Blogolj!
A Tea és Drábik János is Brüsszelbe menne! Ön melyiket küldené oda? Szavazás!

A Tea és Drábik János is Brüsszelbe menne! Ön melyiket küldené oda? Szavazás!

2019.04.25. | Kecskés István

Eddig sem volt unalmas a magyar politikai élet, de most az EP-választás a felszínre hozott két újabb csodát. Van már Tea Párt és Drábik János is szeretne Brüsszelbe menni.

Tovább
Ungár Péter bevallotta, hogy meleg

Ungár Péter bevallotta, hogy meleg

Tovább
Soros György csúnyán elszólta magát! Videó!

Soros György csúnyán elszólta magát! Videó!

Tovább
Éppen arra készülnek a kiváló migránsok a görögországi Szalonikiben, hogy összegyűlnek párezren és megindulnak.
A magyar nép, a magyar nemzet zivataros éveit éljük. Szlovákiában most azt találták ki, hogy nem szabad csak úgy elénekelni a magyar Himnuszt (se).
Ezzel a három hülyével az a legkevesebb baj, hogy se magyarul, se angolul nem tudnak írni.
A 2006-ban meggyilkolt Szögi Lajos családja csaknem 5 millió forintot kaphat. Ez a megítélt kártérítés kicsit több, mint tíz százaléka, ráadásul az állam pénze… Persze H. Dezsőnek más a terve.
2019.04.02.
Durva lenne… Alig több mint két évvel ezelőtt végezte ki az álmainkat a Momentum nevű, szemmel láthatatlan mozgalom, most pedig jöhet az új pályázat?
2019.03.31.
Ezt jól összerakták. Kár, hogy a bútorbolt politizálni kezdett… 
A szeretet hatalma vádol, gyaláz, lejárat Hódmezővásárhelyen. A lokális műkedvelő nem bír magával és úgy tűnik van a fejénél is sötétebb része. A lelke.
Elfogatóparancs van érvényben Gulyás Márton Ferenc ellen garázdaság miatt.
Ki nem szereti, amikor reggel már világosban ébred és este sokáig nem megy le a nap? De mi van, ha a németek a télit választják? Az óraátállítás eltörlése nem lesz egyszerű menet. Egyes számítások szerint nekünk különösen nem.
A magyar politikai élet első számú kaméleonja pár perc alatt három – elvileg szövetséges – pártba, gyalogolt bele, hiszen ha lúd, legyen ugyebár jó kövér. És hát egy pofon nem is pofon...

Ezeket a cikkeket olvastad már?