Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
Nem, nem helyesírási hiba szerepel a címben, ugyanis a jelenlegi kormánypártok és az ellenzék között a Magyar Nemzetben mérhető a különbség.
A képviselőségtől búcsúzó Sallai R. Benedek bemutatja, Szél Bernadett és Hadházy Ákos szerint hogy lehet más a (fillérekért kiárusított) politika. LMP-s nagyleleplezés százezres fodrászszámlákról, közpénzből létrehozott ruhatárról és Ungár Peti eltussolt zaklatási botrányáról.
Házhoz mentek a pofonért az ellenzéki pártok vezetői szombaton azzal, hogy részesei voltak a budapesti tüntetésnek.
Ez nem más, mint a hosszú kések éjszakája! A volt társelnök állítólag elájult a sallertől. A titkár reagált: ha kiosztotta volna azt a bizonyos nyaklevest, az érintett talán még most is pihegne, nem a médiában turnézna.
Vége, hivatalos, eldőlt: az április 8-i választáson a szavazók 50,32 százaléka, vagyis a minőstített többsége szavazott a FIDESZ-KDNP listájára.
Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos ölre mentek, rendőrt és mentőt kellett hívni. A szemünk előtt semmisíti meg magát az LMP.
Az összefogás, a koordináció és az esélyes ellenzéki jelöltezés után máris megvan az új jelszó. Persze ugyanezzel a mozdulattal dobhatják is a kukába, mert a régi arcok ezt a „történetet” is hiteltelenítik.
A választási sereghajtók között végzett Momentum Mozgalom szeretne megismerkedni a vidéki Magyarországgal. Érthető.
A választók két módon tudnak lecsapni a politikusokra: szavazáson és utána a Facebookon. Juhász Péter rosszul viseli mindkettőt.
2018.04.10.
Lemond a BKIK elnöke címmel kürtölte világgá Szakonyi kollega tegnap a napi.hu-n, hogy az egy éve megválasztott Krisán László távozik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöki székéből. A cikk felütése rögvest aktuálpolitikai alapot ad a történéseknek: „Alig pár órával a Fidesz választási győzelme után máris elindult a belharc a pozíciókért. Ennek egyik jele lehet, hogy értesüléseink szerint ma délután lemond a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke. Krisán László alig több mint egy évvel megválasztását követően távozik a szervezet éléről”.

Ezeket a cikkeket olvastad már?