Blogolj!
Karácsony Gergely és az állatok…

Karácsony Gergely és az állatok…

2019.06.23. | MarciPunk

Karácsony Gergely fellépett a kampány utolsóelőtti szintjére: az állatokhoz nyúlt. Nem a nyulakohoz, hanem úgy általában az összeshez.

Tovább
Maszturbálni tanítaná a négyéveseket a WHO! Videó!

Maszturbálni tanítaná a négyéveseket a WHO! Videó!

Tovább
Dobrev Klára és Magyarország ellenségei

Dobrev Klára és Magyarország ellenségei

Tovább
Akkora sallert kapott Karácsony Gergely, hogy Gyurcsány Ferenc adta a másikat. Eddig azt hitte a kis csacsi, hogy ő a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje.
Olyan ez ez egész előválasztási cécó, mint valami egészen ócska, sokadrangú amerikai vígjáték.
Ritka, figyelemreméltó és becsülendő politikusi felelősségvállalás: szülővárosa békéjéért és fejlődéséért saját elhatározásából hátralép, visszavonul a közélettől a hódmezővásárhelyi Fidesz-frakció vezetője. Megszívlelendő üzenete: a régi háború főszereplői nem hozhatják el az új békeidőket.
Kilenc közleményt adott ki az MTI-ben a Demokratikus(nak nevezett) Koalíció kedden és szerdán. Eltalálták: egyiknek sincs köze a trianoni békediktátumhoz.
Pintér M. Lajos
2019.06.04.
A rendíthetetlen nemzeti elkötelezettség, a büszke és magabiztos teljesítmény, a tudatos tervezés és az előrelátó biztonság pilléreire épül a 2020-as magyar költségvetés. A tények tükrében bátorkodhatunk nagyok lenni!
2019.06.04.
Ha valamit lehetett előre tudni Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségével kapcsolatban az az volt, hogy a felfuvalkodott megmondóemberrel nem lesz könnyű együttműködni. És lám: az LMP fel is bontotta a megállapodását a hangoskodóval.
Szanyi Tibor, a legnagyobb király! Hálás lesz neki a történelem, mert végleg szétveri a Magyar Szocialista (és Munkás) Pártot. Köszönjük!
Nem az a lényeg, hogy a Jakab Péter nevű bohóc lesz a Jobbik parlamenti frakcióvezetője, hanem ahogy ezt a törpepárt tálalta.
A patkányügy és a kommunikáció miatt süllyedtek történelmi mélységbe a színtelen-szagtalan Tóth-elnök seregei. Gondolják ők.
Inkább díszpinty. Vagy valami más dísz. Polgár is lehet. Meg pukkasztó. Polgári semmiképpen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?