Blogolj!
Döntsön Gábor a jövőnkről? Videó!

Döntsön Gábor a jövőnkről? Videó!

2018.03.21. | Kecskés István

A szavazás fontos dolog. Annyira, hogy még a humoros tévécsatornák is a választási részvételre buzdítanak. Felkerült egy videó az internetre, azt kiszivárgott az "eredeti" is. Vicces. Egyelőre.

Tovább
Újabb feminista agymenés: változzon meg a világrend…

Újabb feminista agymenés: változzon meg a világrend…

Tovább
Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét

Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét

Tovább
Márki-Zay Péter eddig is bődületes baromságokat tudott mondani, de most ismét szintet lépett, már véres harcokkal fenyegetőzik, ha nem nyer. Márpedig a bukására komoly esély van.
Ragnar Volarus
2018.02.14.
Tudom, a régi reklámban kérdőjel van a mondat végén. De az ide nem passzol. Annyira nem, mint Palácsik Tímea mostanában Andy Vajnához.
Címkék: Vajnáék
Nagyon úgy tűnik, hogy még a stabilnak tűnő dolgokat is le tudja rombolni maga körül Márki-Zay Péter a minden ellenzéki párt által támogatott független polgármester-jelölt.
Kecskés István
2018.02.13.
Sajnos be kell látnunk, hogy a német társadalom egy részének megbomlott az elméje… Lengyel barátainkkal együtt kaptunk most egy maflást Düsseldorfból.
Csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta.
Bizony! Ezt Áder János mondta, még 1993-ban. Ez a félmondat persze elég a hergelésre, a kormány és a határon túli magyarok elleni uszításra. De mit is mondott valójában a jelenlegi köztársasági elnök?
Kecskés István
2018.02.12.
Ungár Péter maga a bizonyítéka annak, hogy az LMP szerint miként lehet más a politika. A zöld képviselőt visszalépésre szólították fel. 
Emellett pedig úszni oktatná a halakat és repülni a madarakat. Hihetetlen, hogy férhet el ennyi elmebeteg gyűlölet egy emberben.
Itt a nagy leleplezés: a Fidesz segítette a Momentum aláírásgyűjtését. Aki előadja: Szanyi Tibor amatőr matematikus és csillagász.
Kecskés István
2018.02.09.
Szanyi Tibor, az MSZP EP-képviselője megint megmondta a magáét. Most éppen Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi "független" polgármester-jelöltről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?