Blogolj!
Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

Mesterházy óriási troll! Azonnal hülyét csinált az MSZP új elnökéből

2018.06.17. | Kecskés István

Eldőlt: Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke. Mondjuk ő még valóban nem volt, így mindenképpen jó döntésnek tűnik. A legyőzött Mesterházy Attila nem sokat várt, azonnal hülyét csinált az új pártvezérből.

Tovább
Tombol a giccs Budapesten

Tombol a giccs Budapesten

Tovább
Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre

Tovább
Kunhalmi Ágnest nehéz lehet kezelni. Feladja a leckét a társainak, hiszen olykor olyanokat csinál, hogy az ember csak kapkodja a fejét.
Kecskés István
2018.06.07.
Az úgynevezett farokméregetés igen hülye szokás. Úgy tűnik Márki-Zay Péter műkedvelő hódmezővásárhelyi polgármester mégis rákapott erre.
A Jobbik frakcióból kizárt képviselő olyan feltételhez kötötte mandátumának visszaadását, amit a párt nem tud teljesíteni. Szóval marad a parlamentben.
Továbbra is téma az önkormányzatiság sorsa a nyilvánosságban, holott már számtalanszor rögzítette a Kormány, hogy nincs napirenden a változás.
Jakab Péter országgyűlési képviselő lett, hiszen a cuki kis Jobbik listán olyan előkelő helyet foglalt el, hogy befújta őt a tavaszi szél az Országházba. Az első felszólalásában megmutatta, hogy még a Jobbik fiókjában sem ő leglélesebb kés. Kövér Lászlót idézve: "ostoba".
Még az emlékezetes lámpavasazást is meg tudta fejelni Hódmezővásárhely materialista keresztény polgármestere, aki szerint a felfegyverzett néptömeg a hatalom erőszakszerveit is legyűrheti. Állítja, az erőszaknak is van demokratikus olvasata!
Kecskés István
2018.06.03.
Mert, hogy nagyon magas az ára, az biztos. Mégpedig azért, mert a nemzetközi helyzet fokozódik.
A bukott kvízmester összeállította a bukottak listáját. Megtalálta a közös pontot, és kinyilatkoztatott.
Ő nem fog könyörögni, ha valaki úgy érzi, vége egy politikai pályafutásnak. Naná! This is the end of a beautiful friendship?
Megdöbbentő nyilatkozatot tett Homonnay Gergely civil tüntető: rendszert akarnak váltani.

Ezeket a cikkeket olvastad már?