Blogolj!
Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

2019.06.25. | Pintér M. Lajos

Az előválasztási cirkusz legújabb fejezete, hogy a gyurcsányisták választási csalással vádolják szocialistáékat.

Tovább
Karácsony Gergelyék azt sem tudják, mi Törökország fővárosa

Karácsony Gergelyék azt sem tudják, mi Törökország fővárosa

Tovább
Márki-Zay Péter támogatja a gyerekek testi fenyítését

Márki-Zay Péter támogatja a gyerekek testi fenyítését

Tovább
Régi vita, új elemekkel. Korábban csak arról elmélkedtünk, hogy mennyire jó, ha a gyerekek azt nézik, hogy Jerry egér irgalmatlanul megszivatja és egy-egy epizódban több alkalommal is szétveri Tom macskát. Agresszióra nevel, vagy egyszerűen csak vicces. Aztán jöttek az ázsiai szarok, amelyeket mi már nem is értünk, csak azt tudjuk, hogy mindegyik szereplőnek bazi nagy szeme van és különböző elképzelhetetlen dolgokat visznek véghez. 
Ahogy szokás mondani: úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés. De végre elkezdett visszaszivárogni a világunkba Bangóné Borbély Ildikó!
Szegény Márki-Zay Péter keveri a szezont a fazonnal…
A deviáns balliberálisok válogatott átkokat szórnak az Országgyűlés elnökére, aki pedig csak kimondta, amit az Alaptörvény rögzít. Meg amit a nemzeti-keresztény értékrend, erkölcs, valamint a józan ész diktál!
Karácsony Gergely bort iszik és vizet prédikál. Avagy tiltakozik a Liget megújítása ellen, miközben Zuglóban pusztítja a zöld területeket. Úgy látszik nála sem minden örök zöld.
Tényleg felejtsük már el ezt a hódmezővásárhelyi műkedvelőt… Nem tényező. Egy vidéki város polgármestere és semmi több.
2019.05.16.
A balliberális sajtó igyekszik kiforgatni Kövér László szavait. Mi meg szépen forgassuk vissza, küzdjünk meg a szövegértés nehézségeivel.
Főpolgármester lenne, de úgy tűnik, hogy Karácsony Gergelynek egy kerület vezetése is komoly problémát jelent.
Bevallom nem tudom ki az a Kovács M. Mária és egészen eddig nem is érdekelt, ellenben kiderült, hogy valami végtelenül sötétlelkű nőről van itt szó.
Miközben Orbán Viktor Donald Trumppal találkozott, Márki-Zay Péter és Kész Zoltán szétnézett az amerikai külügyminisztériumban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?