Blogolj!
Karácsony Gergely és a Jobbik nácijai

Karácsony Gergely és a Jobbik nácijai

2018.03.23. | Kecskés István

Az ellenzéki szappanopera folytatódik! Ráadásul olyan fordulatokat tartalmaz, hogy arra a Barátok közt, a Rabszolgasors és az Esmeralda írói is irigyek lehetnének.

Tovább
Márki-Zay nem mondott igazat, a Jobbik nem kormányváltó erő

Márki-Zay nem mondott igazat, a Jobbik nem kormányváltó erő

Tovább
Márki-Zay nem tudja, de a Ki mit tud? győzelem nem Oscar-jelölés

Márki-Zay nem tudja, de a Ki mit tud? győzelem nem Oscar-jelölés

Tovább
Márki-Zay Péternek megint sajtótájékoztatót kellene tartania, mert most le kell vennie a hivatalból az elhíresült migráns számlálót, ugyanis annak a törvények szerint sincs ott helye.
Nem megy ez… Egyre inkább úgy tűnik, hogy Márki-Zay Péter nem tudja milyen rendezvényen van, vagy legalábbis azt, hogy a polgármesteri feladatából miknek is kellene következnie.
Mondjuk a népszerűsége is közel áll ehhez, de ez Széll Bernadettet nem zavarja kölönösebben.
Tudják, hogy a francia média mikor érdeklődött utoljára ilyen vehemensen Hódmezővásárhely iránt? Jól gondolják: talán soha. Most azonban meglepődve olvastam a helyi rádió portálján, hogy látogatást tett a városban Florence la Bruyére, a párizsi közszolgálati rádió munkatársa és élénk kíváncsiságot fejtett ki két téma iránt. Az egyik a helyi média volt, a másik Márki-Zay Péter. Vajon miért?
Önkormányzati vagyon elsikkasztása miatt ítéltek el egy csepeli szocialista képviselőt. Nem ő az első, akit a bíróság elmarasztalt a brigádból.
A kancelláriaminisztert nem akasztotta ki, hogy fel akarták akasztani.
- Ez a város pont olyan századfordulós hangulatú, mint Budapest. Csak kicsit több a német. Mármint nálunk – mondtam viccelődve, mikor a Westbahnhofot elhagyva éppen azt hallgattuk, hogy egy apuka a fiának mesél valamit. Hallgattuk, de nem értettük, mert törökül nem beszélünk.
Tulajdonképpen hálásak lehetünk, hogy Márki-Zay Péter választást nyert, mert így közelről látjuk, mire és számíthatunk, ha áprilisban az ellenzék győz. Persze szegény vásárhelyieket ez nem vígasztalja.
Firenze elesett. Elfoglalták a bevándorlók, majd jól szét is verték. Miként amúgy Bécset is. Meg Párizst, Brüsszelt, Berlint. Óvatosan a fejek homokba meresztésével, mert a siserahad mindenen átgázol.
Ötszáz aláírás az nem sok. Ha ennyien nem támogatnak valakit, félezren sem bíznak benne, akkor tényleg semmi keresnivalója a politikában.
Címkék: lmp, választás 2018

Ezeket a cikkeket olvastad már?