Blogolj!
Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

2019.11.22. | Kecskés István

Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Tovább
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Tovább
Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Tovább
József
2016.05.19.
Vannak olyan esetek, amikor összeállnak emberek és elkezdik maguk alatt vágni a fát. Ez ugye már önmagában is fura. És akkor még tegyük hozzá, hogy az, aki a leggyorsabban széptcsapja maga alatt a tuskót az a legboldogabb. Ebben mi magyarok sem vagyunk rosszak, mert egyik honfitársunk a világon a második legjobb ebben a fiatalok között.
József
2016.05.15.
Tizenhat Real Madrid szurkoló lelte halálát egy Bagdadtól 125 kilométerre történt merényletben. A Real nem először kerül bele a migráns ügybe, illetve nem ez az első kapcsolata az arab világgal. A spanyol klub eddig szolgalelkűen mindent megtett azért, hogy kényeztesse a bevándorlókat, illtve, hogy mindent úgy tegyen, ahogy azt az arabok kérték. Ez a hála...
József
2016.05.11.
Kiss László egykori úszó szövetségi kapitánynak vége. Nem viseli már a nevét uszoda – egy versenybíró verte le a betűket –, nem díszpolgár, mert ezekről lemondott. Még szép. A sportújságíró szövetség is lépéseket tesz, hogy visszavonhassa a kitüntetéseit. Kiss László már nem tényező. Nem ez az első botrány az uszoda partján. Félő, hogy ez már a sportágra is rossz hatással lesz.
Kiss László és társai börtönben ültek, mert megerőszakoltak egy lányt. Az ügy áprilisban derült ki, s akkor valaki azt állította, hogy a hölgy már nem él. Szombat este óta tudjuk, hogy ez is hazugság volt. Nem az első és félő, hogy nem is az utolsó az ügyben. És érdekes módon minden igaztalan mondat Gyárfás Tamás úszóelnökhöz vezet.
József
2016.05.07.
Magyarok Magyarországon, Székelyek a saját hazájukban, Budapesten.

Rossz hírem van a nyelvünket jól beszélő ellendrukkereknek. Egyre jobb magyarnak lenni ebben a hazában! Hogy melyikben? Hát a Kárpát-medence egyetlen komoly, nemzetalkotásra képes népének a hazájában. Székely Fesztivál a Millenárison! Micsoda hír ez? Micsoda? Ez egy hír? Mit szólna hozzá mondjuk Mikszáth, Jókai, vagy Arany János? Esetleg Kossuth, Széchenyi, vagy Petőfi? Jobb, ha nem tudjuk meg soha. Nekik is jobb.
József
2016.05.07.
A görögök tudnak valamit, vagy legalábbis közelebb vannak a tűzhöz a civiljeik, mint a mieink. Mert ugye a mi aktivistáink csak segítgetnek, ételt és italt osztogatnak, kísérgetnek. Ellenben a görög kollégáik egyenesen generálják az eseményeket, sőt kavarják a masszát. Kicsit olyan ez, mintha lenne egy soros-kapcsolás az országok között és dominóként tolnák tovább az illegális bevándorlókat.
József
2016.05.06.
Több, mint hetvennyolcszor annyit ér az EU-nak egy január 1-én született, szíriai Mohamed, mint én, a tisztességesen dolgozó uniós polgár. Legalábbis ez derül ki az Unió némileg zsaroló, kicsit emberkereskedelemre emlékeztető új szabályából. Bocsánat, de érek annyit, mint Mohamed! 
József
2016.05.05.
Megrázó hírt olvashattunk ma. Körmenden a kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörtént a szomszédos sportcsarnok ablakát, a gyerekek félnek, edzések maradtak el. Ez volt reggel. Orbán Viktor utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy vizsgálja ki a történteket. Nem sokkal később a vasi kapitány azt mondta semmi sem történt. Furcsa, de roppant rossz üzenetű ügy ez.
József
2016.05.03.
Már megint felszínre dobta a celeb cunami Gáspár Győzőt. A jogerős adócsaló most éppen annyira fitt lett, hogy le a kalappal, meg is nyert egy versenyt, sőt még egy nemzetközi eseményen is részt vehet. Közben elindultak a fogadások azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz újra 120 kilo ez a remeknek egy kicsit sem nevezhető művész.
Karácsony megmutatta erejét – 10 embernek magyarázta, hogy miért nem fogadja el azt, ami szerinte tök jó. A szoci sátorban kapára és kaszára buzdítottak, a lángos drága, de legalább finom volt. Lepukkant szocibázis majálisozott Renátóval és Kökény Mihállyal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?