Blogolj!
Három a kislány

Három a kislány

2019.12.06. | MarciPunk

Greta Thunberg, Nagy Blanka és Rácz Zsófia. Mindhárman nők (lányok), mindannyian közéleti szerepet vállaltak – ennyi a közös bennük. A megítélésük egészen más.

Tovább
Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

Tovább
Vágó István is legyen milliomos!

Vágó István is legyen milliomos!

Tovább
Bocsássák meg nekem, ami most következik, de egyszerűen erre már nem lehet másként reagálni.
Az ember azt gondolná, hogy egy szuperhősnek több a sütnivalója egy átlagos intelligenciájú ellenzéki politikusnál, de Hadházy Ákos újra és újra bebizonyítja: nincs ez így.
MadMax
2019.10.20.
Ennek a nyomorultnak úgy néz ki nincs jobb dolga, mint görénykedni. Mondjuk ebben profi. Most éppen a magyar jelképek eltüntetése az elsődleges feladata. Amit persze magának adott ki feladatként.
Címkék: románia
Egy hete veszett el a fejsze és a nyele is. Pedig a budapestiek alig több, mint negyede akarta Karácsony Gergelyt.
Egyetlen mondatában benne van minden: a balliberális-urbánus felsőbbrendűség érzésének gőgössége, a népi-nemzeti eszmeiség és kultúra lenézése, illetve a lassan évtizednyi ellenzékiség miatti revánsvágy.
A városvezetői címet bitorló szocialista szégyenpolitikus, Csorbai Ferenc elvtárs nem teszi zsebre, amit a helyiektől kap.
Karácsony Gergely nem sprintet fut ámokban, hanem egy egészen konkrtét maraton. Már tettenérhetőek a hazugságai és most olyan ötlettel állt elő, ami sokaknál kiveri a biztosítékot.
Tudtuk, hogy ez lesz, hogy nem lehet bírni ezekkel, mert azt hiszik, hogy nekik mindent lehet. Pedig nem is léteznek, csak önmagukat kreálják nekünk.
Karácsony Gergely még bizonyára bódult a győzelem után elfogyasztott pezsgőtől. Mert azóta össze-vissza beszél. Bár ha jobban belegondolunk, már előtte is. Tehát nagy változás mégsem állt be.
Az, aki ellehetetleníti a sajtó neki nem tetsző részét, vagy éppen azt mondja egy íróra, hogy náci, az kérem egy sima egyszerű útszéli diktátor.

Ezeket a cikkeket olvastad már?