Blogolj!
Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

2020.11.28. | Pintér M. Lajos

Micsoda „meglepetés”: Karácsonyék offshore hátterű tendergyőztese egyelőre képtelen szállítani. A balliberális bénázásnak a budapestiek isszák meg a levét.

Tovább
Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Tovább
Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Tovább
Ha így folytatja, gyorsan elkopik Fletnis Fletó makkos cipellőjének az orra, olyan agresszívan rugdossa maga előtt sebesen guruló gyógyszerét.
Ha nem lihegne a nyakunkon ez a fránya vírus, akkor egészen biztosan a szereptévesztés lenne 2020 szava. Honi berkekben mindenképpen.
Kálovics Tibor
2020.09.07.
Ahogyan az lenni szokott a románok már megint történelmet hamisítottak, ezúttal egy magyarok által épített vasútvonal történetéből hagyták ki az igazi építőket.
Egyre jobban úgy tűnik, hogy valóban megártott az ital a Degenerált Koalíció elnökének, aki vasárnap igencsak kikelt magából a Facebook-oldalán.
2020.09.05.
Mint ahogy ismeretes, Gyurcsány nemrégiben a kommunizmus sötét időszakát elevenítette fel, amikor vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, csupán azért, mert kinevezték az SZFE kuratóriumi elnökének. Méghozzá törvényesen. Gyurcsánynak sem kellett több, elgurult a gyógyszer, és habzó szájjal nekiment a Kossuth-díjas rendezőnek.
Dorogi László
2020.09.03.
A faramuci találós kérdésre talán Kamu Geri adhatná meg a leghitelesebb választ, így nekünk csak annyi maradt, hogy eláruljuk a csattanót.
A nyári szünet után újra beindultak a hétköznapok, mindenki munkába áll, de persze az ellenzék eddig sem pihent, most pedig gőzerővel folytatják hivatásukat: a kormány szekálását.
Dorogi László
2020.09.01.
Szereptévesztés, utcabál a neved - akár így is össze lehetne foglalni a Színház- és Filmművészeti Egyetem elé összecsődített hétfő esti dzsemborit, ahol a színművészetis befőtt szerette volna elrakni a nagymamát.
Arató Gergely a soros sivalkodó, aki nemrég azon borult ki, hogy Orbán Viktor szerint „minden magyar gyermek újabb őrhely”, előtte meg attól gőzölt be, hogy Magyarország „sajnos” nem áll rosszul a koronavírus-halálozások tekintetében.
Pintér M. Lajos
2020.08.29.
A cérnahangon sivalkodó ballibsi amatőr közjós szerint Karácsony Gergely „marha”, ha hagyja, hogy a Fidesz számon kérje rajta választási ígéreteit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?