Blogolj!
Brutális adóemelések és újabb terhek a váciak Télanyó-csomagjában

Brutális adóemelések és újabb terhek a váciak Télanyó-csomagjában

2019.12.09. | Pintér M. Lajos

Persze, hogy a balliberális városvezetés ajándékozta meg a Pest megyei kisváros lakóit a szeretet hatalmának megszorítócsomagjával.

Tovább
Ennyire „ártatlan” a Színművészeti: szexuális zaklatások a felvételin?

Ennyire „ártatlan” a Színművészeti: szexuális zaklatások a felvételin?

Tovább
Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester

Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester

Tovább
Kecskés István
2019.11.22.
Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője új sorozatot indított: nyilvánosságra hozza a Párbeszéd botránypolitikusának fenyegető(ző) parlamenti megnyilvánulásait. Nézzétek az első videót! Vajon hogyan köszönti Orbán Viktort „Cöfcöf” Bence, a Tisztelt Ház tiszteletlen „Trágárkája”?
2019.11.20.
Péterfi Gergely formában van. A Puskás Aréna átadása utáni kirohanását követően, most a Wales elleni vereség után is belerúgott egyet Magyarországba, ami nem mellékesen amúgy az ő hazája is. 
A balliberálissá átvedlett korábbi széljobb szalonképtelen szellemi verőlegénye elfoglalta a miniszterelnöki széket az Országgyűlésben. Tíz percig azt hihette, körülötte forog a világ.
2019.11.19.
Azért ez megdöbbentő. Mert az rendben van, hogy ez az LMBQT nem egy nagy ötlet, de azért az öngyilkosság mégiscsak erős. 
Igazából nincs is ehhez az egészhez mit hozzáfűzni. Talán csak emlékeztetni az urakat, hogy akkora sötét bunkók, hogy namég…
Feri asszony fogta magát, felszólalt az Európai Parlamentben és jó hangosan, indulatosan kiosztotta az üres székeket.
MadMax
2019.11.18.
A Pride idején szivárvány-színekbe öltözik a Facebook, de szerintük a Szeretünk Csángók jótékonysági gálaműsor az, ami velejéig romlott, politikai rendezvény.
Címkék: Facebook
Nincs széles e hazában egy ember sem, aki bele tudna kötni, rúgni a Puskás Arénába és ezen keresztül az egész nemzetbe. Erre jön Péterfy Gergely és akkorát ver bele az országba, hogy a fal adja a másikat.
Románia péntek este Eb-selejtezőn 2-0-ra kikapott hazai pályán a svédektől. Ennek egyrészről örülünk, hiszen messze földön híres a magyar-svéd barátság. Vagy éppen a románok irántunk táplált utálata. De nem is csak emiatt volt érdekes ez a találkozó. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?