Blogolj!
Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

2019.12.04. | Pintér M. Lajos

Budapesten élőben, a szemünk előtt forog a balliberális Legyen Ön is milliomos! A főszereplők összenőttek, mert összetartoznak. A Keresztapa esetében pedig nemcsak a lóláb lóg ki, hanem maga a ló is.

Tovább
Vágó István is legyen milliomos!

Vágó István is legyen milliomos!

Tovább
Íme a román provokáció csúcsa: Trianon évfordulója nemzeti ünnep lesz odaát

Íme a román provokáció csúcsa: Trianon évfordulója nemzeti ünnep lesz odaát

Tovább
2019.11.09.
Azt hittük már lecseng. Azt hittük már búcsút inthetünk a metoo korszaknak. Hiszen láttunk már mindent.
Tény: Erdogan török elnök budapesti látogatása miatt volt némi átszervezés a fővárosi közlekedésben. Ugyanakkor nemcsak ez a vizit gyakorolt hatást a csütörtöki Budapestre.
Fogadni mertem volna! Mondjuk két tippem volt arra, hogy melyik városok vállalnák át Budapesttől az atlétikai világbajnokság megrendezését. Székesfehérvárra és Debrecenre gondoltam. Utóbbi bejött!
Amíg a balliberális ellenzék veri a palávert Erdogan budapesti látogatása miatt, a kispesti szocialista polgármester kedélyesen fotózkodik a török elnök feleségével. Hogy is van ez?
Fekete-Győr András megvillantotta a foga fehérjét. Ismét. A Momentum karmestere Romániában brillírozott a héten és egyértelműen letette a voksát egy korrupciós botrányokban fürdőző politikus mellett.
Vigyorogva annyit nyökögött a kormányülés után, ha azonnali válasz kell, akkor nem kér az atlétikai vb-ből és a budapesti stadionépítésből. Egyébként meg lehet, hogy szíveskedik megfontolni. Ennél azért az ország és a sportág többet érdemel!
KariGeri Budapestjét máris behálózták az ellenzéki Keresztapa bizalmasai és kegyeltjei. Avagy nincs új a nap alatt: Gyurcsány és rossz emlékű kormányának emberei elfoglalták a zsíros és fontos pozíciókat.
Durva! Eleve képzavar is, de az nem érdekes. Karácsony Gergely szerint Kerpel-Fronius Gábor a főváros lelkiismerete. Mutatjuk.
Ez valami félelmetes! Egymást követik a megdöbbentő hírek, azokról a településekről, kerületekből, amelyeken a baloldali ellenzék polgármestert adott.
Ragnar Volarus
2019.11.04.
Ezt a baromságot nem én találtam ki. Hanem a menesztett elnökasszony Viorica Dăncilă. Talán ez is egy nyomós indok lehet, hogy jogos volt a menesztése.

Ezeket a cikkeket olvastad már?