Blogolj!
Döntsön Gábor a jövőnkről? Videó!

Döntsön Gábor a jövőnkről? Videó!

2018.03.21. | Kecskés István

A szavazás fontos dolog. Annyira, hogy még a humoros tévécsatornák is a választási részvételre buzdítanak. Felkerült egy videó az internetre, azt kiszivárgott az "eredeti" is. Vicces. Egyelőre.

Tovább
Újabb feminista agymenés: változzon meg a világrend…

Újabb feminista agymenés: változzon meg a világrend…

Tovább
Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét

Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét

Tovább
József
2016.03.28.
Nincs kockás ingem – nem is lesz, mert nem tetszik –, nem akarok lógni a suliból egy órát sem. Nem akarok olyan dologhoz csatlakozni, amit nem is értek és nem is nagyon érdekel. Számomra az a fontos, hogy tanuljak, hogy sikeres vizsgákat tegyek, jó dolgozatokat írjak és jól érezzem magam a haverokkal. Mert gyerek vagyok.
József
2016.03.24.
József
2016.03.24.
Magyarországon rend van. A Liszt Ferenc Reptéren nagy a készültség, ez nem kérdés, de a fegyelem az úr. És ez így is van rendjén, még abban a világban is, amelyben a félelemnek központi szerepe van. Becsüljük ezt meg.
József
2016.03.23.
Orsi, a blogstar.hu olvasója levelet írt nekünk Brüsszelből. A magyar családanya 26 kilométerre él a belga fővárostól férjével és két gyemekével. Beszámolója szerint az egyik Brüsszelben dolgozó magyar gyerekkori barátjuk már üzent a Facebookon, hogy a fia az iskolában ragadt. A kisfiút reggel még elvitte az iskolabusz a Brüsszeltől kb 20 km-re található iskolába, ám a visszautat már nem engedélyezték az iskolabuszoknak, így rengeteg gyerek az iskolákban ragadt.
József
2016.03.22.
Orsi, a blogstar.hu olvasója levelet írt nekünk Brüsszelből. A magyar családanya 26 kilométerre él a belga fővárostól férjével és két gyemekével. Beszámolója szerint aggódó szülők próbálják az iskolákat elérni, hogy rendben beértek-e a diákok. "Ez az élő valóság, percről percre jönnek a hírek, hogy hány halott, hány sebesült."
József
2016.03.20.
A korrupció elleni küzdelem élharcosa, az Együtt társelnöke szigorúan számon kér minden jobboldali politikust annak vagyoni helyzetéről, ám nagyon ideges lesz, ha tőle kérdezik meg, miért bérel 130 m2-es panorámás budai lakást havi 200 ezerért, mi lett a bedőlt cégeivel, a Milla pénzével, a FB-on szervezett adománykérő akciójára beérkezett pénzekkel, és az egyéb támogatásokkal.
Pukli István és társai miközben a gyerekekért tüntetnek, ultimátumukban a köztársasági elnök és a miniszterelnök bocsánatkéréséről, a pedagógusok szakmai ellenőrzésének megszűntetéséről, a tárgyalások elutasításáról beszélnek, 12 pontos komolytalan követeléseik túlnyomó része pedig nem is a gyerekekre, hanem saját magukra vonatkozik.
József
2016.03.15.
Miközben arról szólnak a hírek, hogy Németországban már naponta több száz bűncselekményt követnek el az illegális bevándorlók, Orbán Viktor március 15-én ismét világosan fogalmazott hazánk migránspolitikájával kapcsolatban.
József
2016.03.14.
Angela Merkel migránsokkal kapcsolatos politikájának kezd megszületni az eredménye. Vasárnap a német tartományi választásokon háromból kettőt elbukott a kancellár pártja. Az emberek egyértelmű véleményt mondnak a kancellár szelfijeiről és a feltétel nélküli befogadás politikájáról is.
József
2016.03.08.
Az egyik ravaszul alkudozik, mintha az isztambuli nagybazárban lenne, a másik meg a történelemből jól ismert német arroganciájával még mindig azt a téveszmét erőlteti rá Európára, hogy a bevándorló férfiak az öreg kontinens gyáraiban dolgoznak majd, asszonyaik meg a nyugat-európai nyugdíjasokat fogják ágytálazni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?