Blogolj!
A Momentum brüsszelitája képtelen megemészteni, hogy Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első hulláma ellen, és a hazai egészségügy jobban teljesített, mint a nyugat-európai.
Az ex-kommunistákat egybites párt formátumba tömörítő gittegylet hiába igyekszik szisztematikus módon leválasztani minden ütőerét a józan gondolkodás szívéről, tudományos-fantasztikus módon még mindig életben van.
Már-már nemzethalált vagy kollektív kivégzést vizionál a Párbeszéd hisztigépe, aki szerint a kormány nem akarja rendbe tenni az egészségügy helyzetét, Kásler Miklós kuruzslást végez, az orvosok elmenekülnek a katonás rend elől, ezért magyarok milliói kerülnek életveszélybe.
Ezúttal az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából járatja csúcsra a csúsztatásokkal és álnoksággal kikevert sivalkodást.
2020.04.04.
Már lassan megszokhattuk, hogy az ellenzék még ebben a vészterhes időszakban sem tud józanul gondolkodni, de az, hogy a kormányt szinte a teljes társadalom támogatja ezekben a nehéz hetekben, sem elég nekik, az már mindenen túlmegy.
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
Az MSZP és a DK egymást múlja felül, egészen pontosan alul, olyan szánalmas reakciókkal rukkoltak elő Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentésére.
Dorogi László
2020.03.10.
Most, hogy világszerte tombol a koronavírus-járvány és minden nemzeti kormány, valamint globális szervezet igyekszik mindent elkövetni a megfékezése érdekében, meg kell állnunk egy szóra. Meg kell állnunk egy szóra és hatalmas tisztelettel kell adóznunk azok előtt, akik a frontvonalban harcolnak a gyilkos kór ellen.
Közleményben válaszolt Áder János főpolgármesterünknek, aki azt vízionálta, hogy 700.000 ember esik ki az egészségügyi ellátásból.
Pintér M. Lajos
2019.10.30.
A kormány kimondta: nem akarja megszabni, hány napot igazolhat a szülő. Ez által nagyobb szabadságot, de nagyobb felelősséget is kaptak az oktatási intézmények, hogy ők maguk bővítsék a szülők szabadságát, valamint persze felelősségét.
Pintér M. Lajos
2019.06.21.
Pomázon a gyakorlatban is bebizonyították: igaza van a Házi Gyermekorvosok Egyesületének, mely azért küzd, hogy az orvosok gyógyíthassanak, ne az értelmetlen és felesleges papírmunkára pazarolják idejüket és energiájukat.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?