Blogolj!
A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

2020.09.28. | Zita

A főváros egyik közkedvelt parkja – ami történetesen a Szent István nevet viseli – egy Szent István szobrot kap(na). Legalábbis ez lenne a logikus, arról nem is beszélve, hogy mégiscsak az államalapítóról van szó. A baloldalnak …

Tovább
Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Tovább
Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Tovább
„VISSZATÉREK a régi témához. Mozgalmat indítok” – kezdi A Nagy Bejelentést Juhász Péter. Nem sok jóval kecsegtet ez, főleg, hogy inkább vagyunk kíváncsiak egy Terminátor-féle visszatérésre (I’ll be back), vagy néznénk inkább, ahogy a Jedi visszatér. De most épp egy Juhász Péter jutott nekünk.
Címkék: Juhász Péter
2020.08.06.
Fekete-Győr körbebringázza a Balatont, hogy megnézze mennyire szomorúak az emberek, hogy a Balaton már nem az övék és természetesen aláírást is fog gyűjteni, hiszen mi fontosabb a magyarnak, a jó idő, a kellemes víz és a hideg fröccs mellet? Természetesen, hogy találkozhasson néhány Momentumossal a Balaton partján és aláírhassa petíciójukat.
Megint rémálmok gyötrik az ellenzéket. Ezúttal Tóth Bertalan, az MSZP elnöke riadt fel izzadtságban úszva és önkényuralmat vizionált, amit két év múlva szándékában áll legyőzni.
Dorogi László
2020.08.04.
Berongyolt a piacra a fővárosi Mekk Elek-manufaktúra legújabb produktuma, csak ma, csak most akciós áron elvihető!
Megint durván belegyalogolt a kormánypártok szavazóiba, szimpatizánsaiba a balliberális politikus! Az önjelölt miniszterelnök-jelölt azt állítja, a tehetős és képzett emberek nem szavaznak Orbán Viktorra; vagyis a Fideszre a szegény és műveletlen magyarok ikszelnek…
Az önjelölt miniszterelnök-jelölt szerint a tanárok és az orvosok „lefektethetnék” a kormányzatot, egyébként nem lehet tudni, mikor jön el a pont, amikor Tunéziához hasonlóan idehaza is kitör a forradalom. Márki-Zay az ATV-ben megint „leminősítette” az átlagos Fidesz-szavazót.
A csúnya, gonosz Zorbánviktor által megcsonkított, kicsorbított és felkoncolt jogállamiság "védelmében" röffentette be ismét a toporzékoló hisztimotort a lila ködbe burkolózott Momentum európai álompárosának defektes pótkereke.
2020.07.30.
A mostanában miniszterelnöki babérokra törő szeszmester egykori haverjait kezdte el verbálisan püfölni és igen érdekes interjút adott a Magyar Hírlapnak, amiben részletesen kifejtette, mit is gondol a baloldalról. Igazi csemege, így van is miből szemezgetni.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
Párhuzamos valóságban él a Momentum felé kacsingató, mindentől is független honanya, aki új otthonra talált. Azt üzeni, a balliberális ellenzéknek az utcán a helye, és nem is jöhetnek be, míg meg nem bukott a Zorbán. Vizesnyolcasok pedig kíméljenek!
Csak a szokásos. Az MSZP megint ledobta a kamubombát. A párt mely a járvány alatt a halottakat is felhasználta néhány szavazatért, most egy szerencsétlenül járt fiatal lány sorsából próbál politikát kovácsolni.
Címkék: MSZP

Ezeket a cikkeket olvastad már?