Blogolj!
Akik jól szórakoztak azon, hogy ég a Notre-Dame

Akik jól szórakoztak azon, hogy ég a Notre-Dame

2019.04.16. | Kecskés István

Kulturális és egyházi tragédia történt Párizsban hétfőn: kigyulladt és nagy károkat szenvedett a Notre-Dame székesegyház. És vannak emberek, akiknek ez tetszik, sőt vicces. 

Tovább
Böjte Csaba: „Tisztelettel gratulálok a román hatóságnak!”

Böjte Csaba: „Tisztelettel gratulálok a román hatóságnak!”

Tovább
Behisztiztek a románok, mert kormányuk az RMDSZ seggét nyalja

Behisztiztek a románok, mert kormányuk az RMDSZ seggét nyalja

Tovább
Mondjuk ezzel nem lesz egyedül, hiszen megemlékezés helyett összellenzéki megmozdulásról hablatyol.
A balfék bohócbrigád megint megtalálni véli a csodafegyvert. Ha már a valódi Országgyűlésben képtelenek megállni a helyüket, megalkotják a saját diliházukat. Rajta, sok sikert, örüljünk neki!
Mindennek van határa – gondolja minden józan, hogy ne mondjam normális ember. Például keresztet sem gyalázunk.
2019.02.27.
Bevallom sosem vártam, hogy egy halott ember csontjait megtalálják valahol a földben. De azt már nagyon szeretném, ha végre előkerülne Petőfi Sándor csontváza, vagy kimondanák, hogy nincs meg, nem is volt és nem is lesz.
Kecskés István
2019.02.26.
Elképesztő. Hazánkban 2019-ben, a demokrácia 30. évében van Lenin utca, November 7. út, Vörös Csillag utca, Kun Béla utca, Koltói Anna utca és Ságvári Endre utca is. 
Az ember érti is meg nem is, amit a Mi Hazánk Mozgalom vezetői csinálnak, de minden megértés mellett azt kell mondani, hogy azoknak a megállapodásoknak, amiket az elmúlt hetekben kötöttek semmi értelme.
Nem értem, hogy miként lehet egy egész nemzetre vonatkozó következtetést levonni. Van olyan, akinek mégis sikerül, most éppen Koncz Zsuzsának.
Megáll az ész! A korábbi román miniszterelnök szerint a zuhanyzó alatt mindenki azt énekel, amit akar, de nyilvánosan már nem – pláne nem a magyar vagy a székely himnuszt.
A romokon még létező Magyar Szocialista Párt midnen alkalmat megragad arra, hogy a keresztbetegyen a magyaroknak. Most újabb alkalmat talált.
Ezt komolyan nem hiszem el. Szerintem ezt már direkt csinálják, mert véletlenül nem lehet senki ennyire fogalmatlan. Most Karácsony Gergely követett el olyan helyesírási hibát, amilyen nincs is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?