Blogolj!
Ennyire „ártatlan” a Színművészeti: szexuális zaklatások a felvételin?

Ennyire „ártatlan” a Színművészeti: szexuális zaklatások a felvételin?

2019.12.09. | Pintér M. Lajos

Gőzerővel tussolják a Gothár Péter-féle szexuális zaklatási botrányt: a bűnben összekapaszkodott a balliberális „kultelit”. A Színművészeti Egyetem mossa kezeit a leghevesebben, csakhogy szűzies …

Tovább
Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester

Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester

Tovább
Latmann Tamás szexista megjegyzést tett – kirúgták

Latmann Tamás szexista megjegyzést tett – kirúgták

Tovább
Komolyan semmi sem elég? Karácsony Gergely tényleg azt hiszi, hogy ő az Atyaúristen? A kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy megrendezhesse Budapest az atlétikai világbajnokságot, de újabb és újabb követelések jönnek – csak mondjuk ezek mindegyike teljesült már. 
1920-ban fizetett prostituáltakkal igyekeztek biztosra menni a párizsi békekonferencián, száz évvel később egy francia „történész” hölgyet húztak elő a farzsebből, hogy kielégítse buja vágyaikat.
Hála Istennek kijött a kórházból Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese. Mindjárt készített is egy videót és üzent a Nélküled című dalt ocsmány módon kritizálóknak.
Ez a Feri nagy huncut! Mindig elő tud állni valami olyannal, amitől az ember fordul egyet a tengelye körül.
Szerintem meg ne engedjenek neki… Ne Budapesten legyen az atlétikai világbajnokság 2023-ban, hanem Debrecenben. Vagy Székesfehérváron. Vagy Győrben. Vagy Kukityinban. Mindegy, csak ne Budapesten.
Elképesztő igyekezettel próbálja meg eltussolni a Katona József Színház, illetve Gothár Péter szexuális zaklatási botrányait Máté Gábor igazgató.
Feri – csak így, fiatalosan: Feri – olyan magától értetődő természetességből csinál viccet és hülyét magából, hogy aggódunk. Fletói képzavarral: a kígyó rárepült a felületes fiatalokra...
Az megvan, amikor a román testvéreinkkel pacsizunk egyet június 4-én, a mi nemzeti gyászunkban, ami nekik a nemzeti ünnepük? Ezt várja el tőlünk Kocsis-Cake Olivio a Párbeszéd Magyarország egyik tagja.
Nem is olyan régen, Bödőcs Tibor varacskos Maradonának nevezte a miniszterelnököt, de most úgy tűnik egyenlíteni akar, és magára öltötte Gurcsány Ferenc gúnyáját.
Kecskés István
2019.11.22.
Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?