Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
Nils Holgersson
2020.02.21.
Persányi Miklós az Állatkert egyik legsikeresebb vezetőjeként vonulhatott volna be a történelembe, az utókor mégis Karácsony vezéráldozataként, a kisiklott Biodóm építésről fog rá emlékezni. Így jár az ember, ha túlságosan bízik a liberális barátaiban.
Amit a csúf, gonosz Tarlós István elvett a néptől, azt most a jó és bölcs Karácsony Gergely visszaadja: kerékbilincset a budapestieknek!
Amit a Momentum diplomás kommunista politikuskezdeményei hazaáruló módon játszottak át mentoruknak, Macronnak. Még most sem sül le a bőr a képükről, három évvel a gyalázat után újra örömtáncot jár a grimaszbajnok EP-képviselő. Ezek a lilák tényleg károsak az egészségre!
Kiszólt a lyuk a gödörből. Aki nem tudja, tanítaná: az egyszeri műinfluenszer kisnyilas gatyában, vörös mellényben, szivárványszínű kitűzővel.
Azt eddig is tudtuk, hogy valami nagyon nem kóser az egykor szebb napokat megélt, ma már alapelveit is gond nélkül sutba hajító Jobbiknál. Most már ország-világ szeme előtt lebeg az a fránya baloldali-szennyes.
Dorogi László
2020.02.17.
Feri bácsi mára felvette egy jámbor mackó jelmezét és most így próbál bekuncsorogni az udvarokra. Hátha lecsorog neki ez-az. Egy kis poshadt szendvics, egy kis száraz pizzamaradék, vagy néhány csepp savanyú tej.
2020.02.17.
Még novemberben látogatta meg az ATV stúdióját Korózs Lajos MSZP-s politikus, aki amellett, hogy megdöntötte a "10 perc alatt legtöbb butaságot összehordás" Guiness-rekordját, még azzal is fenyegette az ország vezetését, hogy fellázítják a népet ellenük.
Címkék: lázadás, MSZP
Bár sok haszna már nem nagyon van, de néha még mindig azt gondolja az ember, hogy lenne értelme a sorkatonaság visszaállításának. Nagy gondok vannak ott, ahol egy puskagolyót nem tudnak megkülönböztetni egy csapágygolyótól.
2020.02.13.
Mindenkinek megvan az a mémesített videó, amikor kommandósok ellepnek egy házat, na, most képzeljük el ugyanezt a jelenetet csak éppen a román rend őreivel, amint egy édesanyára és két kisgyermekére rúgják rá az ajtót, ráadásul totál tévedésből.
2020.02.13.
Civil szervezetek, alapítványok, egyházak ezekben a napokban ünneplik a Házasság Hetét. Ezt többen, többféleképpen tartják: van akit teljesen hidegen hagy, van aki megpróbál minél több programon részt venni, kicsit jobban odafigyel párjára, vannak, akik meg pont ezeket a napokat tartják alkalmasnak, hogy páros lábbal szálljanak be  házasság intézményébe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?