Blogolj!
Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

2020.11.28. | Pintér M. Lajos

Micsoda „meglepetés”: Karácsonyék offshore hátterű tendergyőztese egyelőre képtelen szállítani. A balliberális bénázásnak a budapestiek isszák meg a levét.

Tovább
Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Tovább
Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Tovább
Dorogi László
2020.10.11.
Bezzeg a régi jó dolgokból már nem maradt semmi. Vagyis, várjunk csak! Hogyne maradt volna! A baloldal még mindig azt a magyarellenes internacionalista nótát fújja, amit a "külföld" fütyül.
A Momentum üdvöskéje csúnyán lebukott, ugyanis a Hír TV birtokába jutott egy videófelvétel, ahol bevallja, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával. Azzal a Jourovával, aki a magyarokat és Magyarországot lelkesen sértegeti. Donáth ezt a nagy haverságot eddig tagadta. A Momentum eddig is kínos volt, de most már még cikibb lett, hála Donáth kisasszonynak.
Totál agybaj, de azért aggódik a Momentumos románbarát, nehogy rosszul számoljanak a szavazáskor. És természetesen a kicsit zsidózó jelölt győzelméért szorít.
György ökölbe szorította a kezét, és a markába összpontosuló drótokon nagyot rántott. A drótok végpontjába kötött bábuk pedig heves táncba kezdtek, miközben György a kottájából játszott.
Kínos, vállalhatatlan, vérciki. Újabb fejezet a legrománbarátabb honi balliberális gittegylet genetikailag kódolt magyarellenességéből. Aki bemutatja: Nyirati Klára, a lilák bajai szégyenpolgármestere.
2020.10.04.
101 évvel ezelőtt a magyar társadalom 133 napig tűrte a korabeli népbiztosok bűzös, gyilkos, lélekölő világát, majd bölcsen és engesztelhetetlen keménységgel azt mondta: eddig és ne tovább! 2022-ig minden egyes nap emlékeztetnünk kell magunkat erre – írja Rákay Philip.
Pintér M. Lajos
2020.10.04.
Vastagbőr: a magyar egészségügyet a 2002 és 2010 közötti ciklusban padlóra küldő balliberális kormányzatok plakátarcának pártja cirkuszol amiatt, hogy Orbán Viktor bejelentette az orvosbérek áttörő erejű emelését.
Elég sok kérdés tolódott fel bennem Kocsis Máté legutóbbi Facebook-bejegyzését követően. Segítsenek nekem megfejteni a rébuszt.
A Patent Egyesületnél valami nagyon elpattanhatott, amikor felpörgették a libsiturbót bizonyos szavak használata miatt. Vagy ellen. Fene tudja már.
Címkék: gender, Liberálisok
Alaposan elvetette a sulykot Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke, aki aljas verbális támadást intézett Magyarország és Lengyelország ellen a német közszolgálati rádióban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?