Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!
A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

2018.03.24. | Kecskés István

Sok minden jut az emberek eszébe Juhász Péterről, de az mondjuk nem, hogy hozzá hasonló hazafi kevés van ebben az országban. Van, akinek mégis.

Tovább
A migránsok dühe (videóval)

A migránsok dühe (videóval)

Tovább
Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Tovább
Azért jók a tüntetések, mert ilyenkor a megmozdulásokon a megjelentek legalját is láthatjuk. Nincs ez másként a diákok tüntetésével kapcsolatban sem.
Csodálatos videóra bukkantunk. A Közös Ország Mozgalom (Gulyás Marcika gittegylete) Ungár Péter (LMP), Niedermüller Péter (DK), Benedek Márton (Momentum) és Mihalik Zoltán (Együtt) részvételével zajló február 22-i képviselőjelölti vitafórumáról, amiről olvasónk helyszíni beszámolót is készített, a „demokrácia” legnagyobb dicsőségét bemutatva mindannyiunknak.
Vasárnap polgármestert választanak Hódmezővásárhelyen. A Blogstar végigkövette a kampányt, annak színét és fonákját egyaránt megénekelték a bloggerek, és talán kristálytisztán bemutatták: az összellenzéki-független jelölt sok mindenre alkalmas lehet - egyetlen dolgot kivéve. Ez pedig a megyei jogú város vezetése.
Az ész megáll. De komolyan! Maradjunk annyiban, hogy nem a miénk állt meg, hanem Majtényi Lászlóé ment el.
A hódmezővásárhelyi, összes ellenzéki párt által támogatott, vagyis ilyen módon a saját értékelése szerint független jelölt Márki-Zay Péter ismét olyat tett, amire eddig nem volt példa.
Ez tényleg elképesztő: a hatmilliárdos, bűnszervezetben elkövetett adócsalás miatt éppen előzetesben üldögélő Czeglédy Csaba összeszedte az 500 ajánlást, így képviselő-jelölt lehet. Felkészül Kelemen Anna, luxusprosti…
- a bőség zavara miatt egyelőre még nem a címben említett bejegyzés került sorra. A Facebook-oldal sem elérhető már, nem tudni, hogy letiltották, vagy letörölték-e.
A létezésénél és a stílusánál csak az a szégyenletesebb, hogy 37 ezer polgártársunk lájkjával támogatja.
A hétfő reggel mindig utálatos. De ma még ráadásul arra kellett ébrednünk, hogy a „tősgyökeres magyar származású” olimpikon utolsóként zárt.
Címkék: olimpia
Nem és nem, nem megy a megfontolt beszéd Márki-Zay Péternek. Most éppen az derült ki róla, hogy lényegében munkát keres.

Ezeket a cikkeket olvastad már?