Blogolj!
A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

2020.09.28. | Zita

A főváros egyik közkedvelt parkja – ami történetesen a Szent István nevet viseli – egy Szent István szobrot kap(na). Legalábbis ez lenne a logikus, arról nem is beszélve, hogy mégiscsak az államalapítóról van szó. A baloldalnak …

Tovább
Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Tovább
Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Tovább
Az ember mindig reménykedik benne, hogy a pofátlanságnak azért van határa, de akkor egy napsütéses szombat délelőtt jön az MSZP és eloszlatja minden reményünket.
Címkék: MSZP
A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?
Címkék: Hadházy Ákos
Házmestertempó Momentum módra: szintet lépett a magyarsággal szembeni brüsszeli árulkodásban és hisztizésben Cseh Katalin. A bőrszerkós botmixeres nekiesett a német kancellárnak, és ordítva kérte számon, hogy az EU tíz éve nem képes odavágni Orbán Viktornak, úgy jó istenesen.
Kevés olyan ember van ma valószínűleg hazánkban, akit ne háborított volna fel Kaleta Gábor ügye és az a bírói döntés, mely a lehető legenyhébb büntetést rótta ki az egykori diplomatára.
Címkék: baloldal
2020.07.08.
"Mosolygok rájuk, miközben a halálukat kívánom" - írta ki az internetre az a 38 éves radikalizálódott olasz férfi, aki a dzsihádista harcosokat, a terrorcselekményeket éltette és fiatalokat is toborzott terrorista szervezetnek.
Pintér M. Lajos
2020.07.08.
Fő az óvatosság, az ördög nem alszik. Sőt, a kánikulában sem pihen. Ingyenes nyári egyetemre toboroz a közösségi médiában a nemzeti elkúró.
Dorogi László
2020.07.07.
Bánatos szemű kiskutyával cukiskodó ócska vonagáborrá züllesztette magát az állatbarát Budapestet hazudó KamuGeri, miközben pont annyira érdekli a hányattatott sorsú állatok élete, mint a fővárosi választópolgárok véleménye.
2020.07.06.
Na, már tényleg csak ez hiányzott a sorból. A BLM-balhé, a fosztogatások, a fehérek letérdepeltetése után legyen Magyarország is rasszista, így teljes a kép. Ezúton is gratulálunk.
Dorogi László
2020.07.05.
Összenő ami összetartozik: a Parlament örökké ideges ügyeletes hisztis picsája is csatlakoztatta senkit sem érdeklő gittegyletét lyukas zoknis barátja kamualapítványához.
Pintér M. Lajos
2020.07.04.
A budapesti balliberális bájpolgármester szerint „teknőcküldöncökkel” üzengetnek neki, hogy el ne merjen indulni a 2022-es országgyűlési választáson a jelenlegi miniszterelnökkel szemben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?