Blogolj!
A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

2020.09.28. | Zita

A főváros egyik közkedvelt parkja – ami történetesen a Szent István nevet viseli – egy Szent István szobrot kap(na). Legalábbis ez lenne a logikus, arról nem is beszélve, hogy mégiscsak az államalapítóról van szó. A baloldalnak …

Tovább
Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Tovább
Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Tovább
Dorogi László
2020.07.19.
Újabb nagy hal akadhat a süketágyú golyójaként süvítő BLM-mozgalom horgára, most éppen az ötkarikás játékokat mérgeznék meg a négerjogi harcosok az afropropagandával.
Hatalmas szerencse, hogy a feladatára teljesen alkalmas főpolgármesterünk legfontosabb vágya, hogy az általa irányított városban minél több hely jusson a kerékpárosoknak és minél kevesebb az autóval közlekedőknek.
A vörös brüsszelita szerint a miniszterelnök nem a haza érdekét képviseli az EU-csúcson, hanem azt érheti el, hogy egész Európa és Magyarország is fejre álljon. Megáll az ész, de tényleg!
Varga Judittól megszokhattuk már, hogy ha kell, keményen és határozottan vág vissza az ellenzéknek.
Úgy fest mifelénk minden kő alatt egy hazaáruló és/vagy hülye Momentumos balféket találunk.
Még szinte be sem jelentette Gulyás Gergely, hogy elmarad a tűzijáték, az MSZP, a DK és a Jobbik már el is költötte a megmaradt összeget.
Címkék: DK, Jobbik, MSZP
Őrület a köbön: olybá tűnik, hogy az atomjaira hulló Ballik még mindig nem érte el a Mariana-árok alját. Kevés parlamentben ragadt képviselőik egyike csúnya rágalmazást csulázott Deutsch Tamás felé.
2020.07.14.
Akár azt is mondhatnánk, hogy ő már csak tudja, hogy mi fán terem a diktatúra, hiszen felmenői és kedves férje nagy mesterek voltak ezen államforma kiépítésben, de a jelenlegi rendszert diktatúrának nevezni akkora képtelenség, hogy azt talán még saját maguk sem hiszik el.
Ezerrel pörög a balliberális casting. Karácsony lányos zavarában hátrál, Márki-Zay meg pofátlanul tolja magát előre. Mi jöhet még?
De persze ha a fehér kifejezés nagy kezdőbetűvel jelenne meg, akkor az a "fehér felsőbbrendűségre" emlékeztetne ugyebár.
Címkék: rasszizmus, USA

Ezeket a cikkeket olvastad már?