Nincs telitalálatos a hatos lottón
Nyerőszámok:14, 23, 31, 35, 41, 43. Nyeremények: 5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 349.635 forint; 4 találatos szelvény 1.749 darab, nyereményük egyenként 7.395 forint; 3 találatos szelvény 30.320 darab, nyereményük egyenként 2.035 forint.
Blogolj!
2020.03.21.
Egyre több embernél telik be a pohár azt látva, hogy sokan felelőtlenül még mindig a köztereken töltik a szabadidejüket. Sokan, felelős állampolgárként otthon maradnak, hogy megvédjék az időseket, a betegeket, de közben azt tapasztalják, hogy vannak olyanok - köztük több idős is - akiket mintha egyáltalán nem érdekelne a vírusjárvány.
MadMax
2019.11.18.
A Pride idején szivárvány-színekbe öltözik a Facebook, de szerintük a Szeretünk Csángók jótékonysági gálaműsor az, ami velejéig romlott, politikai rendezvény.
Címkék: Facebook
A rémlények és az azokat életre keltő mocskos férgek már a magyar gyerekeket is fenyegetik. Óvatosság, figyelem, összefogás, nettárs szülők!
Ragnar Volarus
2018.07.05.
Július 4., az Egyesült Államok ünnepel. Az amerikai függetlenség napja, munkaszünet, partik, tűzijáték. De a Facebook algoritmusa nem pihen. Cserébe rosszul működik.
Nem is tudom, miért a technikát szidom? Az ember a bűnös, az eszét vesztett ember, akit ez a kütyü megbabonáz, lefertőz, elhülyít.
A kancelláriaminisztert nem akasztotta ki, hogy fel akarták akasztani.
Azért tud ez a Jobbik, na! Kovács Tamás vívó és piperkőc Budapest második kerületében már azzal kiverte a biztosítékot, hogy becses otthonát csak célirányosan hajlandó elhagyni (vagy ha ő személyesen nem is, de a munkatársai biztosan), hiszen fb oldalán kuncsorog aláírásokért, a következőképpen:
- a bőség zavara miatt egyelőre még nem a címben említett bejegyzés került sorra. A Facebook-oldal sem elérhető már, nem tudni, hogy letiltották, vagy letörölték-e.
A létezésénél és a stílusánál csak az a szégyenletesebb, hogy 37 ezer polgártársunk lájkjával támogatja.
Idegen tollakkal ékeskednek a DK-sok, akik Vona Gábor dicsőségét sajátítanák ki.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?