Blogolj!
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

2020.07.10. | Dorogi László

A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
2020.05.02.
30 évvel ezelőtt egy ország ünnepelt. Négy évtized pártállami diktatúra után újra szabad lett az ország. 30 évvel ezelőtt már nem egy, hanem öt párt képviselhette az embereket az ország házában. 30 évvel ezelőtt az emberek nemet mondtak a diktatúrára és szabad választásokon, szabad akaratukból olyan embereket választottak képviselőknek, akiket alkalmasnak találtak, hogy a parlamentben döntsenek életünket meghatározó fontos döntésekről. 
A nemzeti elkúró szerint jelen helyzetben – világjárvány ide vagy oda – az a legfontosabb magyar közügy, hogy az ellenzék történelmi vereséget mérjen a Fideszre. Tippelünk: már a miniszterelnök-jelöltje is megvan. És családban marad!
Nem tudom, hogy a szánalmasságtól a fekete humorig terjedő skálán hol helyezkedik el az a szituáció, amikor a magyarsággyűlölő román vádolja a magyarsággyűlölő románt a magyarság szeretetével.
Dorogi László
2020.04.28.
Gyurcsány csicskása nem képviselte a Feri-pártot a parlamenti frakciók megtakarításainak átcsoportosításáról szóló hétpárti tanácskozáson, ráadásul fröcsögött is egy kicsit a ballibek Mekkájának számító közösségi médiában.
Agyafúrt, pontosabban inkább sunyi módon vette szájára a külhoni nemzettársainknak nyújtott kormányzati támogatás ügyét a gyurcsányista hordószónok.
Matkovich Ilona összellenzéki polgármester javaslatára egyes önkormányzati intézmények dolgozóinak bérét április 20-tól, nulla forintra kellett csökkentenie a vezetőnek – tudta meg a vaconline.hu.
A híresen magyargyűlölő Párbeszédes Szabó Tímea elérte azt, amiről sok nemzetellenes, balliberális politikus csak álmodni mer.
Megvan annak a diszkrét bája, hogy az ember, aki még egyetlen tettével sem bizonyította, képes lenne akár egy város irányítására, veszi a bátorságot, hogy kinyilatkoztassa: Orbán Viktor alkalmatlan az ország vezetésére. Az MMM elnöke ismét Rákosi Mátyáshoz hasonlította a kormányfőt.
Szintet lépett a Párbeszéd női társelnöke. Szabó Tímea hétfői ámokfutásával elérte a politikai pöcegödör legmélyét, végleg leszerepelt.
Nagyon fontos dolgot tanulhattak meg hétfő reggel az ATV reggeli műsorának őszinte csodálói. A ballibeket simogató csatornán bebizonyosodott, ellenzéki és ellenzéki között is lehet ég és föld a különbség.

Ezeket a cikkeket olvastad már?