Blogolj!
Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

2019.10.23. | Pintér M. Lajos

Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a …

Tovább
Íme a hazudós Hadházy!

Íme a hazudós Hadházy!

Tovább
A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

Tovább
Idén sokkal korábban jött a Karácsony. A szent ünnep még két és fél hónapnyira van, de a karácsony szócska mégis hetek óta ordít ránk az újságokból és a képernyőkről. Ez a drága ember már számtalan módon bebizonyította alkalmatlanságát. Minden téren.
Azt hittem nincs még egy olyan peches ember, mint a tornász Berki Krisztián. Az UTE olimpiai bajnoka egy ország kedvence. És van a másik… De ez semmi! Karácsony Gergelyből is van még egy. És tovább is van!
Néhány nappal ezelőtt elhunyt Szekó József mohácsi polgármester. A tragédia után a baloldali összefogás MSZP-s jelöltje maradt az egyetlen induló a városvezetői posztért. És nem is lép vissza…
Lecsapott az ellenzéki vezérkar a Budapestre látogató finn miniszterelnökre. Olyanok voltak, mint a óvodások, akik kaptak az alkalmon, hogy sértettségükben árulkodjanak egy sort.
Nem lehet könnyű a baloldal lúzer jelöltjének Karácsony Gergelynek, mert úgy tűnik tényleg félkegyelműekkel van körülvéve.
Itt van ez a lány, aki Asperger-szindrómás, azaz az autizmus egyik speciális változatában „szenved”. Tehát lényegében autista. De szögezzük le, nem szellemi fogyatékos.
Nem való ez neki, már egyre biztosabb. Nem egy politikus alkat. De nagyon nem. És az a helyzet, hogy innen nézve úgy szivatják a haverjai, hogy az valami döbbenetes. Emlékszünk. Amikor tavaly listavezető lett, akkor azonnal kikerült egy felvétel, amint azt mondja, hogy „f@szságot” vállalt el. Azt…
Nem szavazta meg az EP Jogi Bizottsága Trócsányi László meghallgatását, mert a testület tagjai összeférhetetlenséget állapítottak meg. Ez elég egyérteműnek tűnik, de a szavazati arány azért felvet kérdéseket.
Kész, vége, ennyi. Karácsony Gergely főpolgármesteri nyűglődésére immár nincsenek szavak. Leginkább abba kellene neki hagynia ezt az egészet, mert ez nem megy. Nagyon nem. Most éppen egy hangfelvétel szivárgott ki, amelyen ő beszélget. Nem is akármiket.
Sok mindenre számíthattunk az önkormányzati kampányban, de ez egyre szórakoztatóbb.

Ezeket a cikkeket olvastad már?