Blogolj!
BERAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

BERAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

2019.08.19. | Kecskés István

Vártuk, de nem gondoltuk volna, hogy ez megtörténik. Bangóné Borbély Ildikó – tudják a fideszeseket patkányozó szocialista asszony – azonnal belevetette magát az önkormányzati kampányba.

Tovább
Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Tovább
35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik

35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik

Tovább
A pedofíliát, a gyermekmegrontást és az elvtelen nemtelenséget is népszerűsítő plakátokkal árasztották el a fővárost a Pride hónapjának apropójából.
Pintér M. Lajos
2019.06.30.
Képesek a kukából kiszedett kajával megetetni a gyanútlan turistát.
A Momentum EP-listavezetője, az ALDE frissen megválasztott alelnöke, Cseh Katka, születésnapjára abortusztámogatásért esedezik.
Dorogi László
2019.06.28.
A szocik vezérkarának nem nagyon ízlett az EP-választási kampány alatt felszolgált keserű Szanyi-koktél, ezért most rövid úton eltakarították a mellékállásban száj- és szuperhősként tevékenykedő kapitányt.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Tételezzük fel, hogy Márki-Zay Péter egy politikus. Nem könnyű, de próbáljuk meg. És vonatkoztassunk el attól a vitától, ami a MZP-féle atyaipofon körül kialakult. Nézzük a politikusi formát.
Beautiful city – ámuldozik mellettem a budai Halászbástyán egy japán turista. Majd rám néz, örömmel nyugtázza a válaszként arcomra rajzolódó, büszke mosolyt (az én fővárosom…), és mire észbe kapnánk, már alá is merülünk egy beszélgetésbe. Ez – tekintettel az én nem igazán pallérozott angol nyelvtudásomra – eléggé döcögősen halad. De annyit megértetünk egymással, teljes egyetértésben, hogy Budapest a világ egyik legszebb városa, nem csak a vár, a panoráma magával ragadó, hanem a majdnem minden szegletében felújított Margitsziget, az egész belváros (különösen a Bazilika környéke nyűgözte le a japánt), és a Duna-parti korzó, és a felújított paloták sora, és Buda, és a fürdők, és, és… – sorolja a japán.
Karácsony Gergely indul az őszi főpolgármester-választáson. Az egy százalékon álló Párbeszéd frontemberének sikerére sokféle reakció született.
Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást. Az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Gyurcsány Kálmán Olgáját és a Momentum Kerpel-Fronius Gáborát.
Sokat nem fűznék ehhez hozzá. Az MSZP elnök-frakcióvezetője felállt a parlamentben és elmondta ugyanazt a beszédet, amit 2017-ben.
Pintér M. Lajos
2019.06.25.
Az előválasztási cirkusz legújabb fejezete, hogy a gyurcsányisták választási csalással vádolják szocialistáékat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?