Blogolj!
Agybaj: legalizálná a füvet Fodor Gábor viccpártja

Agybaj: legalizálná a füvet Fodor Gábor viccpártja

2019.04.20. | Pintér M. Lajos

A Liberálisok nevű mérhetetlen kamupárt húsvétra felmelegítette a marihuánaügyet. Ezzel a programmal venné be Budapestet mérhetetlen főpolgármester-jelöltje, Sermer Ádám zászlaja alatt.

Tovább
Akik jól szórakoztak azon, hogy ég a Notre-Dame

Akik jól szórakoztak azon, hogy ég a Notre-Dame

Tovább
Böjte Csaba: „Tisztelettel gratulálok a román hatóságnak!”

Böjte Csaba: „Tisztelettel gratulálok a román hatóságnak!”

Tovább
Ezt komolyan nem hiszem el. Szerintem ezt már direkt csinálják, mert véletlenül nem lehet senki ennyire fogalmatlan. Most Karácsony Gergely követett el olyan helyesírási hibát, amilyen nincs is.
Elképesztő, de a Bálint gazda „brand” sokkal előbb volt, mint ahogy Bálint György feltűnt volna az Ablakban. A kommunisták lenyúlták a korábban bevezetett nevet.
Ez már tényleg hihetetlen és véresen ciki. Ezek nem tudják, mit cselekszenek… 
Az ellenzéki lapok ügyesen felsorolták azokat a kormánypárti képviselőket, politikusokat, akiknek négy gyerekük van, így hamarosan SZJA mentességet élvez a feleségük. Természetesen kimaradt Márki-Zay Péter neje a listázásból, pedig őt is érinti, ellenben nem nagyon tetszik neki az intézkedés.
Megy a balhé, mert állítólag Bálint „gazda” György díszpolgári jelölését nem támogatta a XVI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete. Óriási hiszti lett belőle, pedig… 
Magyarországra érkezett Frans Timmermans, a baloldal csúcsjelöljte, vagy ahogy mifelénk szokás mondani: ideette a fene… Ha már így jártunk, akkor mondott is okosat és az MSZP-ről is bebizonyította, hogy egy hazaáruló alakzat.
József Attila után szabadon, tiszta szívvel: a macronista csigazabálóknak végleg elmentek otthonról. Nagyon úgy tűnik, hogy franciahon megérett a történelmi pusztulásra.
A Willkommenskultur csődje ide vagy oda, Merkellel vagy nélküle, csúcsra jár a német önfeladás. Bevándorlókkal virágoztatnák fel országukat. Még jó, hogy Magyarország más utat jár.
Ennyi? Ennyi… Nem tudnak semmi mást mondani. Nincsenek érvek, nincsenek opciók és főleg nincs tömeg.
Pintér M. Lajos
2019.02.09.
Máriaradnán tombolt a magyargyűlölő, útszéli román barbarizmus. Egy uszító izomdák honpolgár a kék-sárga-piros trikolórral esett neki nemzetünk büszkeségének.

Ezeket a cikkeket olvastad már?