Blogolj!
Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...

Tovább
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
2020.02.09.
A 444.hu indította a balliberális médiában pedig futótűzként terjedt el a hír, mely szerint Rétvári Bence állítása ellenére nem tiltakozott a Netflix-nél a Jézust melegként bemutató film ellen.
2020.02.09.
Az igazi költő azonnal reflektál a társadalmat érintő aktuális problémákra. Így tették ezt nagy költőóriásaink és így tűnt el ez a fajta versírás az utóbbi időkben.
2020.02.09.
Nem kell ahhoz fiatalnak lenni, hogy az ember elmondhassa magáról, hogy a Sesame Street nevű amerikai bábfilmsorozaton nőtt fel. Az 1969-ben indult, nem véletlenül, nagy népszerűségnek örvendő gyerekműsora több millió amerikai és a világ egyéb pontján élő gyermeket ültetett a képernyő elé.
A nőiséget és a családanyaságot nem tisztelő, alpári Mr. Ungabunga méltatlanná vált Budapest, Magyarország képviseletére. Írd alá te is az online petíciót, melynek célja a közélet Jávor-mentesítése!
... hanem a pofátok nagy, nem vagyok kövér, csak a súlyomhoz nem vagyok elég magas. A sort most egy újabb mondással lehet folytatni. Nem a parkolóhely kevés, hanem az autó sok.
Címkék: románia
2020.02.06.
Romániában. Úgy tűnik mostanában igencsak felgyorsultak az események a román politikában.
Amikor Párbeszéd egy párt neve, az ember joggal várná el, vagy legalábbis arra számít, hogy intelligens emberekről lehet szó. Akik tényleg képesek a párbeszédre. Mi már tudjuk, hogy nem, és ez a névválasztás csak átverés. De Jávor Benedek most megerősített minket ebben.
Így dolgoztok ti: tőből kivágta a focikaput az önkormányzat.
Hihetetlen mélységbe süllyedt az önjelölt ellenzéki miniszterelnök-jelölt. A hódmezővásárhelyi politikai celeb nem először „buzizza” a kormánypárti politikusokat.
A DáKópárt brüsszelitája eszeveszetten sivalkodik, mert nem zárta ki a Fideszt az Európai Néppárt. Besült az ördögi mesterterv.

Ezeket a cikkeket olvastad már?