Blogolj!
A Tea és Drábik János is Brüsszelbe menne! Ön melyiket küldené oda? Szavazás!

A Tea és Drábik János is Brüsszelbe menne! Ön melyiket küldené oda? Szavazás!

2019.04.25. | Kecskés István

Eddig sem volt unalmas a magyar politikai élet, de most az EP-választás a felszínre hozott két újabb csodát. Van már Tea Párt és Drábik János is szeretne Brüsszelbe menni.

Tovább
Ungár Péter bevallotta, hogy meleg

Ungár Péter bevallotta, hogy meleg

Tovább
Soros György csúnyán elszólta magát! Videó!

Soros György csúnyán elszólta magát! Videó!

Tovább
Kecskés István
2019.03.26.
Kétségtelen a magyar labdarúgó-válogatott sokszor rászolgált arra, hogy az ember páros lábbal szálljon bele, ugyanakkor a világbajnoki ezüstérmes elleni győzelmet követően nem kéne. A szegedi önkormányzat lapjának ez mégis sikerült.
Kecskés István
2019.03.25.
Na még ez is… Komolyan mondom, hogy az ember nem tudja követni az eseményeket, hiszen már a klímaváltozással kapcsolatban is ellentmondásos hírek jönnek.
Sőt, még rosszabb: azzal fenyeget bennünket, hogy soha nem adja fel küzdelmet (ún. ellenállás), mert a jövője a magyar és az európai politika.
A legfőbb ideje, hogy lekerüljenek a magyar közterületekről a Marxok, a Kun Bélák, a Szamuely Tiborok vagy a Ságvári Endrék!
Végre! Persze nem, de ezt még nem írta senki. Jól látható, hogy a sajtó és az ellenzék (már amennyiben ez különbözik) káoszt akart teremteni ebben a kérdésben is.
Kecskés István
2019.03.19.
Szögezzük le gyorsan: nincs jelentős párt azok között, amelyek a Fidesz néppárti kizárása mellett érvelnek. Olyannyira nincs, hogy kizárólag kis mozgalmak foglalkoznak ezzel az egész üggyel. Mindenesetre a szerdai szavazás előtt érdemes átnézni, hogy mi is a helyzet. 
Komjáthi Imre, az MSZP politikusa óriási lehetőséget kapott a magyar bíróságtól: végre tisztességesen dolgozhatott volna.
Tudják, mit csinált Orbán Viktor március 15-én úgy három óra körül? Elismeréseket adott át a nemzeti ünnepen és ha tudta, hogy mi zajlik az utcán, akkor két „gratulálok” közt visszafogta a nevetését.
Nem hamisítvány, nem másolat, hanem egy olyan igazi sötét bunkó, barom. Most a zászlófelvonás előtti pillanatokat akarta széttrollkodni.
Agyam eldobom. Ki az, aki ilyet mond? És főleg miért? Hogy képzeli? Mire alapozza?

Ezeket a cikkeket olvastad már?