Blogolj!
Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

2019.10.23. | Pintér M. Lajos

Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a …

Tovább
Íme a hazudós Hadházy!

Íme a hazudós Hadházy!

Tovább
A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

Tovább
Elérte: a hódmezővásárhelyi műkedvelő polgármester kétségtelenül a legaljasabb politikával foglalkozó ember Magyarországon.
Karácsony Gergely nagy hanggal kritizálja Tarlós István főpolgármestert, mert szerinte Budapest nem minden része szép. Nézzünk be egy kicsit Zuglóba.
Vártuk, de nem gondoltuk volna, hogy ez megtörténik. Bangóné Borbély Ildikó – tudják a fideszeseket patkányozó szocialista asszony – azonnal belevetette magát az önkormányzati kampányba.
Előbukkant ugyanis egy MSZP-s aktivista, aki hiteles és valódi szociáldemokrataként elindul a polgármester-választáson. Fel is pörgött a ballibsi hiszti!
Hadházy Ákosnak valami nagyon komoly baja van. Ez persze nem újdonság, tudjuk ezt azóta, amióta előadta a pókember jellegű magánszámát. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy egyre furább.
Szerencsére tudjuk: miközben a kutya ugat, a karaván azért halad...
Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben.
Van ez a Homonnay Gergely nevű ellenzéki szószóló, aki leginkább két dologról híres: meleg és a macskájával él. Most újabb dolog derült ki róla: gusztustalan…
Egészen pontosan az atomhoz is hülye. Mondjuk ez nem nagy kaland, mert az emberiség jelentős része így van ezzel. Viszont a többség csendben is marad ezzel kapcsolatban, mert nem akar butaságokat beszélni.
A csendes többség fellélegzett, hogy a multicég eltakarította a közterületekről a homoszexuális párokat ábrázoló provoplakátjait. Egy hangos kisebbség tüncizett, a libsik gyűlölettel teli megmondóasszonya pedig egyenesen visszasírja az egész alakos melegkampányt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?