Blogolj!
Puzsér szerint Vágó István egy bigott vénember…

Puzsér szerint Vágó István egy bigott vénember…

2019.06.19. | Kecskés István

A fene se' akar egyetérteni Puzsér Róberttel, de van, amikor lehet… Néhány hónapja egymásnak ugrott az egykori kvízkontár – bocsánat professzor – és a neurotikus főpolgármester-jelölt. A gyépéharc most ért a csúcsára.

Tovább
Az EU-nak többet ér a migráns, mint mi

Az EU-nak többet ér a migráns, mint mi

Tovább
Nem kérünk a Prideból!

Nem kérünk a Prideból!

Tovább
A Liberálisok nevű mérhetetlen kamupárt húsvétra felmelegítette a marihuánaügyet. Ezzel a programmal venné be Budapestet mérhetetlen főpolgármester-jelöltje, Sermer Ádám zászlaja alatt.
Párizsban nem a Notre-Dame volt idén az első lángokban álló szent épület.
Kulturális és egyházi tragédia történt Párizsban hétfőn: kigyulladt és nagy károkat szenvedett a Notre-Dame székesegyház. És vannak emberek, akiknek ez tetszik, sőt vicces. 
Magyarellennesség miatt büntetett meg a román hatóság két tévécsatornát. A hírre reagált Böjte Csaba is.
Vastagbőr! Miközben Erdély elrablásának centenáriumán csúcsra jár a magyargyűlölet, egy román hazafias társaságnak van képe azon hisztizni, hogy a kormányuk prostituálódik a magyarpárttal.
Úgy van ezzel a tisztességes ember, hogy az „elvtárs” szó hallatára összeugrik a gyomra, ökölbe szorul a keze és egyből a kommunizmus jut az eszébe. És ez a szó a mai napig is része az MSZP-s beszélgetéseknek.
Az MSZP nem túl dicső történelmének legjellegtelenebb elnöke, a semmitmondó Tóth Bertalan most akart mondani valamit. Meg is tette – kár volt.
Kunhalmi Ágnesnek nem kellett az ajándék – visszautasította a debreceniek segítségét.
Fekete-Győr Andrásnál nem sok kellemetlenebb fugurája van a magyar közéletnek. A Momentum Mozgalom vezetője előbb kicsinálta a budapesti olimpiai álmot, most pedig aláfeküdt az MSZP-nek és a DK-nak is. Pedig… 
Csúcsjelöltek, akik rendbe tehetnék Európa ügyeit: Matteo Salvinit vagy Orbán Viktort tartaná alkalmasnak az Európai Bizottság vezetésére egy befolyásos német politikus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?