39 halott egy bolgár kamionban!
Harminckilenc holttestet találtak egy bolgár kamionban a délkelet-angliai Essex megyében.
Blogolj!
Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

2019.10.23. | Pintér M. Lajos

Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a …

Tovább
Íme a hazudós Hadházy!

Íme a hazudós Hadházy!

Tovább
A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

A kegyetlenség netovábbja az Észak-Írországban életbe lépett abortusztörvény

Tovább
József
2016.04.14.
József
2016.04.14.
Egészen furcsán mennek a dolgok Szegeden. A pénzügyi bizottság nem megcsúfolta, hanem lábbal tiporta a demokráciát a szerdai ülésen. Megadott, majd visszavont felszólalási jog. Igen szavazat, ami később nemre változott. Papírrepülő készült az elégedetlen piaci kereskedők beadványából és elhangzott, hogy menjenek ki a hóra elrendezni a vitás kérdéseket.
Gyurcsány Ferencet, mint volt miniszterelnököt meghívták a Corvinusra beszélgetni. Vicces nem? Nem bukott, hanem volt miniszterelnökként tetszeleg a legnagyobb hazug. A meghívóban az is szerepel, hogy ő a DK elnöke. Valóban az. Mondjuk felnézni nincs rá miért, mert annyi szavazatot nem tudott összeszedni, hogy egy frakciója legyen. De az észt oszthatja. Ha van.
József
2016.04.08.
Szeged nagy város, de néha mégis kicsi. Az emberek, ahogy ez minden rendes helyen szokás, pletykálnak, beszélgetnek, információkat cserélnek. Míg régen ez úgy ment, hogy egyik néni elmondta a másiknak, majd ő továbbadta, ma már valaki biztos talál egy újságírót, akit informálhat. A hír(lap)író pedig megkérdezi az illetékest, aki válaszol. Igaz, hogy nem szerényen, de válaszol.
József
2016.04.08.
Hiszékeny Dezső óriási forma! Már bocsánat de eleve az is fantasztikus, hogy szegény hiszékenyként ül az MSZP soraiban a paramenti patkóban. Na, de amit most mondott az ügyvédje a bíróságon: Hiszékeny nem tudott öt millió forintnyi kenőpénzt kérni, mert nem hajlik a kisujja, így nem tud vele ötöt mutatni. Ja, amúgy Hiszékeny kapus. Védi a védhetetlent is.
József
2016.04.07.
Kiss László lemondott az úszók szövetségi kapitányi posztjáról. Rendben van ez így, hiszen miután kiderült, hogy nemi erőszakért börtönben ült nem nagyon lehetett maradása. Gyárfás Tamás az üggyel kapcsolatban akkorát hazudott a TV2 reggeli műsorában, hogy biztosan recsegett a plafon. Ráadásul emondta, hogy ő tudott a kapitány múltjáról. Neki is mennie kell.
József
2016.04.07.
Egészen érdekes a Pedagógusok Szakszervezetének a sztrájkfelhívás kézbesítéssel kapcsolatos tevékenysége. Ki más kellene, hogy kivigye az iskolákba a levelet, mint a polgármester? Nagyon nagy ötlet. A jegyzőnek egyelőre nincs dolga, de ami késik nem múlik. Csak az a kérdés, hogy milyen szakszervezet az, amelyik csak közvetítővel jut el az iskolákba?
József
2016.04.06.
A brit nyomozóhatóság vádirata szerint az Alstom 2006–2007-ben 2,2 milliárd forintnyi kenőpénzt juttatott két cégen keresztül a BKV-s vezetőknek, hogy az Alstom nyerje a metrókocsi-tendert. Az ügyben nálunk is nyomozás folyik, az érintettek neve nem ismert – írta az Index.
József
2016.04.05.
Május 2.-án kezdődnek az érettségik az országban, elvileg javában készítik fel rá a gyerekeket, Galló Istvánné azonban 12 nappal előtte, április 20.-ára országos sztrájkot hirdetett, négy olyan kérdés miatt, amelyek közül egy sem vonatkozik a gyerekekre. Ha szülő lennék, nem tűrném Gallóné, Pukli és társaik garázdálkodását.
József
2016.04.05.
Kiss László úszó szövetségi kapitánynak újra magyarázkodnia kell. A Hosszú-ügy alig ért véget – az úszónővel folytatott szócsata közben egyszer le is mondott a kapitány –, most az egyik internetes portál szedett elő egy évtizedekkel ezelőtti ügyet. 1962-ben három év letöltendő börtönt kapott Kiss László. Nemi erőszak miatt kellett ülnie. Megbűnhődött és új életet kezdett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?