Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
2017.01.11.
Újabb elmarasztaló ítélet született egy "nagy cégek" kontra "kisember" ügyben, ezúttal a Duna House-t és az Otthon Centrumot büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal, mert összejátszottak a fogyasztók rovására.
2017.01.11.
A végén azért csak összenő, ami összetartozik: Csepelen is összefogna a DK a Jobbikkal. Csodás dolog lenne ez. A két szélsőség közösen szerezne hatalmat – másról egyelőre nem szól a kommunikáció csak a hatalomról –, mert például a XXI. kerületi DK-s képviselő szerint a Jobbik egy megszelídült, a demokratikus értékek felé fordult párt.
Kizárólag a budapestiek véleményére kíváncsi az a szervezet, amelynek nem különösebben szívügye az, hogy Magyarország olimpiát rendezzen 2024-ben. Jelmondat az van – naná, hiszen ez egy mozgalom! – "Nem az olimpiára, igen a jövőnkre". Budapestieket szavaztatnának egy olyan kérdésről, ami mindenkit érint. Fura egy logika ez na...
József
2017.01.09.
Botka László igent mondott egy felkérésre, ami még el sem hangzott. A szegedi polgármester eddig arról volt híres, hogy lebegtette az országos szerepvállalását, majd amikor a helyzet komolyabb lett, akkor fogta magát és a városáig sprintelt. Most éppen azt mondja, hogy mi lenne, ha ő lenne, ha miniszterelnök-jelölt lenne a baloldalon. Találtunk egy mémet.
Charlotte
2017.01.08.
A börtönigazgatók. Csütörtökön jelentette be a Belügyminisztérium, hogy Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül visszavonta három börtönigazgató kinevezését. Sajtóértesülések szerint két parancsnoknak azért kellett mennie, mert intézeteikből mobiltelefonnal készült fotókat és videókat juttattak ki elítélt bűnözők, többek között szilveszteri mulatságukról.
Kecskés István
2017.01.06.
A reformáció erkölcsi forradalma reményt, ugyanakkor példát és mércét is jelent mindannyiunknak – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóján Budapesten, a Művészetek Palotájában pénteken.
József
2017.01.05.
Abban majdnem biztos vagyok, hogy vasárnap nem lesz új elnöke a Magyar Úszószövetségnek, így Gyárfás Tamás további, maximum, harminc napot kap majd a testület élén ügyvezetőként. Hogy ezt mire alapozom? Rém egyszerű, csak meg kell nézni a szövetség elnöksége által publikált vasárnapi forgatókönyv egy részletét:
2017.01.04.
London lehet az amerikai „kampányhekkelés” központi városa. Ugyanis a brit fővárosban adott Julian Assange exkluzív interjút a Fox televíziónak, amiben tagadta, hogy az amerikai elnökválasztási kampányban a Wikileaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok orosz kormányzati szervektől származnának. 1000 százalékig biztos abban, hogy NEM az oroszok hekkelték meg a demokrata emaileket.
József
2017.01.03.
Kunhalmi Ágnes fergeteges magánszámáról – és feltételezett ittasságáról – ebben a cikkünkben már megemlékeztünk. Az oktatáspolitika önmaga által felkent szocialista nagyasszonya mindezt azzal söpörte szőnyeg alá, hogy a közmédia kényszeres, a kormánypropagandának görcsösen megfelelni akaró erőlködése késztette kacagásra.
2017.01.03.
Ha eddig még bárkiben bármi kétely lett volna A Simicska Lajos-féle médiabirodalom 180 fokos fordulata kapcsán – Bodacz Balázs, Tarr Péter ezt cáfoló, a „szakmaiságot” hangoztató nyilatkozatai ellenére – annak végső meggyőzésére álljon itt a mai Magyar Nemzet 3. oldala, amelyben egészen elképesztő módon, csontig benyalnak Gyurcsány Ferencnek, amely évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?