Blogolj!
Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

2020.11.28. | Pintér M. Lajos

Micsoda „meglepetés”: Karácsonyék offshore hátterű tendergyőztese egyelőre képtelen szállítani. A balliberális bénázásnak a budapestiek isszák meg a levét.

Tovább
Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Tovább
Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Tovább
Pintér M. Lajos
2020.09.30.
Minő meglepetés: az Európai Bizottság hazánkat rugdosó „jogállamisági” jelentését tizenegy olyan „civil” szervezet tákolta össze, melyeket a milliárdos spekuláns, Soros György is támogat. Donáth Anna repes az örömtől, Varga Judit kijózanítja a liberányák huhogókat.
2020.09.28.
A főváros egyik közkedvelt parkja – ami történetesen a Szent István nevet viseli – egy Szent István szobrot kap(na). Legalábbis ez lenne a logikus, arról nem is beszélve, hogy mégiscsak az államalapítóról van szó. A baloldalnak viszont ez valamiért nem tetszik. Meglepő? Aligha.
Dorogi László
2020.09.28.
Vera Jourová kinyitotta a lepénylesőjét és milyen rosszul tette. Vérlázító eszközökkel korbácsolta az indulatokat a magyarok ellen a Der Spiegelnek adott interjújában.
2020.09.27.
A tegnapi napon nagy büszkeséggel jelentette be Fegyőr Bandi, hogy milyen nagy neveket sikerült maguk mellé állítani, hogy a Momentum "minden idők legjobb" választási programját dobják össze. Szóba került Bajnai Gordon, Bod Péter Ákos és Oszkó Péter is. Egy baj van az utóbbi nem is tudott róla, hogy a Momentummal együtt dolgozna.
2020.09.26.
Mélyszegénység van Magyarországon. Az emberek, akik Dobrev Klára szerint málnát sem tudnak venni, annyira szegények, egy nap alatt összedobtak egymillió forintot, hogy ki tudja fizetni Hadházy Ákos büntetését.
Címkék: Hadházy Ákos
Dorogi László
2020.09.26.
Az LMP egykori első embere jókora sallert osztott ki az elvtelenség mentén szerveződő ellenzéki összefogásnak, amely nem szégyell egy nyíltan rasszista ballikos pojácát elindítani a Borsod megyei időközi országgyűlési képviselő-választáson.
Pintér M. Lajos
2020.09.25.
Ezt tényleg nem láttuk jönni! Az ajtónak rohanás és a „hejesírás” magyar bajnoknőjével, támadnak a szocik. Viccnek is rossz, de nem vicc: #szovjetlány el tudná magát képzelni az ország élén.
Itt állunk a koronavírus-járvány második hullámának elején. Sajnos újra be kell vezetni néhány szigorítást, elvégre emberi életek forognak kockán. A hozott intézkedések persze járnak némi kellemetlenséggel, de józan ésszel bárki felfoghatja, hogy mindez saját érdekünkben történik.
A követelőzés, a hőbörgés, az ujjal mutogatás megy, bezzeg az összefogás és együttműködés nem. Röviden, tömören ennyit tesz csak az ellenzék, miközben most az a legfontosabb, hogy az ország újra rendesen működhessen.
Címkék: ellenzék, fidesz
"Közös győzelem, közös Magyarország" - prüszkölte ki fröcsögve komcsi vérrel átitatott ajkán Gy. Ferencné vasárnap egy, a 2022-es választásokra előrehozott, amolyan megnyitott prózájában. Hát a lóf@szt mama!

Ezeket a cikkeket olvastad már?