Blogolj!
Ennyire „ártatlan” a Színművészeti: szexuális zaklatások a felvételin?

Ennyire „ártatlan” a Színművészeti: szexuális zaklatások a felvételin?

2019.12.09. | Pintér M. Lajos

Gőzerővel tussolják a Gothár Péter-féle szexuális zaklatási botrányt: a bűnben összekapaszkodott a balliberális „kultelit”. A Színművészeti Egyetem mossa kezeit a leghevesebben, csakhogy szűzies …

Tovább
Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester

Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester

Tovább
Latmann Tamás szexista megjegyzést tett – kirúgták

Latmann Tamás szexista megjegyzést tett – kirúgták

Tovább
Üzenetértékű: #nehagyjukazatletikat – ez lehet a mottója annak a kezdeményezésnek, melynek a magyar atlétika, a magyar sportélet jeles képviselői álltak az élére. Kiválóságaink megüzenték: a stadionstopoló KariGeri főpolgármesternek, nem hagyják a 2023-as budapesti vb-t.
Van ebben valami egészen érdekes. Előbb Botka László lépett le, aztán meg Vona Gábor. Előbbi ugye az MSZP-t hagyta el, utóbbi meg a Jobbikot.
Dorogi László
2019.10.28.
Szeged szocialista polgármestere megtagadta szegfűtől illatozó gyökereit, s könnymentes búcsút intett a már csak nevében létező MSZP-nek.
Címkék: Botka László, MSZP
MadMax
2019.10.27.
Ha valaki kicsit is reménykedett, hogy jó kezekbe került Zugló, az most felébredhet az álmodozásból. Horváth Csaba máris elkezdene ködösíteni. A ködben pedig sok minden észrevétlen maradhat. 
Szomorú látványt nyújtott Andy Vajna budapesti sírja – írta meg a blogstar másfél hónappal ezelőtt. És lám: már készül is a márvány sírkő a temetőben.
Na jó, hát azért mindennek van határa! Még az agymenésnek is, főleg abban az esetben, ha ez egy ország sorsát veszélyezteti.
Sokba kerülhet a cirkusz és a botránykeltés a renitens politikusnak. A házszabály értelmében jól megkapja a magáét az ex-LMP-s függetlenke.
Kecskés István
2019.10.25.
Kommentár nélkül. Nem is kell és nem lehet ehhez mit hozzáfűzni. Nick Vujicic és Orbán Viktor. Nézegessük ezt a képet egy kicsit. Soli Deo Gloria!
A számok makacs dolgok, meg a statisztikák is. Márpedig ezek azt mutatják, hogy a magyar emberek egyáltalán nem akarnak politikai átrendeződést.
Az új főpolgármester egy párhuzamos dimenzióban él. Csak az emberek igényeire és szokásaira nem figyel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?