Blogolj!
Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

2020.11.28. | Pintér M. Lajos

Micsoda „meglepetés”: Karácsonyék offshore hátterű tendergyőztese egyelőre képtelen szállítani. A balliberális bénázásnak a budapestiek isszák meg a levét.

Tovább
Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Tovább
Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Tovább
Nem mondanánk, hogy meglepő, hogy a magát függetlenobjektív politikai elemzőnek titulált Ceglédi a Momentum üdvöskéjének ontja az ötleteket a háttérből. Ráadásul nem kevés pénzért.
Óvodás stílusban bibibízik a lila libernyákok (le)bukott brüsszelitája, aki hiába menekülne, politikai értelemben már megnyomta az önmegsemmisítő gombot.
2020.10.18.
Nagyon messzire gurult el a demokrata elnökjelölt gyógyszere és úgy tűnik, minden eszközt megragad arra, hogy pár liberálisból kicsikarjon egy-két szavazatot.
2020.10.17.
Fletó megint nagyon odatette magát járvány-ügyben, természetesen ezúttal is Facebookon osztotta az észt arról, hogy most éppen miért is csinálja szarul a dolgokat a kormány.
2020.10.15.
Új szintre emelte a HVG külföldi irányú árulkodást és a haza kormánygyűlöletből fakadó lejáratását azzal, hogy interjút készített a lassan magyarellenesnek mondható Momentum magyarellenes szlovák testvérpártjának prominensével. A beszélgetésben nem győztek egymásra licitálva hüledezni azon, hogy szerintük micsoda jogállamiság tipró helyzet van ma Magyarországon, a HVG tárgyszerűséggel nem vádolható újságírója pedig még véletlenül sem zavartatta magát a tényektől, vagy hogy esetleg megpróbálja elfogultságát leplezni azzal, hogy másik oldalt is megkérdezi.
Miután a Momentum ezerszer leplezte le magát, hogyan árulja a hazát Brüsszelben, a lilák egyik ütőemberének még mindig van képe Orbán Viktorra mutogatni.
Dorogi László
2020.10.13.
A szivárványos moslékkoalíció közutálatnak örvendő önkényes megmondóembere most aztán tényleg elvetette a sulykot. Nem csodálkozom, mert nagyon jól látszik, így próbálja eltakargatni az eltakarhatatlant: azt a büdös nagy sallert, amit Borsodban kapott díszes kompániája.
2020.10.13.
Most főhet a fejük az ellenzékieknek, miután a borsodi időközi választásokon is csődöt mondott az a „hűdenagyösszefogás”.
2020.10.12.
Donáth Anna újabb kiszivárgott hazugságai mögött sokkal több van, mint amit az ember elsőre hall. Túl a meghökkenésen és felháborodáson – ha egyáltalán meg lehet azon lepődni azon, hogy az ellenzék megint Magyarország ellen áskálódik -, Donáth szavaiból kiderül, hogy akarva-akaratlanul is bevallotta: a kormánynak újból igaza volt.
Pintér M. Lajos
2020.10.12.
A borsodi pofára esést követően arról vartyogott, hogy 2022-ben jön a tisztító vihar, elsöpri(k) a rezsimet, melyet egy „krumplikirály” vezet. A bányászbéka segge alatt a Parlament ballib szégyenpolitikusa!

Ezeket a cikkeket olvastad már?