Blogolj!
Tusup, te gusztustalan senki

Tusup, te gusztustalan senki

2019.08.16. | MadMax

Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben.

Tovább
A körmenet zavarja a pride támogatóját

A körmenet zavarja a pride támogatóját

Tovább
Gyurcsány Ferenc atomhülye

Gyurcsány Ferenc atomhülye

Tovább
Ritka, figyelemreméltó és becsülendő politikusi felelősségvállalás: szülővárosa békéjéért és fejlődéséért saját elhatározásából hátralép, visszavonul a közélettől a hódmezővásárhelyi Fidesz-frakció vezetője. Megszívlelendő üzenete: a régi háború főszereplői nem hozhatják el az új békeidőket.
Kilenc közleményt adott ki az MTI-ben a Demokratikus(nak nevezett) Koalíció kedden és szerdán. Eltalálták: egyiknek sincs köze a trianoni békediktátumhoz.
Pintér M. Lajos
2019.06.04.
A rendíthetetlen nemzeti elkötelezettség, a büszke és magabiztos teljesítmény, a tudatos tervezés és az előrelátó biztonság pilléreire épül a 2020-as magyar költségvetés. A tények tükrében bátorkodhatunk nagyok lenni!
2019.06.04.
Ha valamit lehetett előre tudni Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségével kapcsolatban az az volt, hogy a felfuvalkodott megmondóemberrel nem lesz könnyű együttműködni. És lám: az LMP fel is bontotta a megállapodását a hangoskodóval.
Szanyi Tibor, a legnagyobb király! Hálás lesz neki a történelem, mert végleg szétveri a Magyar Szocialista (és Munkás) Pártot. Köszönjük!
Nem az a lényeg, hogy a Jakab Péter nevű bohóc lesz a Jobbik parlamenti frakcióvezetője, hanem ahogy ezt a törpepárt tálalta.
A patkányügy és a kommunikáció miatt süllyedtek történelmi mélységbe a színtelen-szagtalan Tóth-elnök seregei. Gondolják ők.
Inkább díszpinty. Vagy valami más dísz. Polgár is lehet. Meg pukkasztó. Polgári semmiképpen.
Csúcsra járatja az opportunizmust Vásárhely vezetője. Széles nyelvcsapásokkal közelít a DK-elnökhöz, immár bölcs vezérnek festi le a korábbi miniszterelnököt, akit korábban a botkai receptet követve igyekezett kiszorítani az ellenzéki összefogásból.
Szabadulhat H. Dezső, akit Szögi Lajos ügyében annak idején emberölés és rongálás miatt 17 évre ítéltek. Kijöhet, pedig a büntetéséből van még.

Ezeket a cikkeket olvastad már?