Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
Sándor Mária, mint fekete ruhás nővér és Gréczy Zsolt DK arc összefutott hétfőn a Gyurcsány-párt hétfői rendezvényén. Ha már mindketten ott voltak, akkor csináltak is közös képet. Mosolyogva, hiszen régi ismerősök. Mit ismerősök? Barátok! Közös múltjuk van, a kapcsolódási pont köztük az R-Go együttes.
József
2016.04.26.
600 ezer euró érkezett az Európa-szerte korrupciós botrányokba süllyedt Alstomtól a volt szoci kormányfő, Medgyessy Péter családi cégéhez. Miként arról a Blogstar is beszámolt, az Alstom ügyeiben Magyarországon is nyomoznak, bár véleményünk szerint, ha Medgyessy megúszta annak idején a Gresham-palota tanulságos-mulatságos ügyét, akkor hajánál fogva most is kirántja magát abból a bizonyos mocsárból.
József
2016.04.24.
Hihetetlenek ezek a nagy kereskedelmi láncok. Alig várták, hogy nyitva lehessenek vasárnap. Most meg az egyik arra szólít fel mindenkit ma, hogy ha teheti, akkor aludjon otthon békésen. Kutya legyek, ha ezt értem. Illetve értem. Kamu az egész. Semmiről nem szól csak a szereplési vágyról és a cukiságról. Vicc.
József
2016.04.21.
Breivik, az utolsó tömeggyilkos pert nyert, aminek eredményeként 10 millió forintnyi norvég fizetőeszközt kap. A 77 ember megöléséért 21 évre ítélt bűnöző azt panaszolta, hogy hideg kávét kap, nincs internet a szobájában – nem cella az... – és még margarint sem kap. Pedig képzelt beszélgetésünk talán nem is áll távol a valóságtól.
József
2016.04.20.
Szegeden valami nagyon fordítva van bekötve. Miközben Botka László cinkosan összekacsint Martin Schulz Európai Parlament elnökkel a migránsok befogadásával kapcsolatos ügyben, úgy tűnik, hogy a városban élő emberek nagyobbik része nem kér a polgármester befogadó politikájából. Ugyanakkor Botka nem reagál semmiféle kérdésre ebben az ügyben. Se.
József
2016.04.19.
- Kifelé! Kifelé! - hallatszott a sötétből, és a vézna alak újra kipenderült (a szó szoros értelmében) a porondra. Pukedlizett egy nagyot, mert nagyon jól tudta, hogy már csak a kezében szorongatott golyóstollban és kockásingben (kizárólag gladiátorok számára gyártott spéci modell) bízhat.
József
2016.04.19.
Sajnos az uniós döntéshozók egy része teljesen elvesztette a realitás érzékét és továbbra is kitart a menekültek kvóta szerinti szétosztása mellett, amelynek következtében Magyarországra is ezres nagyságrendben telepítenének bevándorlókat. Természetesen mindezt a magyar parlament, az önkormányzatok, a helyi lakosok megkérdezése, jóváhagyása nélkül.
Orbán Gáspár társaival azt a bűncselekményt merte elkövetni, hogy egy videóban népszerűsítette a Felház, nevű egyetemistáknak szóló szervezetet, ahol a fiatalok felekezettől függetlenül összegyűlhetnek és imádkozhatnak.
József
2016.04.16.
Tudják ki az a Marosvári Attila? Nem? Nem baj. Csak annyit kell róla tudni, hogy új dimenzióba helyezte a politikai proli fogalmát. Olyat szólt be a makói polgármester asszonynak, ami férfiak között mondjuk heveny pofozkodást ért volna. Az ő esetében megúszta egy feljelentéssel. Pedig egy pofont is megérdemelt volna.
Tessék, nézzék. Ez az ember állítólag a magyar oktatásért és a gyerekekért tüntet. Nem, cseppet sem gyűlöli a kormányt, a Fidesz-KDNP-t, nem egy fanatikus balliberális. Ő közoktatás, a szép magyar nyelv jobbítója, Gallóné galambocskája, Pukli harcostársa. Egyébként már csak maroknyi agyhalott hiszi azt, hogy az „oktatás-diákok ürüggyel” sikerrel rúg bele a kormányba.

Ezeket a cikkeket olvastad már?