Blogolj!
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

2020.07.10. | Dorogi László

A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
Ennyit megint a balliberális ellenzékről: idegállapotba kerültek amiatt, hogy a konzervatív kétharmad – helyesen – megszavazta a nemváltásnak keresztbe tevő törvényt. Ha már mást nem tudnak zászlajukra tűzni, Szél Bernadett és Bősz Anett permanens háborút hirdetett a transzneműekért.
Nagyon úgy tűnik, hogy a koronavírus mellett egy másfajta betegség is felütötte a fejét hazánkban.
Miközben az egész világ a koronavírus-járvánnyal küzd, na meg persze annak következményeivel, addig Franciaországban migránsok egy csoportjának arra van gondja, hogy értelmetlenül őrjöngjön egyet.
Ragnar Volarus
2020.05.18.
Ma nagy unalmamban ismét kicsit alámerültem az internet legmélyebb bugyraiba, ahol azt láttam, hogy a Momentum kis pionírjai megint kőkemény akcióba kezdtek, és plakátokra ragasztanak matricákat. Mi célból?
Annyira beleélték magukat azon, hogy – szerintük – eltűnt Kásler Miklós, hogy nem vették észre a fától az erdőt.
Az örökké dühösnek tűnő lila gagyiképviselő felháborítónak tartja, hogy a horvát EU-elnökség a koronavírus-járvány idején nem volt hajlandó tovább tolni a 7-es cikkelyes eljárásnak nevezett boszorkányüldözést, és azt követeli az Európai Bizottságtól, hogy csapjon oda Magyarországnak, de tüstént!
Ragnar Volarus
2020.05.15.
Az Európai Parlament ismét nekiszaladt a falnak. Utóbbi szerepet – mármint a falat - megint Magyarország játszotta.
Nézzék el nekem, vidéki parasztnak, hogy értetlenül állok Karácsony Gergely szavai előtt, amelyekkel a kormányt gyávának és teszetoszának bélyegezte, amiért az nem hozta el a főváros "felszabadítását" a vidékével együtt.
Ezúttal az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából járatja csúcsra a csúsztatásokkal és álnoksággal kikevert sivalkodást.
A balliberális propagandagépezetté silányult amerikai szervezet jelentése csúcsra járatja a hazánk elleni hangulatkeltést: hibrid rezsimnek minősítette le Magyarországot. Innen üzenjük nekik: kitörölhetik a hátsójukat az uszításukkal!

Ezeket a cikkeket olvastad már?