Blogolj!
Tusup, te gusztustalan senki

Tusup, te gusztustalan senki

2019.08.16. | MadMax

Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben.

Tovább
A körmenet zavarja a pride támogatóját

A körmenet zavarja a pride támogatóját

Tovább
Gyurcsány Ferenc atomhülye

Gyurcsány Ferenc atomhülye

Tovább
Tóbiás József továbbra is a magyar parlament képviselője, csakhogy az esetek többségében nincs itthon. Amióta Tenerifére költözött, parlamenti aktivitása visszaesett. Micsoda meglepetés...
12 ezer tonna? Ennyi szemét nincs is. Márpedig egy is sok. Főleg, ha várost vezethet.
Kecskés István
2019.07.24.
A közösségi média veszélyesebb a gyerekekre, mint egy pedofil, vagy egy erőszakos gyilkos. Már csak azért is, mert ezek a beteg állatok is ezeken a helyeken gyülekeznek. 
Cseh Katalin olyan, mint a leghülyébb feleség: nem csinál semmit, de nagyon hangos, s ennek következtében egy idő után mindenki kerüli a társaságát.
Ragnar Volarus
2019.07.22.
A megfelelő időben, a tökéletes helyen. A Balaton-felvidéki Stan és Pan, azaz Pista és Brúder esetében ez nem mindig garantált. A kaland még csak most kezdődik.
2019.07.20.
Bajban a balliberók bájgúnár üdvöskéje? A hatóságok nagyon kíváncsiak a polgármester hivatala és a kerület sportcentruma közötti több száz millió forintos irreális követelés és pénzmozgás ügyének minden apró részletére.
Kecskés István
2019.07.19.
Mellár Tamás már majdnem olyan idegesítő figurája a hazai közéletnek, mint Márki-Zay Péter. Egyelőre még nem érte utol a hódmezővásárhelyi műkedvelőt, de semmitmondó, hangulatkeltő nyilatkoztban már egészen jól áll.
A csodás román állami vezetés olyan remek emberekből áll/állt, hogy az valami egészen elképesztő. Büszkék lehetnek többek közt egykori mezőgazdasági államtitkárukra Gheorghe Albura, aki tulajdonosa a viişoarai borászatnak.
Kecskés István
2019.07.18.
Magyarország ellenségei egységfrontba tömörültek az Európai Parlament egy eldugott szobájában és összefogva küzdenek ellenünk. Mi a közös bennük? Magyarok…
MadMax
2019.07.17.
A román nácik el akarják foglalni szimbolikusan Budapestet az 1919-es román megszállás centenáriumán, és szeretettel várnak minden igazi románt augusztus negyedikén Bukarestbe, a Diadalív alá, hogy onnan meneteljenek egy jót a jeles évfordulón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?