Blogolj!
Elmebaj n+1: nagy kezdőbetűs lesz a fekete kifejezés

Elmebaj n+1: nagy kezdőbetűs lesz a fekete kifejezés

2020.07.12. | Dorogi László

De persze ha a fehér kifejezés nagy kezdőbetűvel jelenne meg, akkor az a "fehér felsőbbrendűségre" emlékeztetne ugyebár.

Tovább
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mondott a határvadászok eskütételén, amelynek időpontja ráadásul a doni áttörés 74. évfordulójára esett. Mivel nem minden tanulság nélküli napjainkban ez az Orbán-beszéd, ezért változtatás nélkül megosztjuk Olvasóinkkal.
2017.01.12.
Úgy néz ki, hogy az LMP-s Hadházy Ákos nagy bajban van és fel kell hagynia a politizálással, a jövőben gazdálkodni kell majd otthon a kertben. Vagy a földön. Netán a birtokon. Esetleg az erdőben.
2017.01.11.
Újabb elmarasztaló ítélet született egy "nagy cégek" kontra "kisember" ügyben, ezúttal a Duna House-t és az Otthon Centrumot büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal, mert összejátszottak a fogyasztók rovására.
2017.01.11.
A végén azért csak összenő, ami összetartozik: Csepelen is összefogna a DK a Jobbikkal. Csodás dolog lenne ez. A két szélsőség közösen szerezne hatalmat – másról egyelőre nem szól a kommunikáció csak a hatalomról –, mert például a XXI. kerületi DK-s képviselő szerint a Jobbik egy megszelídült, a demokratikus értékek felé fordult párt.
Kizárólag a budapestiek véleményére kíváncsi az a szervezet, amelynek nem különösebben szívügye az, hogy Magyarország olimpiát rendezzen 2024-ben. Jelmondat az van – naná, hiszen ez egy mozgalom! – "Nem az olimpiára, igen a jövőnkre". Budapestieket szavaztatnának egy olyan kérdésről, ami mindenkit érint. Fura egy logika ez na...
József
2017.01.09.
Botka László igent mondott egy felkérésre, ami még el sem hangzott. A szegedi polgármester eddig arról volt híres, hogy lebegtette az országos szerepvállalását, majd amikor a helyzet komolyabb lett, akkor fogta magát és a városáig sprintelt. Most éppen azt mondja, hogy mi lenne, ha ő lenne, ha miniszterelnök-jelölt lenne a baloldalon. Találtunk egy mémet.
Charlotte
2017.01.08.
A börtönigazgatók. Csütörtökön jelentette be a Belügyminisztérium, hogy Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül visszavonta három börtönigazgató kinevezését. Sajtóértesülések szerint két parancsnoknak azért kellett mennie, mert intézeteikből mobiltelefonnal készült fotókat és videókat juttattak ki elítélt bűnözők, többek között szilveszteri mulatságukról.
Kecskés István
2017.01.06.
A reformáció erkölcsi forradalma reményt, ugyanakkor példát és mércét is jelent mindannyiunknak – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóján Budapesten, a Művészetek Palotájában pénteken.
József
2017.01.05.
Abban majdnem biztos vagyok, hogy vasárnap nem lesz új elnöke a Magyar Úszószövetségnek, így Gyárfás Tamás további, maximum, harminc napot kap majd a testület élén ügyvezetőként. Hogy ezt mire alapozom? Rém egyszerű, csak meg kell nézni a szövetség elnöksége által publikált vasárnapi forgatókönyv egy részletét:
2017.01.04.
London lehet az amerikai „kampányhekkelés” központi városa. Ugyanis a brit fővárosban adott Julian Assange exkluzív interjút a Fox televíziónak, amiben tagadta, hogy az amerikai elnökválasztási kampányban a Wikileaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok orosz kormányzati szervektől származnának. 1000 százalékig biztos abban, hogy NEM az oroszok hekkelték meg a demokrata emaileket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?