Blogolj!
Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...

Tovább
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
2020.03.20.
Bár Magyarországon jelenleg nincsen kihárási tilalom, még a "csapból is az folyik", hogy, aki teheti maradjon otthon, hiszen nem tudhatjuk ki a fertőzött és ha egy fertőzött továbbadja a vírust, akkor abból egy hónap alatt 400 fertőzött is lehet. Ennek ellenére még most is nagyon sokan vannak az utcákon.
Címkék: koronavírus
Ragnar Volarus
2020.03.17.
Ezzel a tanáccsal zárul az a videó, amit Olaszországban készítettek. A THING BY nevű Youtube-csatorna megkérdezett olaszokat: mit mondanál 10 nappal ezelőtti önmagadnak?
Pintér M. Lajos
2020.03.17.
A világhírű hegedűművész megmutatja, mi fán terem a szolidaritás és a társadalmi felelősségvállalás!
2020.03.16.
Talán nem mondunk újdonságot azzal, ha kijelentjük, hogy a közösségi média, ezen belül is a Facebook tele van álhírekkel, teljesen felesleges információkkal, teljesen értelmetlen idézetekkel vagy évekkel ezelőtt posztolt eltűnt kiskutyákkal, melyeket valamiért újra felfedeznek és nyakra-főre posztolnak.
Dorogi László
2020.03.16.
Na, nem olyan, nem kell mindjárt rosszra gondolni. A főpolgármester úr egy kutya farka és most annak a gondolatnak a csírája rügyezett ki kicsiny lelkében, hogy majd Ő, egyedül, segítség nélkül jól megcsóválja azt a nagy négylábú testet.
Ragnar Volarus
2020.03.14.
Kért már egy pár dolgot a magyar kormány és Orbán Viktor a koronavírus-járvány kapcsán. Némelyiket nehezebb, másokat könnyebb teljesíteni. Van ami lemondással jár, van ami semmibe nem kerül.
Dorogi László
2020.03.13.
Az időzítés tökéletesre sikerült, tíz perccel azelőtt dobta be a törölközőt, hogy a román parlamentben elkezdődött volna az általa vezetett kormány beiktatásáról szóló szavazás.
Juszt László. Egy név melyre talán 25 évvel ezelőtt felkaptuk a fejünket. A rendezerváltás előtt és még kicsivel utána is sokat hallhattuk, láthattuk, hiszen rendes katonája volt a baloldalnak, bárhogy is hívták a képviselőit. Lehet, hogy lettek volna nála jobb riporterek is, de abban az időben nem mindenkinek adatott meg, hogy átlépje a közszolgálati média kapuját.
Pintér M. Lajos
2020.03.10.
Komcsitempóban riogat és uszít az új típusú vírusfertőzéssel kapcsolatban a szocik házi elemzője. A Publicus Intézet stratégiai igazgatója az ellenzéki pártoknál is jobban pártoskodik, hogy politikai tőkét kovácsoljon a bajból a balliberális oldalnak.
Dorogi László
2020.03.10.
Most, hogy világszerte tombol a koronavírus-járvány és minden nemzeti kormány, valamint globális szervezet igyekszik mindent elkövetni a megfékezése érdekében, meg kell állnunk egy szóra. Meg kell állnunk egy szóra és hatalmas tisztelettel kell adóznunk azok előtt, akik a frontvonalban harcolnak a gyilkos kór ellen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?