Blogolj!
Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...

Tovább
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
A texasi szaki legalizálná a hat éven felüli gyerekekkel való szexuális kapcsolat létesítését felnőtt férfiak számára. Hát normális?
A bőrdzsekis szellemi verőlegény vette át a csakis szebb napokat látott gittegylet vezetését, hogy Gyurcsánnyal kéz a kézben meneteljen 2022 felé.
Címkék: Jakab Péter, Jobbik
Bunkócska, te drága: az önimádó politikai celeb egy mondatban rúgott bele a magyar nemzet színészóriásába, és alázta meg özvegyét is.
Navracsics Tibor egy rendkívül okos és tiszta szívéből jobboldali politikus. Mindemellett nagyon őszinte is, és nem árt, ha odafigyelünk arra, amit mond.
Mi mindenre nem jó a klímahiszti. Mindent meg lehet vele magyarázni, csak be kell dobni egy vitában és máris nekünk van igazunk.
Friss hír: szomáliai menekült erőszakolt meg egy egyetemista lányt a bulinegyedben.
Nils Holgersson
2020.01.22.
Ma van a Magyar Kultúra Napja. Túl azon, hogy ilyenkor rengeteg remek programot lehet elcsípni országszerte, a politikának is alkalom nyílik arra, hogy számot vessen mi mindent tett eddig a nemzeti értékeink ápolásáért. Érdemes körbenéznünk.
Update Norbi szintet lépett, vastag betűkkel véste be nevét az értelmező kéziszótár "két lábon járó hímsovinizmus" címszava alá.
Címkék: anya
A balliberók viccfőpolgármestere nemcsak zsarol, de hazudik is mint a vízfolyás.
Momentumos Guiness-rekord: a külföldön hazája ellen harcoló és uszító botmixeres vinnyogó nyolc perc alatt tizenháromszor orbánozott.

Ezeket a cikkeket olvastad már?