Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

2020.07.08. | Pintér M. Lajos

Fő az óvatosság, az ördög nem alszik. Sőt, a kánikulában sem pihen. Ingyenes nyári egyetemre toboroz a közösségi médiában a nemzeti elkúró.

Tovább
KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

Tovább
Ha tovább tökölnek Karácsonyék, a kormány átveszi a Lánchíd felújítását

Ha tovább tökölnek Karácsonyék, a kormány átveszi a Lánchíd felújítását

Tovább
2017.03.11.
Meglepően hasonló módszerekkel dolgozik a hazai szélsőjobb és szélsőbal, ha az érdekeik úgy kívánják.
Kecskés István
2017.03.11.
Az uniós miniszterelnökök megértették a migránsokkal kapcsolatos új törvényi szabályozást és nem is tiltakoztak ellene – tudtuk meg a brüsszeli EU-csúcsot követően. De… Még jöhetnek a bürokraták, aki az egészet szétcincálhatják, eljárásokat kezdeményezhetnek, hisztériázhatnak és szerezhetnek néhány kellemetlen percet hazánknak.
2017.03.11.
A Momentum Mozgalom nevű párt egyre szórakoztatóbb – lassan már olyan, mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Azon túl, hogy leparasztozták a vidéki embereket, most éppen egy Soproni Tamás nevű illető, a mozgalmisták alelnöke "faszozott" egy jót. Azon túl, hogy ezt nem illik a televízióban tenni, a műsorból az jön le, hogy ez az illető egy büdös bunkó.
2017.03.10.
Na, kérem itt jelentős baj van. Mostantól a Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül nevű szervezetet Orvosok Ész Nélkülként kell emlegetnünk és erre egy olyan fórumon hívták fel a figyelmet, amit szintén az amerikai-magyar milliárdos támogat.
Kecskés István
2017.03.07.
Várható volt: a Momentum Mozgalom a zászlajára tűzte a "minden szar" feliratot és egyszerre gyalogolt bele a kormányba és az ellenzékbe. Mert a mozgalmisták szerint mindenki hazudik, a liberális szerint a mozgalmista rasszista, a megmondó meg úgy mondja meg, hogy a mozgalmista nem talált fel semmit. Cicaharc a javából!
Azt írja valami Thüringer Barbara az indexen, hogy Markolókanállal találtak el egy ligetvédőt. Na, most ez nettó hazugság. Hogy honnan vette? Naná, hogy a Ligetvédők Facebook posztjából.
Címkék: Ligetvédők
Érdekes adatokra lelhet a látogató, ha fölkeresi az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet honlapjának gazdálkodási adatokat összefoglaló részét. Kis matekozás után kiderül, hogy a Majtényi László elnök vezette szervezet 2010 óta több, mint 145 millió forintot kapott Soros Györgytől.
2017.03.02.
Kecskés István
2017.03.01.
Hányszor hallottuk már, hogy nem kellene stadionokat építeni, nincs szükség kisvasútra, nem kellenek az állami nagyberuházások, mert az ezekre fordított összegeket a kórházakra és úgy általában az egészségügyre kellene fordítani. Lehet, hogy tudunk olyat mondani, ami valóban nem a legfontosabb állami fejlesztés és tényleg el lehetne költeni az egészségügyre.

Ezeket a cikkeket olvastad már?