Blogolj!
Óriási hetet tud magának a teljes ellenzék: Botka lelépett, Csintalan előjött, Vona csontig nyalt a balosoknak és most Lendvai Ildikó is megszólalt. Csak abba ne hagyják!
Fejlődés és szolidaritás – harsogja Botka László. Meg is van, mire gondol! Mialatt Rolex Laci jókat üdülgetett a Maldívon, és mélytengeri búvárkodással múlatta idejét, Szeged városában hatalmasat szakítottak a „Botkáéknak kedves gazdagok”.
Pintér M. Lajos
2017.08.18.
Az izraeli kampányguru újra kiokosította a darabokra szabdalt, tehetetlen és alkalmatlan balliberális gyülekezetet. Arról, hogy egységben az erő(cske). És arról, hogy mi az a bizonyos közös nevező.
Kecskés István
2017.07.30.
Egészen érdekes tényre derült fény egy MSZP-s szavazással kapcsolatban – nem kevesebbet állítanak, mint azt, hogy Botka László csalt, amikor miniszterelnök-jelöltnek választották a szocialisták.
Pintér M. Lajos
2017.06.10.
Amennyiben Széchenyi Istvánhoz mérte magát. Úgy tűnik, az MSZP a nokiás dobozról vastagbőrre cserélné a logóját!
Pintér M. Lajos
2017.04.28.
Hiába, no, mióta Botka László „fényt kapott”, egyre több csontváz hullik ki a szegedi szocialista városvezetés szekrényéből...
Pintér M. Lajos
2017.04.27.
Bátor-e vagy, Botka László, vagy mással viteted el a balhét?
Pintér M. Lajos
2017.04.03.
A Szeviép-károsultak képviselőjét bilincsben vitette el Szeged fura ura, jobboldali képviselőket korábban akasztással is fenyegethettek, az belefért.
Címkék: Botka László
Botka László pártpolitikusi lustasági együtthatója úgy tűnik, már a szoci pártküldötteknek is sok volt, így aztán elzavarták a pártparlament éléről az „örök reménységet”. Addig riszálta, kérette magát Szeged fura ura, amíg akkor, amikor már kötélnek állt volna, nem kértek belőle. Mint a juhász és farkasok meséjében.
Címkék: Botka László

Ezeket a cikkeket olvastad már?