Blogolj!
Egy lapátnyi gyalázatot pakolt a román csendőrség az úzvölgyi barbárságra

Egy lapátnyi gyalázatot pakolt a román csendőrség az úzvölgyi barbárságra

2020.01.17. | Dorogi László

Az a büdös nagy román igazságérzet megint lyukat akar hasítani a magyar vászonzsákon. Pedig már alaposan bele lettek ám abba gyömöszölve az úzvölgyi gyalázat igazságtalanság-szolgáltatói, de csak …

Tovább
A börtön ablakába tízmilliárd forintért sem süthet be a nap

A börtön ablakába tízmilliárd forintért sem süthet be a nap

Tovább
Gyurcsány coming outolt: az apja szimpatizált a nácikkal

Gyurcsány coming outolt: az apja szimpatizált a nácikkal

Tovább
Ez aztán a haladó, felvilágosult és nem utolsó sorban nyugati gondolat. Gond van a színházakkal, lépnek a döntéshozók, majd jön a tüntetés, amelynek apropóján belemarnak az egyházba.
Íme, a jogállamiságról prédikáló európai demokrata valódi arca: szégyenpadra ültetné és listázná a (nyilván neki nem tetsző ítéleteket hozó) bírókat Márki-Zay Péter! Csak mi nem halljuk a balliberális sajtó, az ilyen-olyan „civil” szervezetek és szakmai társaságok elhatárolódását?
Most éppen Görbicz Anitába állt bele a haladó, nyugati és főleg baloldali sajtó. A bűne az, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét meri támogatni.
Milliós fizetés ide vagy oda, nem éjszakázna munkahelyén, az Országgyűlésben a fiatalok Ferije, a nemzet elkúrója, aki azt üzeni: inkább ágyban, párnák közt, odahaza...
Úgy látszik, ha az emberek anyagi lehúzásáról van szó, akkor a baloldali politikusok fantáziája szinte határtalan. Volt már itt vizitdíj, vagy nemrég ötvenszeresére emelt parkolási díj, de amit most talált ki az összellenzéki Lengyel Róbert, siófoki polgármester, arra az ember csak pislog, mint, aki először látja a Balatont.
Pintér M. Lajos
2019.12.10.
Nincsenek szavak: az egyre fokozódó keresztényellenes barbárság áldozata lett Szűz Mária bronzszobra Göteborgban.
2019.12.09.
2017 után újra zaklatási botránytól hangos a hazai kulturális élet: akkor Sárosdi Lilla robbantotta a zaklatási bombát, melynek Marton László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színházrendező feje fölött, most pedig Gothár Péter szintén Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendező körül alakultak ki hasonló körülmények.
Avagy Gyurcsány Ferenc bekebelezte a Liberálisokat.
Már megszokhattuk, hogy ellenzéki barátaink a konstruktív vita helyett a megbotránkoztatásban, a hangulatkeltésben hisznek. Nekik a zöld asztalról maximum a biliárd jut eszükbe. Ha hihetünk az információknak, ma is erre számíthatunk. Mármint nem biliárdra, hanem botránykeltésre.
Persze, hogy a balliberális városvezetés ajándékozta meg a Pest megyei kisváros lakóit a szeretet hatalmának megszorítócsomagjával.

Ezeket a cikkeket olvastad már?