Blogolj!
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

2020.07.10. | Dorogi László

A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
Dorogi László
2020.06.24.
A tévészékházak réme "Valódi konzultáció" néven reklámozza akcióját, pedig nincs itt másról szó, mint illegális adatgyűjtésről és törvénytelen tarhálásról. A matka rúgja meg! 
2020.06.23.
Sokaknál kiverte a biztosítékot, az önkormányzati választások során, mikor a biztos befutó Fideszes Szekó József halála után a tök esélytelen Csorbai Ferenc nem lépett vissza, hanem kiélvezte, hogy egyedüliként bármennyi szavazatot is kap, ő lesz a polgármester.
Kórozs Lajos álvideója nem az első olyan videó az MSZP műhelyéből, mely a koronavírus miatti kórházkiürítéseket összefüggésbe hozta emberek halálával. Pár héttel ezelőtt Bangóné is előállt egy sztorival, ami egy agyhártyagyulladásos fiatal anyuka haláláért tette felelőssé Kásler Miklóst és a kormányt.
2020.06.22.
Nem kéne azon meglepődni, hogy mennyire primitív véglények vannak Romániában, akiknek nem kell a szomszédba menni egy kis magyargyűlöletért. Mégis, valahogy nem lehet megszokni (és nem is szabad!), hogy ott mocskolnak, ahol csak tudnak. Most megint az egyik leghangosabb, magyarok ellen csaholó Rareș Bogdan akasztotta ki a gyökérség-mércét.
Doug Glatt
2020.06.21.
Tüntettem is, meg nem is, főpolgármester is vagyok, meg nem is. Nem, ez sajnos nem egy huszonegyedik századi Mátyás király-történet, ez a kőkemény Karácsonyi valóság.
A Momentum brüsszelitája képtelen megemészteni, hogy Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első hulláma ellen, és a hazai egészségügy jobban teljesített, mint a nyugat-európai.
2020.06.18.
Nem megy valahogy mostanában ez a jóslósdi az ellenzéknek. Pár napja kiderült hogy a különleges jogrend nem fog évekig tartani, ma meg azt is megtudhattuk, hogy eddig egyetlen érettségiző sem lett koronavírusos az érettségik alatt.
Nincs határa a pofátlanságnak: Lázár János pedagógusként dolgozó feleségébe is beleszállt a médiacelebet játszó vásárhelyi polgármester az ATV-ben!
Természetesen mindenkinek joga van ahhoz, hogy úgy fordítsa a köpönyegét, hogy minél jobban beívódjon a környezetbe és az aktuális széljárás úgy kapja el, hogy neki az a legkedvezőbb legyen, az viszont már véleményes, hogy a frissen kifordított köpönyegében ő legyen az előző rendszer leghangosabb támadója, nekimenve azoknak, akik mindig is úgy gondolkodtak, ahogy ő szeretne most.
Címkék: MSZMP, MSZP
Persze úgy könnyű, ha bármit mondhat az ember lánya, mégsem kérik rajta számon. No, de lássuk akkor mit is tett a huncut baloldal az országért és a magyarokért. Figyelem, a lista korántsem teljes, de annál mellbevágóbb.

Ezeket a cikkeket olvastad már?