Blogolj!
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

2020.07.10. | Dorogi László

A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
Nagyon fontos dolgot tanulhattak meg hétfő reggel az ATV reggeli műsorának őszinte csodálói. A ballibeket simogató csatornán bebizonyosodott, ellenzéki és ellenzéki között is lehet ég és föld a különbség.
Pintér M. Lajos
2020.04.20.
A vásárhelyi polgármester a helyi védekezésre koncentrálás helyett továbbra is leginkább a miniszterelnököt és a kormányt ekézi. Vasárnapi prédikációjában a migránsozás és kommunistázás mellett arról beszélt, Orbán Viktor szerinte a választásra való felkészülésként kezeli a járványt...
Azért a politikai ellenállásnak is vannak határai. Már megszokhattuk, hogy a baloldali elköteleződésű pedagógusokat tömörítő PDSZ, teljesen mindegy, hogy milyen döntést is hoz egy konzervatív kormány, tiltakozik, de az, hogy most több ezer gyerek jövőjét is képesek feláldozni politikai akciójukért, mindenen túlmegy.
Nem sokáig gondolkodott fővárosunk "felelős" polgármestere azon, hogy  járványügyi szempontból milyen fontos intézkedések szükségeltetnek ahhoz, hogy az ország betegeinek 60 százalékát adó város minél könnyebben átvészelje a járványt.
Nagyon nem tesz jót ez a járvány-bezártság a magamutogató műfajoknak. Mind a színészeknek (tisztelet a kivételnek), mind a bulvárújságíróknak (tisztelet a kivételnek).
A Párbeszéd pártigazgatója különbséget tett magyar és magyar között: szerinte addig ne küldjünk maszkokat határon túli nemzettársainknak, míg idehaza nem jutott mindenkinek.
Ragnar Volarus
2020.04.12.
Kezd(?) unalmas lenni Karácsony Gergely kommunikációja. Mondjuk eddig sem vártam csillogó szemekkel a megszólalásait, de az a faék egyszerűségű folyamatábra, amit ő használ, egyszerűen vérlázító.
Pintér M. Lajos
2020.04.11.
Vásárhely polgármestere az ATV Egyenes beszédében megint csak azt bizonyította be, hogy a bajban is képtelen az együttműködésre és az összefogásra, annak ellenére, hogy városa érdeke ezt kívánná.
Dorogi László
2020.04.09.
A főváros fura ura huszonegyedik századi Noéként gyűjtötte maga köré az elvtárs állatokat, hogy megmentse őket a koronavírus-járvány okozta pusztítástól, ám a beszállás előtt azért gyorsan telesírták keserves könnyükkel az internetet.
Ragnar Volarus
2020.04.08.
Sétálnék, élvezném a napsütést, de nekem valahogy elsőre is leesett, felfogtam, hogy most ez nem a legjobb ötlet. Örömmel látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, mások is képesek voltak dekódolni az egybites üzenetet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?