Blogolj!
Tusup, te gusztustalan senki

Tusup, te gusztustalan senki

2019.08.16. | MadMax

Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben.

Tovább
A körmenet zavarja a pride támogatóját

A körmenet zavarja a pride támogatóját

Tovább
Gyurcsány Ferenc atomhülye

Gyurcsány Ferenc atomhülye

Tovább
Javában benne vagyunk a nyárban, dübörög a fesztiválszezon, ki-ki ízlésének és pénztárcája vastagságának megfelelően járja az ország szórakoztató kempjeit, hogy kiszabaduljon a hétköznapok rabigájából. Nincs ezzel semmi baj.
Persze, mert kicsik vagyunk. Meg jelentéktelenek is a világban. Nem számítunk semmit. Csak közben az van, hogy Orbán Viktor 2019-ben előbb Donald Trumppal, majd Vlagyimir Putyinnal találkozik.
Ragnar Volarus
2019.07.15.
Románia messze földön híres az autópályáiról. Persze csak a népmesékben. Merthogy a románok kis túlzással csak külföldi filmeken látnak sztrádát, nekik a Cobra11 nem akció-krimi, hanem egyenesen science-fiction.
Tudtuk, hogy ez lesz, mert erről szóltak a hírek egy ideje. Most valóban megtörtént: kiengedték az egyik olaszliszkai gyilkost, mert jól viselkedett a börtönben. Olyan ez, mint egy igazi arculcsapás…
Mocskos módszerekkel mószerolja a nemzetközileg is ismert és elismert politikust, diplomatát, jogászt, professzort, pedig – finoman fogalmazva – a poros lába nyomába sem érhet...
Mit is mondhatnék? Ha nem a magyarokat sújtó nyelvtörvénnyel foglalkoznak, akkor néha egészen normális munka folyik az ukrán parlamentben.
Ragnar Volarus
2019.07.12.
A Balaton-felvidéki Stan és Pan nagy kalandra indul.
Charlotte
2019.07.12.
Közkeletű bölcsesség, hogy ha szart átnevezzük és mondjuk kitaláljuk, hogy mától katicabogárnak hívjuk, az attól még sajnos szar marad. Valahogy így vannak ezzel az európai liberálisok is, hiába találta ki bullshit generátoruk új névnek a Renew Europe bántóan közhelyes nevét, attól még ugyanaz az önsorsrontó, Európa gyökereit megtagadó, pökhendi minitársulat maradnak, amit a gereblyefogsorú Verhofstadt féle elődpárt (ALDE) jellemzett.
Kecskés István
2019.07.11.
Angela Merkel német kancellár remeg. Mint a nyárfalevél… Nem egyszer esett meg vele és nem télen a mínuszban, hanem az elmúlt hetekben. Éppen háromszor. Baj van.
Emlékeznek rá? Nem… Naná, hogy nem, hiszen nincs mögötte igazán nagy, a széles közvélemény számára is értékelhető eredmény. Csak egy dolog ugorgat be róla: 2016. október 23-án valaki fejbeverte. Ungváry Krisztián most ismét hír lett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?