Blogolj!
KariGeri még mindig megtorpedózná az atlétikai vb-t

KariGeri még mindig megtorpedózná az atlétikai vb-t

2020.01.20. | Pintér M. Lajos

A balliberók viccfőpolgármestere nemcsak zsarol, de hazudik is mint a vízfolyás.

Tovább
Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia

Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia

Tovább
Márki-Zay Péter Bessenyei Ferenc emlékét is meggyalázta

Márki-Zay Péter Bessenyei Ferenc emlékét is meggyalázta

Tovább
Már meg sem lepődik senki azon, hogy ismét agyatlanul tombol a Greta-jugend. Most éppen Roger Federerbe állt be a klímahiszti-egylet svéd kommandantéja, de ha tovább erőlködik még a végén becsinál.
Címkék: klímahiszti
Dorogi László
2020.01.12.
Ne hallgassuk el: a globális felmelegedés jeleit saját bőrünkön érzékeljük, nem véletlen hát, hogy több és több nemzeti politikában kerül a megoldandó problémák listájára az ügy. Csakhogy a balliberális oldal ezzel a helyzettel is csúnyán visszaél.
Egyre masszívabban dübörög a homilobbi az Egyesült Államokban (is), s tűnjön bármennyire is távolinak a Csendes-óceán túlpartja, az ott megfigyelhető büntetőjogi tendenciák nagyon is aggasztóak.
Címkék: börtön, melegek, USA
A negatív tapasztalatok pedig „külföldi származású” férfiakhoz kötődnek, akik fizikailag fenyegették, illetve szexuálisan zaklatták őket.
Fekete-Győr Andrásnál beakadt a lemez. Ez mondjuk érthető, hiszen a meghitt karácsonyi Momentumok liberális reformere az elmúlt években nem nagyon váltott korongot a lejátszóján.
Üdvözlünk mindenkit, ez itt a mélypont. Mert bizony elérkeztünk idáig, hála egy bizonyos Egerfai Józsefnek. Ő már ott tart, hogy halottakat ócsárol, teszi ezt ráadásul nyilvánosan.
2020.01.07.
Egy éve döntött úgy az AVL Hungary Kft., hogy Érden építi meg magyarországi központját. Az akkori polgármesternek T. Mészáros Andrásnak és csapatának köszönhető beruházás sikerével most Csőzik László az új - összellenzéki - polgármester ékeskedik.
A bukott kvízmester karácsonykor Jézuson élcelődve pörgette föl az ateista istenkáromlást. Az új évet is „erősen” nyitotta: ezúttal a magyarság első szent királyába, Istvánba törölte lábát.
Az MSZP-t faképnél hagyó Szanyi kapitány új baloldali formáció (párt) alakítását jelentette be, egyúttal örök barátságot hirdetett. Ujhelyi nem kért a barátságból, és durván lealázta korábbi képviselőtársát. Úgy tűnik, az igazi szoci a párját no meg a pártját ritkítja!
Amikor már azt hiszed mindent láttál. Amikor biztos vagy benne, téged már nem lep meg semmi. Na az élet ilyenkor ad neked egy igazi balhorgot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?