Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
Gyurcsány és pár(t)ja továbbra is képtelen megemészteni a választási vereséget. Némi maradék viszki és közepesen száraz pogácsa talán gyógyírt jelenthet a bajra.
Szinte hallani a kárörvendő kacagást, amikor az ellenzékiek azt olvassák, hogy Brüsszelbe rendelték Orbán Viktort.
Kásler Miklós vélhetően miniszter lesz. A pályafutása csodás, az életútja tiszteletreméltó. Ezekbe nem lehet belekötni, de azért az ellenzék csak talált valamit.
A legszebb öröm a káröröm jeligével páros lábbal szállt bele a pártba. Mindenesetre máris retteghet a Fidesz, mert Kovács elvtársnak megvan a receptje az MSZP megújítására.
A korábbi kvízmester kifakadt, kőkemény kritikus üzenetet küldött a kormányellenes sivalkodóknak: szálljanak le a magas lóról a DK elnökéről, és söprögessenek a saját portájukon.
Nem könnyű, sőt nehéz a helyzete a németországi zsidóknak… Kipában mindenképpen.
Juhász Péter pénzt gyűjt, hogy ki tudja fizetni a senkit sem érdeklő pártjának jelentős tartozását. A pártvezér korábban szembekerült már a NAV-val és úgy tűnik a vér nem válik vízzé.
Régebben mindenki a rádió előtt ülve várta a Szabó család legújabb epizódját. Most az LMP-sek felélesztették ezt a régóta hiányzó műsort. Természetesen a maguk módján.
Márki-Zay Péter szereti a saját igazát harsogni. Leginkább országosan, de amikor néha ideiglenesen a hivatalában tartozik, akkor lokálisan is.
Hogy Magyarországon demokrácia van azt áprilisban többször is láthattuk. Választás, tüntetések, miegyéb.

Ezeket a cikkeket olvastad már?