Blogolj!
Tusup, te gusztustalan senki

Tusup, te gusztustalan senki

2019.08.16. | MadMax

Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben.

Tovább
A körmenet zavarja a pride támogatóját

A körmenet zavarja a pride támogatóját

Tovább
Gyurcsány Ferenc atomhülye

Gyurcsány Ferenc atomhülye

Tovább
Nincs mese: Vadai Ágnesnek, a DK országgyűlési képviselőjének orvoshoz kell fordulnia. A nácikkal és a kommunistákkal kapcsolatban kérdezi a miniszterelnököt. Az apropót a sportsikerek jelentik.
Ki az, aki elhiszi, hogy a pride lényege az egyenlőség, meg az ilyen ballib bullshit? Hagyjuk már…
Kiderült, hogy kik lesznek az ellenzék jelöltjei Budapesten az önkormányzati választáson. És máris hazudnak.
Pintér M. Lajos
2019.07.05.
A vásárhelyi celeb politikus előbb kvázi halálgyárnak minősítette városa kórházát, majd miután a bíróság jogerősen megbüntette, nem fizeti ki a sérelemdíjat. Ez most akkor a szeretet hatalma vagy a hatalom szeretete?
2019.07.02.
Le lehet minket nézni, lehet azt mondani Magyarországra, hogy kicsi, de azért a V4 tagországok összefogva csodákra képesek. Orbán Viktor vezetésével Ursula von der Leyent jelölték az Európai Bizottság elnökének.
MadMax
2019.07.01.
Meg kell hagyni, kemény fickó ez a hódmezővásárhelyi polgármester. Bár nem biztos, hogy a „kemény” a megfelelő kifejezés. Sőt, vegyük úgy, hogy nem is írtam le.
A pedofíliát, a gyermekmegrontást és az elvtelen nemtelenséget is népszerűsítő plakátokkal árasztották el a fővárost a Pride hónapjának apropójából.
Pintér M. Lajos
2019.06.30.
Képesek a kukából kiszedett kajával megetetni a gyanútlan turistát.
A Momentum EP-listavezetője, az ALDE frissen megválasztott alelnöke, Cseh Katka, születésnapjára abortusztámogatásért esedezik.
Dorogi László
2019.06.28.
A szocik vezérkarának nem nagyon ízlett az EP-választási kampány alatt felszolgált keserű Szanyi-koktél, ezért most rövid úton eltakarították a mellékállásban száj- és szuperhősként tevékenykedő kapitányt.
Címkék: MSZP, Szanyi Tibor

Ezeket a cikkeket olvastad már?