Blogolj!
Havas Henrik betorzult: „a magyaroknak köszönhettük Trianont”

Havas Henrik betorzult: „a magyaroknak köszönhettük Trianont”

2020.05.30. | Pintér M. Lajos

Ezt nem láttuk jönni: a gyalázatos, nemzetcsonkító diktátum centenáriumán a Jobbik közelébe sodródott bukott tévés úgy érezte, meg kell mondania a tutit. A műkedvelő történész szerint a magyarok a hibásak Trianonért.

Tovább
Szabó Tímea fullba tolja a kretént: „milliók maradnak ellátatlanul”

Szabó Tímea fullba tolja a kretént: „milliók maradnak ellátatlanul”

Tovább
Beindult a hisztilavina a Deák téri megemlékezés miatt, de nem is maradt szó nélkül

Beindult a hisztilavina a Deák téri megemlékezés miatt, de nem is maradt szó nélkül

Tovább
József
2016.07.16.
Éjjel a török katonaság egy része puccsolni próbálta az éppen nyaraló Erdogan elnököt és rendszerét. Elfoglaltak hidakat, televíziókat, tankokkal színesítették a Boszporusz partján fekvő utcákat. Majd Erdogan minderre csak annyit mondott, hogy a törökök menjenek az utcára. Mentek és leszerelték a hadsereget.
József
2016.07.15.
Botka László hosszú évek óta húzd meg, ereszd meg játékot játszik az MSZP-sekkel. Elnök is akar lenni, de közben nem is. Országgyűlési képviselő akar lenni, de közben Szegeden is akar maradni. És közben őszinte csodálkozással nézi, hogy a szocialisták szerinte becsapták. Micsoda felismerés!
József
2016.07.15.
Aznap éppen egy Mezőberény nevű kisközség nyári táborában voltunk, nem messze a szülőhelyünktől, Békéstől. Berényben volt egy strand is, de nem emlékszem, hogy akkor fürödtünk volna. A tizenkét éves gyerekekből álló csapat tagjai, köztük én is - felváltva soroltuk a félelmetes neveket: Pelé, Jairzinho, Edu, Gilmar, Santos, Garrincha, Tostao.
Szomorú vonása a magyar történelemnek, hogy a török, a német, az orosz mindig talált hazaárulókat, nincs ez másképp napjainkban sem. Most migránsok kényszerbetelepítése, és az ahhoz kapcsolódó durva pénzügyi szankció mellé találtak renegátokat. szanyi tibor (MSZP), ujhelyi istván (MSZP), molnár csaba (DK), niedermüller péter (DK), jávor benedek (PM) és meszerics tamás (LMP) úgy érezték, most törleszthetnek azért, hogy a magyar emberek 2010-ben és 2014-ben elküldték őket a vérbe.
Mit is szavaztak meg az EU delegált baloldali hazaárulók? Azt, hogy az EP kitart amellett, hogy minden országnak teljes körű felelősséget kell vállalnia a menekültválsággal és az ezzel foglalkozó újraelosztási mechanizmusra vonatkozó döntéssel kapcsolatban. Aki pedig nem hajlandó részt venni ebben, kőkemény pénzbirságot fizessen!
Emlékszem, az egyik NATO-, vagy EU-rendezvényen Orbán Viktor a csoportkép szélére került. Ezen lihegtek ballibék megmondó emberei, a médiájuk, az összes vörösre tapsolta a tenyerét elragadtatásában. Hát akkor most ballibéknek külön küldjük ezt a képet, most készült, Varsóban.
József
2016.07.09.
Nem, nem az Aranycsapat elvesztett vébédöntőjéről írunk, a német gyáriparosok szervezetének adatai szerint a Németországba érkezett kétmillió migránsból ötvennégyen álltak sikeresen munkába. Ez tulajdonképpen nem meglepetés, de kik hitették el a német gyárosokkal azt az esztelenséget, hogy ezek jelentős részben analfabéta, vagy muzulmán országokban szocializálódott emberek enyhítik a gazdaság meglévő munkaerőhiányát?
József
2016.07.09.
A baloldali magyar EP képviselők megszavaztak egy olyan javaslatot, amely új adót irányoz elő a migránsválság kezelésére és pénzbüntetést azoknak az államoknak, amelyek elutasítják migránsok kényszerbetelepítését. Jó, nem? Nem értik Magyarországot, nem figyelnek oda az emberekre és szembemennek mindenkivel a saját politikai érdekeik miatt. Vicc.
József
2016.07.08.
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége lett az Altus Befektetési Zrt. új tulajdonosa. A gálánsan ajándékozó férj szándéka nyilvánvaló, hiszen az uniós megbízások révén Brüsszel finanszírozza a céget, amely osztalékaiból Gyurcsány meg a Demokratikus Koalíciót támogatja. Úgy látszik, a trükkös házaspár tud valamit, nagyobb pénz érkezhet a jövőben Brüsszelből, ezért rosáltak egyet. Mi viszont itt Magyarországon tudjuk: Gyurcsány-Dobrev ebenguba.
József
2016.07.05.
Hunvald György lett a VII. kerületi MSZP elnöke. Nem, ez nem vicc. Valóban ő, akit hosszasan tartottak előzetesben, akit különböző bűnügyekben éveken át vádoltak. Szóval ez véresen komoly. Megszereztük azt a levelet, amiben kerületi elnöknek jelentkezett. Persze ez vicc.

Ezeket a cikkeket olvastad már?