Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 19, 21, 26, 37, 88 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 23 darab, nyereményük egyenként 2.206.750 forint; 3 találatos szelvény 3266 darab, nyereményük egyenként 16.785 forint; 2 találatos szelvény 90.612 darab, nyereményük egyenként 1570 forint. Joker: 578880
Blogolj!
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

2020.07.10. | Dorogi László

A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
2020.06.11.
George Floyd halála óta nagyot fordult a világ, amivel még nem is lenne baj, ha valós megoldások születnének a problémákra, ám e helyett nem kapunk mást csak az álszenteskedést és látszatmegoldásokat.
Semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek: máris lezárult a hamisított kamuvideó ügyének belső vizsgálata a szociknál, és az esetnek nincs személyi felelőse.
Nincs is annál szebb tulajdonság, ha az ember ki mer állni a nyilvánosság elé és azt mondja: hibáztam. Ha valaki téved és szembe tud nézni önmagával és ezt ki is meri mondani. Nem szeretjük beismerni, hogy nem vagyunk hibátlanok, de ha beismerjük, emelt fővel léphetünk tovább.
Címkék: mentők, MSZP
Őrületes öngólt bombázott megalázott és porrá zúzott pártja kapujába Korózs Lajos hétfői álmentős videójával, amivel kétségtelenül nagyot repesztett a világháló pöcegödrében.
Címkék: Emmi, mentők, MSZP
Az ex-kommunistákat egybites párt formátumba tömörítő gittegylet hiába igyekszik szisztematikus módon leválasztani minden ütőerét a józan gondolkodás szívéről, tudományos-fantasztikus módon még mindig életben van.
Tényleg rohadt unalmas amit a főpolgármester csinál, már előre tenyerünkbe temetjük az arcunkat, mikor látjuk, hogy levegőt vesz a megszólaláshoz. Mit vétettünk?
Ragnar Volarus
2020.06.05.
Délután háromnegyed három van. Eddig három darab közleményt írt a mai napon a Demokratikus Koalíció és tartott egy sajtótájékoztatót.
Rossz érzés lehet, mikor az ember arra ébred, hogy már nem az egypártrendszerben élünk, ahol a nép csak olyan információkhoz juthat, amit az állampárt kinyilatkozik és bár az Európai Unió sem a legtökéletesebb szervezet, de nem támogatja minden megnyilatkozásunkat úgy, mint egykor a Szovjetunió.
A megélhetési tarhálás lyukas zoknis bohóca behisztizett, hogy a kormánypártok nem tartják a nemzet részének a balliberális politikusokat, ezért szélsebesen összeborult a gyurcsányistákkal. Nem ment el a Trianon-emlékülésre.
2020.06.03.
Már szinte semmin nem lepődünk meg, ha Gyurcsány Ferencnek és bandájának gyűlölni lehet a határon belüli és a határon kívül rekedt magyarokat. Ha kell szemet lövetnek, kisebbítik Trianon hatásait, védelmükbe veszik Klaus Iohannist vagy sajnálják a határontúliaktól a magyar állampolgárságot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?