Blogolj!
Egy lapátnyi gyalázatot pakolt a román csendőrség az úzvölgyi barbárságra

Egy lapátnyi gyalázatot pakolt a román csendőrség az úzvölgyi barbárságra

2020.01.17. | Dorogi László

Az a büdös nagy román igazságérzet megint lyukat akar hasítani a magyar vászonzsákon. Pedig már alaposan bele lettek ám abba gyömöszölve az úzvölgyi gyalázat igazságtalanság-szolgáltatói, de csak …

Tovább
A börtön ablakába tízmilliárd forintért sem süthet be a nap

A börtön ablakába tízmilliárd forintért sem süthet be a nap

Tovább
Gyurcsány coming outolt: az apja szimpatizált a nácikkal

Gyurcsány coming outolt: az apja szimpatizált a nácikkal

Tovább
Ki tudja, hogy ki az a Sebián-Petrvoszki László? Senki. Vagyis pont, mint ő maga. Persze segítek: ő a Demokratikus Koalíció új országgyűlési-képviselője, aki hétfőn letette az esküt az Országgyűlésben és mindjárt meg is mutatta, hogy ki ő valójában. Egy barom…
Úgy tűnik nem volt elég a frissen megválasztott főpolgármesternek másfél hónap, hogy felkészüljön a téli időjárásra.
Úgy kellett nekünk ez a Black Friday, mint a Valentin-nap vagy a Halloween. A kassza pörög, a GDP szárnyal, akkor mégis mi baj lehet?
A szokásos probléma: Budapest és Bukarest keveredése. A román Digisport szerint náluk futballozik majd Mbappé, Kroos és Ronaldo.
Dorogi László
2019.11.30.
Beérni látszik a szlovákok magyarellenes nevelése. Eljutottunk odáig, hogy a szlovák szempontból kellemetlen igazság kimondásáért is verbális lincselés, halálos fenyegetés jár. Szlovákia, 2019.
Elépesztő! Nagykanizsán 8:7-es többségben van a baloldali összefogás és ezzel a szűkös előnnyel felhatalmazva érzi magát arra, hogy szétverjen mindent.
Kecskés István
2019.11.29.
Megy a cicaharc. Nőjogi aktivisták kiabálnak azért, hogy a magyar országgyűlés ratifikálja az Isztambuli Egyezményt. Nem kellene, ugyanis ez alapjaiban egy gender buli.
Kitalálják a cím alapján, hogy a váci polgármester melyik oldalról érkezett? Igen! Balról.
Ezeknek semmi sem elég… De tényleg nem. A Fekete-sereg készenlétben áll, mert zsarolnak és követeléseik vannak.
Ez valami egészen döbbenetes. De tényleg. Nem akartak olimpiát, nem akarnak atlétikai világbajnokságot, nem akarnak kézilabda Európa-bajnokságot és nem akarnak szuperkórházat sem. Mit akarnak? Fákat! Az majd kiveszi a mandulád meg a vakbeled.

Ezeket a cikkeket olvastad már?