Blogolj!
BERAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

BERAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

2019.08.19. | Kecskés István

Vártuk, de nem gondoltuk volna, hogy ez megtörténik. Bangóné Borbély Ildikó – tudják a fideszeseket patkányozó szocialista asszony – azonnal belevetette magát az önkormányzati kampányba.

Tovább
Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Tovább
35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik

35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik

Tovább
2019.08.06.
A hideg rázza az ország egy részét a Coca-Cola meleg kampányától. Pedig az eset egyáltalán nem egyedi, sőt úgy tűnik a világcégek küldetésüknek érzik, hogy beszálljanak a témába.
Kölünben is hidegen jó. De tegyük félre a tréfát. Nem(csak) az a baj, hogy meleg párokkal reklámozzák a termékeiket, hanem a multikra jellemző gőg is. Ezért én is befejeztem velük.
Kecskés István
2019.08.06.
Elutasították a Honvéd óvását, így a „döglött magyarozó” szurkolók örülhetnek, úgy tűnik a Craiova megy tovább az Európa-ligában.
Megszoktuk: Berlinben például minden ötödik méterre jut egy melegeket ábrázoló reklám a metróban, vagy annak környékén. Immár Budapesten van.
Gyurcsány Fletóné (Feri asszony) maga a tisztesség temploma, s ebben a minőségében alkalmazott is egy portugál bűnözőt.
Elképesztőek ezek a románok. Nem ők: EZEK! Craiovában játszott a Honvéd, ellenfele a helyi Universitatea volt – egyetem, hagyjad már… A csapat nem volt egy nagy kaland, a szurkolói meg igazi bocskoros románok… 
Ragnar Volarus
2019.08.02.
A Balaton-felvidéki Stan és Pan már Kővágóörsön. Valahogy kihúzzák ott ezt a pár napot a KŐFESZT rajtig, de nem lesz könnyű. Brúdernek különösen nem.
Elnézést kérek a FIFA-tól, hogy kicsit átírtam a menő szlogenjüket, de a szükség törvényt bont. El is mondom miért. Nem lehet jó érzés a Városi kurírnak írni.
MadMax
2019.07.29.
Romániában meggyilkoltak egy 15 éves kislányt. Forrnak az indulatok, tombol a szigor, fejek hullanak. Csak kicsit későn.
A főpolgármesteri címért nem indul el csak úgy poénból akárki, ebben egyetérthetünk. Még akkor sem, ha annyira alulkvalifikált emberről beszélünk, mint amilyen Berki Krisztián.

Ezeket a cikkeket olvastad már?