Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!
A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

2018.03.24. | Kecskés István

Sok minden jut az emberek eszébe Juhász Péterről, de az mondjuk nem, hogy hozzá hasonló hazafi kevés van ebben az országban. Van, akinek mégis.

Tovább
A migránsok dühe (videóval)

A migránsok dühe (videóval)

Tovább
Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Székely üzenet a Trianonozónak: ilyen hülye nem lehetsz!

Tovább
A szavazás fontos dolog. Annyira, hogy még a humoros tévécsatornák is a választási részvételre buzdítanak. Felkerült egy videó az internetre, azt kiszivárgott az "eredeti" is. Vicces. Egyelőre.
Bevallom, nem kedvelem a feministákat. Senkit sem szeretek, aki el akar nyomni valaki mást, márpedig az elvakult radikálisokkal ez nem ritkán előfordul. 
Ahogy előre jelezte, a megválasztása után nem tartotta be a kampányban tett ígéretét Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester.
Elképesztő mi van az ellenzéki odalon. A közösségi oldalon találtam egy nyilatkozatcsokrot – ebben minden benne van.
Gyurcsány Ferencnek újabb vádakkal kell szembesülnie. Először is azzal, hogy iszik, de ez talán a legkevesebb, mert azt is megkapta, hogy irigy.
HisztiGeri még a 444-et is jól felkúrta. Lazán leördögözi a Jobbikot, közben halálra sértődik, hogy a patás nem ül vele egy asztalhoz. Folytatódik a flúgos futam a húsosfazék felé, a se veled, se nélküled szag meg vágható a levegőben.
Piros betűs ünnep elé nézünk, amennyiben a zöldek nagyasszonya összetákolja a szivárványkoalíciót. Komoly a nekibuzdulás, de fenékre is lehet esni.
Figyelem! Az alábbi videó nyomokban szarkazmust tartalmaz! Csak erős humorérzékkel szabad megnézni.
Ez olyan szép! Minden rá van írva Kunhalmi Ágnes arcára, no és persze Gyurcsány Ferencére is.
Nem futotta ki magát Gyurcsány Ferenc kiváló terve, amely szerint a teljes ellenzékkel tárgyalna.

Ezeket a cikkeket olvastad már?