Blogolj!
Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

Durvul a BKV-botrány: hová tűntek az új buszok?

2020.11.28. | Pintér M. Lajos

Micsoda „meglepetés”: Karácsonyék offshore hátterű tendergyőztese egyelőre képtelen szállítani. A balliberális bénázásnak a budapestiek isszák meg a levét.

Tovább
Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Gyurcsány szerint Orbán háborúba hívta nemzetét - á, inkább nem mondunk semmit...

Tovább
Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Szigorodik az örökbefogadás – rinyálnak az érzékenyítők

Tovább
A hevesi megyeszékhelyen is válással végződött az egy évvel ezelőtt megköttetett ellenzéki érdekházasság, az ex-ballikos Mirkóczki Ádám gyorsan szétverte ezerszínű társulatát.
A „függetlenobjektív” tollforgatók egyik „gyöngyszeme”, Szegő Péter megint kimutatta foga fehérjét: páros lábbal szállt bele a kereszténységbe a hitét büszkén vállaló és megélő országos tisztifőorvoson keresztül.
Régóta érzem úgy, hogy a világ átesett a szellemi halálba vágtázó patás túloldalára, de újra és újra rá kell ébrednem, hogy messze még az őrület vége.
Jelentős értékű „ajándékot” kapott a Gyurcsány-párt és annak „felejtős” honatyája a IV. kerület momentumos vezetésétől. A jelek szerint az újpesti járdaprogram központi eleme: hogyan tegyük rendbe szivárványkoalíciós szövetségeseink környezetét. Szép, új világ...
Charlotte
2020.10.27.
Az elmúlt hetek erzsébetvárosi történései ismét rávilágítottak arra, hogy a magyar politikának vannak törvényszerűségei. Ha egy balliberális a hatalom közelébe verekszi magát, előbb-utóbb lopni. A vér nem válik vízzé. Az alma nem esik messze a fájától. Ez a gyurcsányi-hunvaldi örökség, a magyar politika első számú törvénye. Mindegy, hogy utódpárt, vagy az utódpárt utódpártja. Ezek lopni fognak.
Dorogi László
2020.10.26.
Egyre forróbb a helyzet Erzsébetvárosban, felvillanyozódott az önkormányzat: piti áramlopási ügynek indult, mégis súlyos bűncselekményről hullhat le a lepel.
Persze úgy kellett neki: hamarabb utolérték, mint azt a bizonyos sánta kutyát.
Összefújta a szél a szemetet: az ellenzéki moslékkoalíció Gy. Ferenc bukott ex-miniszterelnök vezetésével igyekszik politikai fegyvert kovácsolni az október 23-i eseményekből. Persze, az 1956-osokból, mert ugye a 2006-os rendőrattak csak egy aprócska, szinte jelentéktelen baki volt.
2020.10.22.
Bár nem kimondottan tartozik a kedvenceim közé a performansz, mint kifejezési eszköz, meg kell hagyni, a Fidelitas aktivistái igen kreatív formát választottak ahhoz, hogy reagáljanak Borka-Szász Tamás áramlopási ügyére.
2020.10.22.
Egyre felfoghatatlanabb és undorítóbb dolgokat művelnek a liberálisok: most éppen államalapító királyunk szobrát gyalázták meg. De persze semmi okunk nem lehet a felháborodásra, hiszen mindezt a szolidaritás nevében tették…

Ezeket a cikkeket olvastad már?