Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
Kecskés István
2017.01.02.
Nem mondom, hogy a migránsok voltak, azt sem, hogy illegális bevándorlók, vagy éppen afrikaiak, vagy arabok. Csak azt, hogy korábban ez nem volt jellemző Európa nagyobb városaira. Furcsa ünneplésről találtam videókat az interneten. Egymást lövik az emberek a tűzijátékokkal. Fura.
Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)
Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)
2016.12.31.
És ez nem szilveszteri vicc. Egy egyszerű, sima, mezei Fidesz-gyalázó sajttáj volt felírva Kunhalmi Ágnes tegnapi gyógyszeres dobozkájára, ami be is szedett rendesen, csak ráihatott (előre a Botka bőrére?). Máskülönben nehezen magyarázható, amit pártja roll-upja előtt művelt, évzáró sajtótájékoztató címen.
Karácsony számunkra és olvasóink számára szentséges ünnepét nem akartuk zavarni, de azért az ünnepek előtt eljutott hozzánk egy olyan történet, amelyet mindenképpen megosztanánk. Óriási segítség azoknak, akik meg akarják rajzolni a ballib prototípusát. Az egyén neve: dr. Erőss Gábor. Státusza: önkormányzati képviselő (PM) Józsefvárosban.
Fura dolgok történnek mostanában a Pest megyei Halásztelken. Szentgyörgyi József szocialista polgármester kapott hat havi jutalmat az idén, használja a szolgálati Mercedest – kell is, mert nem a városban lakik –, hitelből kastélyt vesz, hogy abban működjön majd az önkormányzat, közben sarcolja a város lakóit.
Kecskés István
2016.12.26.
Az interneten tette közzé karácsonyi üzenetét Böjte Csaba ferences rendi szerezetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az árva gyerekek felkarolásáról is ismert szerzetes a bizalomról, a jóságról és arról is beszélt, hogy hisz a nemzet összefogásában.
Azt gondolná az ember, hogy Berlin éppen elég messzire esik Budapesttő ahhoz, hogy az ottani események, a mi hétköznapjainkra ne legyenek hatással. Ehhez képest a hétfői németországi események után ellepték Budapestet a gépfegyveres, maszkos katonák, renőrök, kommandósok. Ijesztő. Ez így már nem az az ünnep, így még a forralt bor is savanyú.
Kecskés István
2016.12.20.
Berlin csodálatos város. Volt? Nem tudom. Többször voltam már ott, sosem kellett félnem semmitől még akkor sem, ha maga volt a multikulti megtestesítője. Nem ez érdekelt. Az foglalkoztatott, hogy a XX. század történelmének egyik fővárosa volt, amely sosem tagadta meg a múltat, sőt megmutatta, hogy tanuljunk belőle. Kérem vissza a Berlinemet! Nem érdekel miként, csak gyorsan!

Ezeket a cikkeket olvastad már?