Blogolj!
A Tea és Drábik János is Brüsszelbe menne! Ön melyiket küldené oda? Szavazás!

A Tea és Drábik János is Brüsszelbe menne! Ön melyiket küldené oda? Szavazás!

2019.04.25. | Kecskés István

Eddig sem volt unalmas a magyar politikai élet, de most az EP-választás a felszínre hozott két újabb csodát. Van már Tea Párt és Drábik János is szeretne Brüsszelbe menni.

Tovább
Ungár Péter bevallotta, hogy meleg

Ungár Péter bevallotta, hogy meleg

Tovább
Soros György csúnyán elszólta magát! Videó!

Soros György csúnyán elszólta magát! Videó!

Tovább
Tombol az elmebaj: a nulla százalékos Párbeszéd előválasztandó főpolgármester-jelöltje a Liget-projekt leállításával kampányol – őrült érveléssel.
Na nem úgy… Úgy tudni, hogy a legújabb célpontjuk a metró lesz, amit egészen sajátos módon el akarnak foglalni.
Ferenc pápa Csíksomlyóra látogat – ez jó. Mikor megy? Minden logika azt diktálná, hogy pünkösdkor. Persze, hogy nem akkor megy, hanem egy héttel előbb.
Na most álljunk meg egy polgári szóra! De nagyon gyorsan! Egy náci is nagyon sok, de Magyarországon semmivel sincs több szélsőjobboldali barom, mint Európa többi országában. Sőt.
Akkor mindenki megnyugodhat, felesleges is tovább tüntetni, kiderült mi a legnagyobb probléma 2019-ben.
Az hagyján, hogy már nem mindenki férfi, vagy nő, de vannak mindenféle egyebek is. Óriási teher lesz ez a német cégeknek.
Szögezzük le: ez semmiképpen sem akasztófahumor. Az LMP-s képviselő újságja Lázár János egykori kancelláriaminiszter, országgyűlési képviselő felköttetéséről (is) szavaztatja az olvasókat.
A viccpárt ki hallott már róla elnökségi tagja, bizonyos Hajnal Miklós politikuscsíra gyáván megfutamodott az Echo TV kérdései elől. Megint szintet lépett az ellenzéki bohócpolitizálás.
Nagyon jók azok az ismeretterjesztő sorozatok, amelyek megmutatják, hogy egy-egy használati tárgy hogyan készül. Most kiderült, miként készült a híres „szrtájk” felirat.
Azért mindennek van határa! A karácsonyfa dobáló, szánkókat felgyújtogató, rendőröket festegető, írástudatlan tömeg újabb aljasságra vetemedett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?