Blogolj!
Egy lapátnyi gyalázatot pakolt a román csendőrség az úzvölgyi barbárságra

Egy lapátnyi gyalázatot pakolt a román csendőrség az úzvölgyi barbárságra

2020.01.17. | Dorogi László

Az a büdös nagy román igazságérzet megint lyukat akar hasítani a magyar vászonzsákon. Pedig már alaposan bele lettek ám abba gyömöszölve az úzvölgyi gyalázat igazságtalanság-szolgáltatói, de csak …

Tovább
A börtön ablakába tízmilliárd forintért sem süthet be a nap

A börtön ablakába tízmilliárd forintért sem süthet be a nap

Tovább
Gyurcsány coming outolt: az apja szimpatizált a nácikkal

Gyurcsány coming outolt: az apja szimpatizált a nácikkal

Tovább
Ragnar Volarus
2019.12.17.
Az olasz labdarúgó-bajnokság mostanság nem csupán a labdarúgásról szól. A drukkerek rasszista megnyilvánulásai talán nagyobb visszhangot kapnak mint maguk a meccsek.
Megint nem sikerült… Most éppen a vízilabda Európa-bajnokság kabalafigurája lett valami borzalom. Mondjuk legalább elismerték.
2019.12.16.
Emlékszünk még a Coca-Cola nemrég bemutatott "Love is love" kampányára? Az egyneműek szerelmét úton útfélen propagáló kampány ellen tiltakozó magyar emberekre gyűlölet kampányt zúdított a szivárványos gárda.
A románokról megvan a saját – nem túl hízelgő – véleményem, de valamiért eddig azt hittem, hogy az UEFA (Európai Labdarúgó Szövetség) vezetői egy cseppet értelmesebb emberek, mint az említett népcsoport. De már megint csalódnom kell.
2019.12.16.
Mindannyiunk kedvenc főpolgármestere múlt héten újabb közszolgáltató cég vezérigazgatóját küldte el kizárólag szakmai szempontokat figyelembe véve. De ne aggódjunk, nem leszünk sokáig FŐKERT vezető nélkül, hiszen Karigeri megtalálta a receptet arra, hogy miképpen lehet megtalálni egy fővárosi cég legalkalmasabb első emberét.
Kecskés István
2019.12.15.
Mikor is lenne nagyobb igény a Jézusos videójátékra, mint így karácsony környékén. Látom, ahogy egy csomó gyerek írja a levelet a Jézuskának, hogy neki bizony egy ilyen utolsóvacsorás cucc kell a fa alá.
Ragnar Volarus
2019.12.14.
Úgy fest Romániában is létezik Karácsony Gergely alteregója. Ott ugyanis szintén meglepte a felelősöket, hogy télen hideg van.
Alighanem messzire gurult a gyógyszere a Franciaországba menekült szélsőlibsi rendezőnek, aki a fideszes művészek hamvába hótt listázása után a Nélküled című nemzeti kultuszslágert vette célba, és alázta meg.
De tényleg mondja már meg valaki, hogy ez az északi tini mit tett le az asztalra. Tud vitorlázni. Ezt adom. Ilyen alapon lehetett volna Fa Nándor a kitüntető figyelem birtokosa.
A szélsőliberálisok elszabadult hajóágyúja Franciaországból is vissza-visszatüzel. Ezúttal „játékba” fogott, de a tűzzel játszott, midőn önkényesen listázni kezdte az általa kormánypártinak tartott művészeket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?