Blogolj!
Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

2019.10.23. | Pintér M. Lajos

Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a …

Tovább
Íme a hazudós Hadházy!

Íme a hazudós Hadházy!

Tovább
A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

Tovább
Ez azért tényleg gyomorforgató. Ilyet nem lehet leríni és terjeszteni. A pedofília a legundorítóbb bűnök egyike, amit a legsúlyosabban kell büntetni.
Úgy tűnik, nagyon nem a materialista kereszténynek áll a zászló. Vagy – ahogy a rosszmájúak állítják – Karigeritől tanulta a földrajzot.
Kecskés István
2019.09.09.
Nem bonyolították túl a legfrissebb üzenetüket a román szurkolók. Kapjuk be… És kész.
Csodálatos, hirtelen gyorsan kiderült, hogy kiben van kádári nosztalgia, kinek csordul ki a könny a szeméből november 7. közeledtével, vagy amikor eszébe jut a május 1-i felvonulás.
Kecskés István
2019.09.07.
Ghaidan H. kapott egy karót, erre karóba akarta húzni a tanárokat. Az összeset. Egyesével, az egyesével.
Tudják ki az a Magnus Söderlund? Eddig én sem tudtam, pedig egy világraszóló barom… 
Igazi büdös bunkók. De amolyan nagyon sötét igazi büdös bunkók. Akik nem tisztelnek sem Istent, sem embert. Fütyülnek, miközben egy gyerekre emlékeznek a pályán. Ezek a román ultrák.
Tudom, gusztustalan a cím, ha az ember vizuális típus – mindenki az –, de tekintsünk úgy a hódmezővásárhelyi amatőr közigazgatásbúrra, mint egy kígyóra. Így már nem olyan rossz a helyzet.
Újra leszállt a lila köd az olimpiagyilkosoknál. Most azt találták ki, hogy az iskolában kell politizálni. Megőrültek? Dehogy! Csak hozzák a formájukat.
2019.09.02.
A hatalomért mindent – gondolhatta az a megveszekedett ellenzéki szavazó, aki életveszélybe sodorta a Fidesz-KDNP egyik siófoki jelöltjét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?