Blogolj!
Karácsonynak nincs felhatalmazása – így matekozik a baloldal

Karácsonynak nincs felhatalmazása – így matekozik a baloldal

2019.10.20. | Kecskés István

Egy hete veszett el a fejsze és a nyele is. Pedig a budapestiek alig több, mint negyede akarta Karácsony Gergelyt.

Tovább
Vágó István szerint a konzervatív ideológia „begyöpösödött”

Vágó István szerint a konzervatív ideológia „begyöpösödött”

Tovább
Tüntetés lesz Mohácson a kegyeletsértő szégyenpolgármester ellen

Tüntetés lesz Mohácson a kegyeletsértő szégyenpolgármester ellen

Tovább
Rántotthús-demagógiával rontott a nemzetre az Apró–Gyurcsány-villából a balliberális brancs konyhafőnöke.
Ahogy az egész országban, úgy szombaton Szentesen is kezdetét vette az önkormányzati választásokig tartó kampányidőszak, s Csongrád megyei város az ország olyan településeinek egyike, ahol bizony sok víz lefolyik még október 13-ig a Kurcán.
Aki kurva sok bort iszik, hajlamos hasonlókat okádni, mint hogy Orbánék éppen Brazíliában teszik tönkre a magyar unokák jövőjét. Könyörgöm, nem kell olyan messzire menni: valakinek ez idehaza az ország kormányrúdjánál már sikerült!
Elérte: a hódmezővásárhelyi műkedvelő polgármester kétségtelenül a legaljasabb politikával foglalkozó ember Magyarországon.
Karácsony Gergely nagy hanggal kritizálja Tarlós István főpolgármestert, mert szerinte Budapest nem minden része szép. Nézzünk be egy kicsit Zuglóba.
Vártuk, de nem gondoltuk volna, hogy ez megtörténik. Bangóné Borbély Ildikó – tudják a fideszeseket patkányozó szocialista asszony – azonnal belevetette magát az önkormányzati kampányba.
Előbukkant ugyanis egy MSZP-s aktivista, aki hiteles és valódi szociáldemokrataként elindul a polgármester-választáson. Fel is pörgött a ballibsi hiszti!
Hadházy Ákosnak valami nagyon komoly baja van. Ez persze nem újdonság, tudjuk ezt azóta, amióta előadta a pókember jellegű magánszámát. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy egyre furább.
Szerencsére tudjuk: miközben a kutya ugat, a karaván azért halad...
Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?