Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!
A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

2018.03.24. | Kecskés István

Sok minden jut az emberek eszébe Juhász Péterről, de az mondjuk nem, hogy hozzá hasonló hazafi kevés van ebben az országban. Van, akinek mégis.

Tovább
A migránsok dühe (videóval)

A migránsok dühe (videóval)

Tovább
Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Tovább
Ragnar Volarus
2018.02.14.
Tudom, a régi reklámban kérdőjel van a mondat végén. De az ide nem passzol. Annyira nem, mint Palácsik Tímea mostanában Andy Vajnához.
Címkék: Vajnáék
Nagyon úgy tűnik, hogy még a stabilnak tűnő dolgokat is le tudja rombolni maga körül Márki-Zay Péter a minden ellenzéki párt által támogatott független polgármester-jelölt.
Kecskés István
2018.02.13.
Sajnos be kell látnunk, hogy a német társadalom egy részének megbomlott az elméje… Lengyel barátainkkal együtt kaptunk most egy maflást Düsseldorfból.
Csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta.
Bizony! Ezt Áder János mondta, még 1993-ban. Ez a félmondat persze elég a hergelésre, a kormány és a határon túli magyarok elleni uszításra. De mit is mondott valójában a jelenlegi köztársasági elnök?
Kecskés István
2018.02.12.
Ungár Péter maga a bizonyítéka annak, hogy az LMP szerint miként lehet más a politika. A zöld képviselőt visszalépésre szólították fel. 
Emellett pedig úszni oktatná a halakat és repülni a madarakat. Hihetetlen, hogy férhet el ennyi elmebeteg gyűlölet egy emberben.
Itt a nagy leleplezés: a Fidesz segítette a Momentum aláírásgyűjtését. Aki előadja: Szanyi Tibor amatőr matematikus és csillagász.
Kecskés István
2018.02.09.
Szanyi Tibor, az MSZP EP-képviselője megint megmondta a magáét. Most éppen Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi "független" polgármester-jelöltről.
Kecskés István
2018.02.09.
Folytatódott a Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter egy hetét bemutató videó sorozat. Ha már rendelőt adott át, akkor az orvosok bérezéséről is beszélt a politikus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?