Blogolj!
Az EU-nak többet ér a migráns, mint mi

Az EU-nak többet ér a migráns, mint mi

2019.06.18. | Kecskés István

De tényleg! Viszonylag tisztességes EU-s állampolgárként kérek egy olyan kártyát, amin van némi szabadon felhasználható euró. Megérdemlem, nem?

Tovább
Nem kérünk a Prideból!

Nem kérünk a Prideból!

Tovább
Baloldali előválasztás – nem egy békeharc

Baloldali előválasztás – nem egy békeharc

Tovább
Láthattuk, hogy milyen fontos a románoknak egy katonatemető. Úgy tűnik, hogy csak addig, ameddig elveszik, meggylázzák és a mocskos bocskorjukkal tiporják.
Kecskés István
2019.06.07.
Felvétel az úzvölgyi agresszióról. Imádkozó magyarok és tomboló románok – aki ezt látja, mindent tud arról, hogy mi is történt a katonai temetőnél.
Tudod, Feri az, ami az úzvölgyi temetőnél történt a te felelősséget. Erre te és az elvtársaid adtatok felhatalmazást.
De most a legnehezebb. Most a legnehezebb nyugodtan figyelni az eseményeket. Most, amikor az embernek ökölbe szorul a keze tehetetlen dühében, mert olyat lát, amit nem volna szabad, olyat ami nem történhetne meg. Most, amikor a székelyek testükkel és a Mi atyánk imádkozásával védik azt, ami az övék, ami a miénk.
Akkora sallert kapott Karácsony Gergely, hogy Gyurcsány Ferenc adta a másikat. Eddig azt hitte a kis csacsi, hogy ő a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje.
Olyan ez ez egész előválasztási cécó, mint valami egészen ócska, sokadrangú amerikai vígjáték.
Ritka, figyelemreméltó és becsülendő politikusi felelősségvállalás: szülővárosa békéjéért és fejlődéséért saját elhatározásából hátralép, visszavonul a közélettől a hódmezővásárhelyi Fidesz-frakció vezetője. Megszívlelendő üzenete: a régi háború főszereplői nem hozhatják el az új békeidőket.
Kilenc közleményt adott ki az MTI-ben a Demokratikus(nak nevezett) Koalíció kedden és szerdán. Eltalálták: egyiknek sincs köze a trianoni békediktátumhoz.
Pintér M. Lajos
2019.06.04.
A rendíthetetlen nemzeti elkötelezettség, a büszke és magabiztos teljesítmény, a tudatos tervezés és az előrelátó biztonság pilléreire épül a 2020-as magyar költségvetés. A tények tükrében bátorkodhatunk nagyok lenni!
2019.06.04.
Ha valamit lehetett előre tudni Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségével kapcsolatban az az volt, hogy a felfuvalkodott megmondóemberrel nem lesz könnyű együttműködni. És lám: az LMP fel is bontotta a megállapodását a hangoskodóval.

Ezeket a cikkeket olvastad már?