Több mint 4 milliárdot ért az ötös a lottón!
Az ötös lottó 16. heti számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 14, 21, 53, 60. 90. Joker: 987093. Egy telitalálatos szelvényre bukkantak, a nyertes 4,194 milliárd forinttal gazdagodott, ami a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye. A 4 találatos szelvények nyereménye egyenként 1.732.680 forint; 3 találatosoké 22.555 forint; a 2 találatosoké 1645 forint.
Blogolj!
Agybaj: legalizálná a füvet Fodor Gábor viccpártja

Agybaj: legalizálná a füvet Fodor Gábor viccpártja

2019.04.20. | Pintér M. Lajos

A Liberálisok nevű mérhetetlen kamupárt húsvétra felmelegítette a marihuánaügyet. Ezzel a programmal venné be Budapestet mérhetetlen főpolgármester-jelöltje, Sermer Ádám zászlaja alatt.

Tovább
Akik jól szórakoztak azon, hogy ég a Notre-Dame

Akik jól szórakoztak azon, hogy ég a Notre-Dame

Tovább
Böjte Csaba: „Tisztelettel gratulálok a román hatóságnak!”

Böjte Csaba: „Tisztelettel gratulálok a román hatóságnak!”

Tovább
Egyedüli gyerekkel megesik, hogy egyedül gombfocizik és ilyen esetekben előfordul, hogy a meccs végén elhiszi, hogy ő mindenkinél jobb, pedig csak a jobbkéz győzte le a balt.
Karácsony Gergely hatalmas fölénnyel nyert meg egy érdektelenségbe fulladó elő-előválasztást, amelynek konzekvenciáit levonva nehéz elképzelni, hogy tényleg lesz valódi kihívója Tarlós Istvánnak Budapesten.
A Jobbik elnöke talán kilóra vagy darabszámra mérné a rasszizmust, az antiszemitizmust, az erőszakot és a gyűlöletet. Mással nehezen magyarázható az egyre szánalmasabb viselkedése.
Komolyan mondom, hogy Szél Bernadettnek az a szerencséje, hogy nő. Bár ugye ő is minden alkalommal küzd a nemek egyenlőségéért, de most mégis kímélni kell. Pedig…
Kicsit sem zavarja, hogy az ellenzékiek között sem ő a legnépszerűbb jelölt. Megy előre, mint az elszabadult hajóágyú.
A rendőrséghez fordult a DK Makón, miután a fideszes alpolgármester teát kínált az ellenzéki tüncikén. A rendőrség szerencsére higgadtan és bölcsen járt el: lepattintotta a kommunista gyurcsányistákat, akinek immár papírjuk van a politikai agyalágyultságról.
A román bíróság hozott egy igazi rasszista, antiszemita döntést. El kell távolítani a székely zászlókat a székelyudvarhelyi városházáról.
Kecskés István
2019.01.23.
Nem kérdés: a magyarság és a kereszténység elválaszthatatlan egymástól. Így van ez már több mint ezer éve, és ha minden jól megy, akkor egészen addig így is marad ameddig a világ világ.
Bocsánat, de röhögni kell az ellenzéki tüntetésen. Az embernek fülig ér a szája, ha olvassa a január 19-i giganagyóriásielképesztő megmozdulásról szóló híreket.
Szerintem lassan mindenki kezdje elővenni a bőröndöt, pakoljon bele, mert már meg is dől a rendszer. Utcán az MSZP. Rekeszizom-rázó videók.

Ezeket a cikkeket olvastad már?