Blogolj!
Három a kislány

Három a kislány

2019.12.06. | MarciPunk

Greta Thunberg, Nagy Blanka és Rácz Zsófia. Mindhárman nők (lányok), mindannyian közéleti szerepet vállaltak – ennyi a közös bennük. A megítélésük egészen más.

Tovább
Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

Tovább
Vágó István is legyen milliomos!

Vágó István is legyen milliomos!

Tovább
Ragnar Volarus
2019.11.04.
Ezt a baromságot nem én találtam ki. Hanem a menesztett elnökasszony Viorica Dăncilă. Talán ez is egy nyomós indok lehet, hogy jogos volt a menesztése.
Budapest balliberális „felszabadítója” alaposan bekezdene: indulásból felfüggesztené a XIII. kerületi Szent István-szobrot.
Értem én, hogy vannak Budapesten páran, akiknek nem kell az atlétika világbajnokság, a kézilabda Európa-bajnokság, a Liget, de még a szuperkórház sem, de ez nem ilyen egyszerű azért.
Pintér M. Lajos
2019.10.30.
A kormány kimondta: nem akarja megszabni, hány napot igazolhat a szülő. Ez által nagyobb szabadságot, de nagyobb felelősséget is kaptak az oktatási intézmények, hogy ők maguk bővítsék a szülők szabadságát, valamint persze felelősségét.
Ha jön Vlagyimir Putyin, akkor megy a hisztéria a baloldalon. Főleg Gyurcsány Ferenc veri a mellét, mert szerinte Orbán Viktor nem Európát választotta.
Üzenetértékű: #nehagyjukazatletikat – ez lehet a mottója annak a kezdeményezésnek, melynek a magyar atlétika, a magyar sportélet jeles képviselői álltak az élére. Kiválóságaink megüzenték: a stadionstopoló KariGeri főpolgármesternek, nem hagyják a 2023-as budapesti vb-t.
Van ebben valami egészen érdekes. Előbb Botka László lépett le, aztán meg Vona Gábor. Előbbi ugye az MSZP-t hagyta el, utóbbi meg a Jobbikot.
Dorogi László
2019.10.28.
Szeged szocialista polgármestere megtagadta szegfűtől illatozó gyökereit, s könnymentes búcsút intett a már csak nevében létező MSZP-nek.
Címkék: Botka László, MSZP
MadMax
2019.10.27.
Ha valaki kicsit is reménykedett, hogy jó kezekbe került Zugló, az most felébredhet az álmodozásból. Horváth Csaba máris elkezdene ködösíteni. A ködben pedig sok minden észrevétlen maradhat. 
Szomorú látványt nyújtott Andy Vajna budapesti sírja – írta meg a blogstar másfél hónappal ezelőtt. És lám: már készül is a márvány sírkő a temetőben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?