Blogolj!
Döntsön Gábor a jövőnkről? Videó!

Döntsön Gábor a jövőnkről? Videó!

2018.03.21. | Kecskés István

A szavazás fontos dolog. Annyira, hogy még a humoros tévécsatornák is a választási részvételre buzdítanak. Felkerült egy videó az internetre, azt kiszivárgott az "eredeti" is. Vicces. Egyelőre.

Tovább
Újabb feminista agymenés: változzon meg a világrend…

Újabb feminista agymenés: változzon meg a világrend…

Tovább
Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét

Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét

Tovább
A Simon Józsefek nincsenek egyedül, avagy a balliberális csürhe tényleg képtelen maga mögött hagyni a kommunizmus véres örökségét.
Gigi Becali a leghíresebb román pásztor, aki egyben a bukaresti FCSB (néhai Steaua) futballklub elnöke, megint olyat mondott, hogy akár Tudose-díjat is kaphatna érte.
A világ egyik legérdekesebb politikai csoportja az MSZP. Egyik tagjuk holtan akarja látni a parlamentben Orbán Viktort és ezt posztolta is. Ezért nem jár kizárás. No, de ha valaki elilndul a választáson, az rettegjen.
Ragnar Volarus
2018.02.02.
Most már elég lesz ebből a zaklatási mizériából, de főleg az általánosításból és a rám erőszakolt hamis férfiképből. És a grid girl-ök kérik vissza a munkájukat!
Címkék: jogvédő, zaklatás
Hódmezővásárhely óráról órára Fidesz- és kormányellenesebb polgármesterjelöltje csúcsra járatja a politikai matematikát, nem mellesleg leleplezi a titkos összeesküvést.
Pintér M. Lajos
2018.02.01.
Az egykori szocialista képviselő úgy tűnik, folyton folyvást rátalál a bombabizniszre. De mit ér az egész, ha a vége mindig kopp?
Egészen érdekes utat jár be az LMP. A zöld(ségeket beszélő) párt, most éppen a CSOK-ba kötött bele.
Semmi sem jó! De tényeg. Ha van sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az. És amúgy is gyanús, hogy az ellenzéki pártok és sajtó a kákán is csomót keres.
Újabb lakossági fórumot tartott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester-jelölt (aki annyira független, hogy az összes ellenzéki párt támogatását kéri) ismét ellentmondásba keveredett egy korábbi nyialtkozatával.
2018.01.30.
Márki-Zay Péter független polgármester-jelölt. Füg-get-len! Bár úgy tűnik a baloldalon ezt nem veszik tudomásul és a szót is furán értelmezik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?