Blogolj!
A körmenet zavarja a pride támogatóját

A körmenet zavarja a pride támogatóját

2019.08.16. | faecset

Van ez a Homonnay Gergely nevű ellenzéki szószóló, aki leginkább két dologról híres: meleg és a macskájával él. Most újabb dolog derült ki róla: gusztustalan…

Tovább
Gyurcsány Ferenc atomhülye

Gyurcsány Ferenc atomhülye

Tovább
A libsik megmondóasszonya visszasírja a Coca-Cola melegplakátjait

A libsik megmondóasszonya visszasírja a Coca-Cola melegplakátjait

Tovább
DK, azaz Dobrev Klára megkezdte ámokfutását az Európai Parlamentben. Gyurcsány Ferenc neje, kizárólag olyan emberekkel került kapcsolatba, akik ártottak, vagy ártani akartak Magyarországnak.
Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs ügyekért, uniós belügyekért és uniós polgárságért felelős biztosa azt mondta, hogy Románia hamarosan a schengeni övezet tagja lehet, mert már majdnem minden vállalását teljesítette.
Pintér M. Lajos
2019.06.21.
Pomázon a gyakorlatban is bebizonyították: igaza van a Házi Gyermekorvosok Egyesületének, mely azért küzd, hogy az orvosok gyógyíthassanak, ne az értelmetlen és felesleges papírmunkára pazarolják idejüket és energiájukat.
A fene se' akar egyetérteni Puzsér Róberttel, de van, amikor lehet… Néhány hónapja egymásnak ugrott az egykori kvízkontár – bocsánat professzor – és a neurotikus főpolgármester-jelölt. A gyépéharc most ért a csúcsára.
De tényleg! Viszonylag tisztességes EU-s állampolgárként kérek egy olyan kártyát, amin van némi szabadon felhasználható euró. Megérdemlem, nem?
"Védjük meg gyermekeinket a szexuális és egyéb aberráltságoktól!" Ezt a kérést Boldog István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a parlamentben a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények vitájában fogalmazta meg.
Nem változnak ezek semmit: a baloldaliak, hovatovább kommunisták a békét tűzik zászlajukra és közben úgy harcolnak, mint a legnagyobbak.
Dorogi László
2019.06.15.
Mi - te, Ön, vagy én - bűnösök vagyunk azért, mert egy svájci tulajdonban lévő szállodahajó ukrán kapitánya megszegte a hajózási szabályzat előzésre vonatkozó szabályát, a baleset pedig szerencsétlen módon éppen Budapesten, éppen a Margit-híd lábánál történt és a tragikus sorsú Hableányt éppen egy magyar kapitány vezette.
Ragnar Volarus
2019.06.13.
Sokszor mondjuk, hogy a hősök köztünk járnak. Ez pedig most is bizonyosságot nyert.
A közösségromboló liberális politikai és médiahálózatnak semmi sem szent. Ezúttal leszbikusok pónikkal támadják le a normális és egészséges családmodellbe szocializálódó gyermekeinket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?