Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
Előfordult már Önökkel, hogy olvastak valamit, és nem tudták eldönteni, hogy ez most komolyan gondolja a szerző, vagy valami gigantikus viccnek szánja? Én most így jártam.
Kecskés István
2018.04.23.
"Legyen békesség köztünk mindenkor!" – mondják a katolikus hívők a szentmisében. Ezt a mondatot idézte a vallásosságával folyamatosan kérkedő Márki-Zay Péter. Aztán a nagy békességben belerúgott mindenkibe.
Nagyon komolyan kell venni a mindenki ellenes tüntetést. Mese nincs! Olyan dolgokat fogalmaztak meg, hogy nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni ezt az egészet.
A humor sohasem volt nagyágyújából sótlan méregzsák lett. Az ön- és közveszélyes Szadesz-Teddyt listázva képet alkothatunk róla, milyen (nem) lesz a 21. századi ultraeuropéer magyar(talan) liberál(köz)társaság.
A polgármester azt üzente. Mit is üzent? Ha így folytatja, fénysebességgel fogy el a regimentje.
Egy videó Amerikából, Európáról, Soros és a Nyílt alapítvány romániai ténykedéséről, aktivisták kiképzéséről, amivel végül kikényszerítették a kormány lemondását. És nem Ceausescu, a kommunista diktátor hatalmáról van szó...
Egy liberális hátterű román napilapban egyenesen Donald Trump amerikai elnökkel említik egy lapon az április 8-án diadalmaskodó magyar miniszterelnököt.
Kecskés István
2018.04.18.
Gyárfás Tamás eltakarta az arcát. Ült egy autó hátsó ülésén, villogtak a vakuk, de ő maga nem is nagyon látszott, mert elbújt.
Műkedvelő. Talán ez a legtalálóbb szó Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterre. Nos ő volt, az aki a kampányban Biszku Bélához hasonlította a Fidesz szavazóit.
Kilőttük a konteót, rövid idő alatt rövidre zártuk Márki-Zay meséjét: a matematika mágusa újabb vereséget könyvelhet el. Magyarán szólva: házhoz ment a fülesért, hiszen a vásárhelyiektől is kokit kapott, Lázár János pedig bizalmat!

Ezeket a cikkeket olvastad már?