliberális bájpolgármester szerint „teknőcküldöncökkel” üzengetnek neki, hogy el ne merjen indulni a 2022-es országgyűlési választáson a jelenlegi miniszterelnökkel szemben.
2020.07.03.
Nem túl meglepő módon már a kormány is kezdi megelégelni Kari Geriék elképesztő töketlenkedését a Lánchíd felújításával kapcsolatban, így ha a főpolgármester továbbra is inkább a szájkaratéba fekteti az energiáját a tettek helyett, akkor a kormány átveszi tőle az ügyet.
A Momentum örökké ideges hisztigépe szerint Magyarország nagyon nagy bajban van Orbán Viktor miatt. A lila brüsszelita balliberális elvtársaival elzárná a polgári kormányzat elől az uniós pénzcsapokat.
Azt már eddig is megszoktuk, hogy minden egyes mozdulatba bele kell kötnie az ellenzéknek, tök mindegy, hogy a kormány mit csinál. Az viszont tényleg nevetséges, hogy Trianon közelgő századik évfordulója idején is csak a vagdalkozás megy.
Címkék: fidesz, MSZP, nemzet, Trianon
A napnál is világosabb, hogy Márki-Zay hangzatos nagyotmondásokkal, a becsületsértésre is hajazó szaftos beszólásokkal akar helyet foglalni magának az országos politikában, ha már városvezetői tevékenységében nincs sok köszönet.
Ezúttal az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából járatja csúcsra a csúsztatásokkal és álnoksággal kikevert sivalkodást.
Dorogi László
2020.04.28.
Gyurcsány csicskása nem képviselte a Feri-pártot a parlamenti frakciók megtakarításainak átcsoportosításáról szóló hétpárti tanácskozáson, ráadásul fröcsögött is egy kicsit a ballibek Mekkájának számító közösségi médiában.
Nem jött be a főpolgármesternek a tömegközlekedés ritkítása, a megállókban továbbra is rengeteg ember várakozik. Aligha kell ecsetelni, milyen hatással van ez a koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?