Blogolj!
Karácsony Gergely és az állatok…

Karácsony Gergely és az állatok…

2019.06.23. | MarciPunk

Karácsony Gergely fellépett a kampány utolsóelőtti szintjére: az állatokhoz nyúlt. Nem a nyulakohoz, hanem úgy általában az összeshez.

Tovább
Maszturbálni tanítaná a négyéveseket a WHO! Videó!

Maszturbálni tanítaná a négyéveseket a WHO! Videó!

Tovább
Dobrev Klára és Magyarország ellenségei

Dobrev Klára és Magyarország ellenségei

Tovább
Csúcsra járatja az opportunizmust Vásárhely vezetője. Széles nyelvcsapásokkal közelít a DK-elnökhöz, immár bölcs vezérnek festi le a korábbi miniszterelnököt, akit korábban a botkai receptet követve igyekezett kiszorítani az ellenzéki összefogásból.
Szabadulhat H. Dezső, akit Szögi Lajos ügyében annak idején emberölés és rongálás miatt 17 évre ítéltek. Kijöhet, pedig a büntetéséből van még.
Úgy tűnik az ellenzéki kommunikációból, hogy egyetlen dolgot nem vesznek észre: a Fidesz-KDNP pártszövetség agyonvert mindenkit a vasárnapi választáson.
Pintér M. Lajos
2019.05.26.
A bevándorlás kérdéséről ugyanis csak egyszer dönthetünk. Május 26-án gyermekeink, unokáink jövője a tét. Jó helyre a keresztet!
Eddig is tudtuk, hogy a legfontosabb EP-választás kellős közepén vagyunk, de most arcul is csapott minket a jövő történelme.
A címzetes főjegyző után Botka balkeze is belebukott a VIP-parkolási botrányba: romokban hever a balliberális körökben egekig magasztalt szegedi városvezetés. A „király” mosná kezeit, de meztelen!
Bukásra vannak ezek ítélve… Hogy miért, annak nagyon sok oka van, de hogy vasárnap sem az ellenzék diadalmenetéről szól majd, azt szinte biztos.
Régi vita, új elemekkel. Korábban csak arról elmélkedtünk, hogy mennyire jó, ha a gyerekek azt nézik, hogy Jerry egér irgalmatlanul megszivatja és egy-egy epizódban több alkalommal is szétveri Tom macskát. Agresszióra nevel, vagy egyszerűen csak vicces. Aztán jöttek az ázsiai szarok, amelyeket mi már nem is értünk, csak azt tudjuk, hogy mindegyik szereplőnek bazi nagy szeme van és különböző elképzelhetetlen dolgokat visznek véghez. 
Ahogy szokás mondani: úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés. De végre elkezdett visszaszivárogni a világunkba Bangóné Borbély Ildikó!
Szegény Márki-Zay Péter keveri a szezont a fazonnal…

Ezeket a cikkeket olvastad már?