Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
A szakadár szegedi szocialista felfedezte polgári konzervatív énjét. Uniós zászlót bontott az országos politikai hadszíntéren az ateista és a materialista keresztény, akik egymásba kapaszkodva rohannak harcba előbb az ellenzék, majd Orbán ellen.
Honnan tudni, hogy létezik egy Együtt nevű párt Magyarországon? Onnan, hogy akár meg is szűnhet!
Dúró Dóra megkönnyebbülhetne: végre nem kell közösséget vállalnia az általa szeretve gyűlölt Jobbikkal. Ennél persze sokkal bonyolultabb a helyzet.
Nagy volt az elszántság: egymást követték a tüntetések, aztán most egy ideje semmi.
A vég kezdete vagy a kezdet vége? Április 8-a lúzerei ezúttal Miskolcon kelnek egybe, miután közösen találták meg az igazit egy művésznek csúfolt előadó személyében.
Újra támad a gender-zsandár! Azt hitték, már sohasem hallanak a külföldre emigráló ballibsi kultúrharcosról? Tévedtek! Úgy felkúrta magát a kormányzat demográfiai erőfeszítésein, hogy vöröslő fejjel rúgta oldalba a magyarságot.
Mondhatnánk, hogy csak maguknak köszönhetik – talán igaz is –, de ezt nem érdemelték szegény finnek.
Karácsony Gergely nem lesz országgyűlési-képviselő, a helyét Kocsis-Cake Olivio veszi majd át. Érdekes döntés.
Érthetetlen… Velünk mindent meg lehet csinálni? Mindent is. Az egyik román tévé akciójának keretében óriási román zászlót húztak Budapesten a Hősök terén.
Ez elől a pofon elől nem sikerült elhajolni: balról küldték padlóra Márki-Zay Pétert. A politikai elemző pőrére vetkőzteti a bólogató szónokot: ha voltak is, mára tutira nincsenek jobboldali szavazói.

Ezeket a cikkeket olvastad már?