Blogolj!
BERAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

BERAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

2019.08.19. | Kecskés István

Vártuk, de nem gondoltuk volna, hogy ez megtörténik. Bangóné Borbély Ildikó – tudják a fideszeseket patkányozó szocialista asszony – azonnal belevetette magát az önkormányzati kampányba.

Tovább
Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Tovább
35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik

35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik

Tovább
Nem változnak ezek semmit: a baloldaliak, hovatovább kommunisták a békét tűzik zászlajukra és közben úgy harcolnak, mint a legnagyobbak.
Dorogi László
2019.06.15.
Mi - te, Ön, vagy én - bűnösök vagyunk azért, mert egy svájci tulajdonban lévő szállodahajó ukrán kapitánya megszegte a hajózási szabályzat előzésre vonatkozó szabályát, a baleset pedig szerencsétlen módon éppen Budapesten, éppen a Margit-híd lábánál történt és a tragikus sorsú Hableányt éppen egy magyar kapitány vezette.
Ragnar Volarus
2019.06.13.
Sokszor mondjuk, hogy a hősök köztünk járnak. Ez pedig most is bizonyosságot nyert.
A közösségromboló liberális politikai és médiahálózatnak semmi sem szent. Ezúttal leszbikusok pónikkal támadják le a normális és egészséges családmodellbe szocializálódó gyermekeinket.
Na, most akkor jól kapaszodjunk bele az internetbe: Eva Brunne egy svéd püspök, aki nyíltan leszbikus és jobban szereti a muszlimokat a keresztényeknék.
Csak jönnek és jönnek a jobbnál jobb – igazából bal – főpolgármester-jelöltek. Olyan ez az egész, mintha a Feláldozhatók című film új részét forgatnák.
Az MSZP hoppon maradt exbrüsszelitája újabb levelét megírta. „Összefoglaló értékelésnek” nevezett dolgozatában betekintést nyújt a politikai hulla állapotába került balliberális törpepárt önkivégzésének folyamatába.
Azt ugye nagyjából tudjuk, hogy a román hatóságok és a román emberek eddig azt sem tudták, hogy létetik az úzvölgyi katonatemető. Most meg már a védelmi minisztértium akarja átvenni.
Láthattuk, hogy milyen fontos a románoknak egy katonatemető. Úgy tűnik, hogy csak addig, ameddig elveszik, meggylázzák és a mocskos bocskorjukkal tiporják.
Kecskés István
2019.06.07.
Felvétel az úzvölgyi agresszióról. Imádkozó magyarok és tomboló románok – aki ezt látja, mindent tud arról, hogy mi is történt a katonai temetőnél.

Ezeket a cikkeket olvastad már?