Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
Elnököt választott a Jobbik, de ez azért több volt, mint egy egyszerű tisztújítás.
Eddig sem lehetett túl sok illúziónk a hangos kisebbség tüntetéseinek kapcsán, de kedden olyan mélyre mentek néhányan, hogy onnan már nem nagyon van visszaút… 
Sem a kétharmados választási pofon, sem a nyugat-európai drámai valóság nem tudja kijózanítani a libsik megmondóasszonyát.
MZP, Gyetvai Viki és Gurmai Zizi fiacskájának „hősei” megmutatták, mit tudnak, és mit képzelnek a világról. Aztán jól visszamennek a barlangba, a Ligetbe vagy ahol éppen füttyög a fű, pöfög a pia és bűzlik a bulika.
Foteltüntetők, tévéforradalmárok – ilyen és ehhez hasonló jelzők illenek az élőláncot alkotó, majd feloszlató megmozdulókra. Hazamentek…
Ez a szó a legszebb a világon. A magyarnak A és NY és megint A betűkből szabták, és talán azért olyan nagyon rövidre, hogy könnyen odavarrhassunk egy másik szót: köszönöm.
Ön szerint a havi 3 milliós fieztés az aprópénz? Nyilván minden viszonylagos, de ebből azért el lehet tengődni még akkor is, ha ez a bruttó…
Elképesztő közleménnyel jelentkezett a vásárhelyi materialista keresztény polgármester. Egyre nehezebben boldogul a városa irányításával, így a legjobb védekezés a támadás elvét választva nekirontott a jobboldali médiának.
Az index kérdzgetett magyar lányokat arról, hogy milyen körülmények között vállalnának gyereket és mit tud ehhez hozzátenni a kormány?
Egy dolgot szögezzünk le: nem lehet könnyű bukaresti szurkolónak lenni, pláne ha az ember nem a Dinamót tekinti a kedvencének. Ez egy sok sebből vérző élethelyzet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?