Blogolj!
A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

A baloldal újabb húzása: Szent István parkkal, de szobor nélkül

2020.09.28. | Zita

A főváros egyik közkedvelt parkja – ami történetesen a Szent István nevet viseli – egy Szent István szobrot kap(na). Legalábbis ez lenne a logikus, arról nem is beszélve, hogy mégiscsak az államalapítóról van szó. A baloldalnak …

Tovább
Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Jóízűt magyarozott a Spiegel hasábjain a liberális EB-alelnök

Tovább
Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Schiffer: az ellenzéki összefogás végtelenül romlott és elvtelen

Tovább
A jelek szerint a baloldal alaposan összesz.rta magát attól a „horrorforgatókönyvtől”, hogy az amerikaiak nagyra értékelik Donald Trump nemzeti elkötelezettségét és politikáját, s a regnáló elnök megnyerheti a novemberi választást.
Elég érdekes napokat élünk, hiszen a liberálisok azonnal felemelik a hangjukat, ha egy kisebbséget bármiféle atrocitás ér, most viszont, amikor egy, a szerintük a védelmükre szoruló csoport tagjáról derül ki egy olyan ocsmány dolog, hogy szabadidejében 13 éves kisfiúktól kér szexuális tartalmú képeket és videókat, akkor az addig oly hangos megmondóemberek szépen kussolnak.
Újfent felöklendezte aljas hazugságait a hetedik kerület rémisztő DáKó-pártkatona képződménye. A gyurcsányista és cseppet sem toleráns Niedermüller produkciójában egy bohóc is feltűnt a KamuGerinek becsicskuló MaSzoP-os Horváth Csaba személyében, de nincs az a mentor, aki az élő showba vinné a gázos párost.
Kálovics Tibor
2020.09.16.
Nehezen tudnánk vitatkozni annak a cikknek az állításaival amit ma Galántai Csaba publikált a Magyar Nemzet honlapján. A szerző az SZFE-n lévő bábszínház szakirányról mondta el a véleményét kendőzetlenül.
Dorogi László
2020.09.15.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, de Gy. Ferenc bukott ex-miniszterelnök akkor is erőlteti. S láss csodát, mindig sikerül neki: ismét talált egy újabb korrupt balfácánt, akiből megmintázhatja az igazság DáKó-s szobrát.
Címkék: DK, Gyurcsány Ferenc
A politikai kriptaszökevénybe ojtott gyurcsányista megmondóember nemcsak Orbán Viktort támadta le, de a balliberális ellenzéket is ostorozza, mert az szerinte nem eléggé bevándorláspárti és kerítésbontó...
Fiatalság, bolondság. Mondhatnánk és egy legyintéssel el is intézhetnénk az újabb momentumos baklövést, de a rendőrség már nem így vélekedik.
Címkék: Momentum
Szerettük volna azt hinni, hogy Gyurcsány Ferenc a "Demokratikus" Koalíció elnökének mondatai, melyben a jelenlegi kormánnyal együttműködő embereket fenyegetett megsemmisítéssel, vagyonelkobzással csak hirtelen felindulásból megfogalmazott mondatok voltak, de az idő azt igazolja, hogy ez nem egyszerű fenyegetés, hanem a DK egyik választási programpontja.
A liberális Mark Rutte, az a bizonyos „holland fickó” se kiköpni, se lenyelni nem bírja a magyarkérdést: megint eszement Orbán-fóbiáról tett tanúbizonyságot.
Ha így folytatja, gyorsan elkopik Fletnis Fletó makkos cipellőjének az orra, olyan agresszívan rugdossa maga előtt sebesen guruló gyógyszerét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?