Blogolj!
Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...

Tovább
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Márki-Zay Péter beégett. Csúnyán. De ez történik, ha valakinek semmi sem szent, ha nem tisztel semmit, és azt hiszi, neki mindent lehet.
2020.01.19.
A városligeti biodóm nem kevés kérdést vet fel mostanság. Főhet is a főpolgármester feje, mert rengeteg problémára neki kell megoldást találnia. De ugye a nagy hatalom, nagy felelősséggel jár.
Dorogi László
2020.01.17.
Az a büdös nagy román igazságérzet megint lyukat akar hasítani a magyar vászonzsákon. Pedig már alaposan bele lettek ám abba gyömöszölve az úzvölgyi gyalázat igazságtalanság-szolgáltatói, de csak nem tudnak megülni a seggükön.
Címkék: temető, Úzvölgye
Csúnya szövődményekkel járhat a D-vitamin hiányos állapot, ezt elismerem. De az is kifejezetten károsan hat az emberi szervezet rendeltetésszerű működésére, ha valakit lecsapnak egy baseball-ütővel, megszúrnak egy késsel, megerőszakolnak.
Címkék: börtön
A nemzeti elkúró szerint ugyanakkor mindenki saját tetteiért felelős. Vagyis a szülei „bűneiért” nem.
Csúcsra járatta a sivalkodást és a hisztit a DK-s Molnár Csaba, aki két percen át ordítozott az Európai Parlamentben, hogy Brüsszel büntesse meg végre Magyarországot.
Szépen kerekedik, majd valószínűleg lassan befejeződik Balogh Sándor és a vizes világbajnokság szervezéséért felelős Bp2017 Nonprofit Kft. sagája.
Nem Szanyi Tibor az első MSZP-s politikus, aki titkos pártkasszával, fekete pénzek kifizetésével vádolta meg a baloldali pártot. Korábban Gyurcsány Ferenc is ismeretlen eredetű pénzekről beszélt. Persze az MSZP bőszen tagad, a húsos fazékhoz igazán közel álló egykori politikusok hazudnak, valótlanságokat állítanak, nincs itt semmi látnivaló lehet továbbmenni.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Már meg sem lepődik senki azon, hogy ismét agyatlanul tombol a Greta-jugend. Most éppen Roger Federerbe állt be a klímahiszti-egylet svéd kommandantéja, de ha tovább erőlködik még a végén becsinál.
Címkék: klímahiszti
Dorogi László
2020.01.12.
Ne hallgassuk el: a globális felmelegedés jeleit saját bőrünkön érzékeljük, nem véletlen hát, hogy több és több nemzeti politikában kerül a megoldandó problémák listájára az ügy. Csakhogy a balliberális oldal ezzel a helyzettel is csúnyán visszaél.

Ezeket a cikkeket olvastad már?