Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!
A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

2018.03.24. | Kecskés István

Sok minden jut az emberek eszébe Juhász Péterről, de az mondjuk nem, hogy hozzá hasonló hazafi kevés van ebben az országban. Van, akinek mégis.

Tovább
A migránsok dühe (videóval)

A migránsok dühe (videóval)

Tovább
Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Tovább
A kancelláriaminisztert nem akasztotta ki, hogy fel akarták akasztani.
- Ez a város pont olyan századfordulós hangulatú, mint Budapest. Csak kicsit több a német. Mármint nálunk – mondtam viccelődve, mikor a Westbahnhofot elhagyva éppen azt hallgattuk, hogy egy apuka a fiának mesél valamit. Hallgattuk, de nem értettük, mert törökül nem beszélünk.
Tulajdonképpen hálásak lehetünk, hogy Márki-Zay Péter választást nyert, mert így közelről látjuk, mire és számíthatunk, ha áprilisban az ellenzék győz. Persze szegény vásárhelyieket ez nem vígasztalja.
Firenze elesett. Elfoglalták a bevándorlók, majd jól szét is verték. Miként amúgy Bécset is. Meg Párizst, Brüsszelt, Berlint. Óvatosan a fejek homokba meresztésével, mert a siserahad mindenen átgázol.
Ötszáz aláírás az nem sok. Ha ennyien nem támogatnak valakit, félezren sem bíznak benne, akkor tényleg semmi keresnivalója a politikában.
Címkék: lmp, választás 2018
Amit az év első napján csinálsz, az fogja jellemezni az egész esztendőt. Politikusok esetében ezt úgy módosítjuk, hogy amit hivatalba lépésed első napján teszel, az lesz jellemző „uralkodásodra”.
Helyszíni bírságot vezetnek be Franciaországban, amellyel azokat büntetik, akik füttyögnek, illetlen gesztusokat tesznek, illetve obszcén megjegyzésekkel élnek.
Lement a választás Olaszországban. Elvileg változás is jöhetne, de könnyen lehet, hogy minden marad a régiben. Bonyolult rendszer.
Kárpát-medencei magyar „Endlösung” fenyeget. Csurka István húsz éve megjósolta. Igaza lett. Most itt tartunk. Amúgy öt hét múlva választ az ország.
Ezt is megéltük! A milliárdos Gyurcsány Ferenc e-mailben kér pénzt tőlem, az egyszerű magyar kisembertől a Demokratikus Koalíció választási kampányár. Van bőr a képén…

Ezeket a cikkeket olvastad már?