Blogolj!
Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését

2019.12.04. | Pintér M. Lajos

Budapesten élőben, a szemünk előtt forog a balliberális Legyen Ön is milliomos! A főszereplők összenőttek, mert összetartoznak. A Keresztapa esetében pedig nemcsak a lóláb lóg ki, hanem maga a ló is.

Tovább
Vágó István is legyen milliomos!

Vágó István is legyen milliomos!

Tovább
Íme a román provokáció csúcsa: Trianon évfordulója nemzeti ünnep lesz odaát

Íme a román provokáció csúcsa: Trianon évfordulója nemzeti ünnep lesz odaát

Tovább
Kecskés István
2019.11.29.
Megy a cicaharc. Nőjogi aktivisták kiabálnak azért, hogy a magyar országgyűlés ratifikálja az Isztambuli Egyezményt. Nem kellene, ugyanis ez alapjaiban egy gender buli.
Kitalálják a cím alapján, hogy a váci polgármester melyik oldalról érkezett? Igen! Balról.
Ezeknek semmi sem elég… De tényleg nem. A Fekete-sereg készenlétben áll, mert zsarolnak és követeléseik vannak.
Ez valami egészen döbbenetes. De tényleg. Nem akartak olimpiát, nem akarnak atlétikai világbajnokságot, nem akarnak kézilabda Európa-bajnokságot és nem akarnak szuperkórházat sem. Mit akarnak? Fákat! Az majd kiveszi a mandulád meg a vakbeled.
Komolyan semmi sem elég? Karácsony Gergely tényleg azt hiszi, hogy ő az Atyaúristen? A kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy megrendezhesse Budapest az atlétikai világbajnokságot, de újabb és újabb követelések jönnek – csak mondjuk ezek mindegyike teljesült már. 
1920-ban fizetett prostituáltakkal igyekeztek biztosra menni a párizsi békekonferencián, száz évvel később egy francia „történész” hölgyet húztak elő a farzsebből, hogy kielégítse buja vágyaikat.
Hála Istennek kijött a kórházból Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese. Mindjárt készített is egy videót és üzent a Nélküled című dalt ocsmány módon kritizálóknak.
Ez a Feri nagy huncut! Mindig elő tud állni valami olyannal, amitől az ember fordul egyet a tengelye körül.
Szerintem meg ne engedjenek neki… Ne Budapesten legyen az atlétikai világbajnokság 2023-ban, hanem Debrecenben. Vagy Székesfehérváron. Vagy Győrben. Vagy Kukityinban. Mindegy, csak ne Budapesten.
Elképesztő igyekezettel próbálja meg eltussolni a Katona József Színház, illetve Gothár Péter szexuális zaklatási botrányait Máté Gábor igazgató.

Ezeket a cikkeket olvastad már?