Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
Jó duma: el kell innen menni, le kell lépni, az utolsó kapcsolja le a villanyt. Ilyen és ehhez hasonló posztokat is látni a Facebookon.
Nyilvánvaló, hogy mind az ellenzék, mind a szavazótábora sokkot kapott. Erről tanúskodnak a közösségi oldalak és a nyiatkozatok. Mi lehet ennek az oka?
Márki-Zay Péter választási szakértő, önjelölt ellenzéki koordinátor, másodállásban Hódmezővásárhely polgármestere elmondta a véleményét a választásról. Ha hallgatott volna…
De nagyon nem! Persze most jönnek az ellenzéki megmondók és simán agymosottoznak mindenkit, aki a győztesre szavazott.
Tóth Marcell
2018.04.08.
És persze jönnek alatta a kommentek, hogy „fideszes tempó”, a „ballibek mindenre képesek”, meg, hogy milyen tollat nem lehet kiradírozni… és szerencsére a józan hangok is. Én az utóbbit erősíteném.
Nincsen kampánycsend. Kampányzaj van. Nem is kicsi. Ráadásul néhány párt igen keményen, szorgos méhek módjára dolgozott még az éjszaka is.
Az országos kampánykörúton haknizó vásárhelyi polgármester a gyűlöletbeszéd minősített esetét valósította meg, verbálisan beletaposott minden Fidesz-támogatóba, de még a gyerekeikbe és unokáikba is.
Szopok, nyalok, gombot varrok, térden csúszok, még a szocikra is szavazok, csak az legyen, amit én akarok! Elvtelen politikai prostitúció felsőfokon.
Az MSZP röhögőgörcse a végén csattantotta az ostort, de ezúttal legalább kibírta, hogy ne fullassza nevetéscunamiba a saját oltári ökörsége.
Mi lett a Jobbikból? Az ellenzéki párt képviselői közül néhányan 100 milliós budai ingatlanokban tengetik napjaikat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?