Blogolj!
Sötétbe borult a főváros tegnap és nem, nem a rettegés és a megfélemlítés miatt, hanem a tehetetlen gyász miatt. Persze azért bőven akadtak olyan is, akik rettegtek, vagy legalábbis ezt sugallják. Lehet tippelni, kik ezek.
2020.05.28.
Ellenben az autósok továbbra is szívnak.
Dorogi László
2020.05.27.
A tökéletes balliberális Ken baba ünnepi pátosszal idézte fel az egy évvel ezelőtti ep-választás eredményeit, és borzasztóan megdicsérte kispajtásait, akik nagyon ügyesen dirigálnak fővárosi kerületeikben és az Európai Parlamentben.
Nézzék el nekem, vidéki parasztnak, hogy értetlenül állok Karácsony Gergely szavai előtt, amelyekkel a kormányt gyávának és teszetoszának bélyegezte, amiért az nem hozta el a főváros "felszabadítását" a vidékével együtt.
Nagyon fontos dolgot tanulhattak meg hétfő reggel az ATV reggeli műsorának őszinte csodálói. A ballibeket simogató csatornán bebizonyosodott, ellenzéki és ellenzéki között is lehet ég és föld a különbség.
Nem sokáig gondolkodott fővárosunk "felelős" polgármestere azon, hogy  járványügyi szempontból milyen fontos intézkedések szükségeltetnek ahhoz, hogy az ország betegeinek 60 százalékát adó város minél könnyebben átvészelje a járványt.
Dorogi László
2020.04.09.
A főváros fura ura huszonegyedik századi Noéként gyűjtötte maga köré az elvtárs állatokat, hogy megmentse őket a koronavírus-járvány okozta pusztítástól, ám a beszállás előtt azért gyorsan telesírták keserves könnyükkel az internetet.
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
A balliberális főpolgármester onnan kapta a pofont, ahonnan a legkevésbé sem számított rá. A környezetvédelmi szakértő szerint a főváros cége által permetezett fertőtlenítőszer szennyezi a környezetet, a növényekre kockázatos, és a szennyvíz-hálózatba kerülve is okozhat károkat.
Dorogi László
2020.03.24.
Varázsütésre fogta be a pofáját az aljas nyáj, amely egy nappal korábban még oly hevesen bégetett a parlamentben, politikai kérdés szintjére emelve a halált.
Itt az újabb klímavészhelyzet! Nem, nem, ezúttal nem a Thundberg-féle szájtépésről van szó, hanem a 3-as metró légkondicionálásáról. Amit Karácsony elvileg akar, gyakorlatilag meg mégsem.

Ezeket a cikkeket olvastad már?