Blogolj!
Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

2019.10.23. | Pintér M. Lajos

Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a …

Tovább
Íme a hazudós Hadházy!

Íme a hazudós Hadházy!

Tovább
A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

Tovább
Van abban valami egészen elképesztő, hogy Karácsony Gergely Zuglójában a meleg zászló színeivel disznóznak össze egy Nagy-Magyarország térképet.
Egymásra találtak, mint Rómeó és Júlia, mint Anyegin és Tatjána. Vagy mint Don Quijote és Sancho Panza? Inkább utóbbi.
Persze nem úgy, nem direktben, nem egyenesen, hanem csak amúgy áttételesen…
Bodrogi Gyula új szerepet kapott: ő lett a balliberális szavazó. Nincs ezzel semmi gond, sőt! Nagyon is jó, hogy ez így van!
Kecskés István
2019.10.09.
Pablót és társait kivágták az iskolából, miután megdobálták, meglökték és szidalmazták az egyik tanárt. Helyes! De azért ne álljunk meg ennyinél.
Kecskés István
2019.10.09.
És ez nem egy kitalált adat, hanem ezt tekinthetjük hivatalos számnak, hiszen ez egy szakértői jelentésből derült ki.
Kecskés István
2019.10.07.
Döbbenetes. Sok hozzáfűznivaló nincs. A felvétel egy fővárosi iskolában történt, vélhetően matematika órán. A képek önmagukért beszélnek.
Nem az öregecskedő neje, pedig ha tehetné, akkor Feri asszony még talán boldoggá is avatná a nagyon híres férjét, aki – be kell látni – nem teljesen hülye.
Múlt héten csütörtökön szivárgott ki Karácsony Gergely vallomása. E héten Botka László szegedi jóbarátjának nőveréséről hallhatunk hangfelvételt. Péntekre pedig egy igazi csemegét kaptunk.
Előkerült egy hangfelvétel amelyen többször is megüti egyik női munkatársát a városi rendezvények, rendkívül sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvényszervezője, közreműködője, Szilágyi István, akivel személyes jó viszonyt ápol Botka László.

Ezeket a cikkeket olvastad már?