Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
2017.01.19.
Még hátra sem dőlhetett a frissiben mininszterelnök-jelöltnek választott Botka László máris lemondásra szólították fel Szegeden. A szocialista jelölt polgármesterként vezeti a csongrádi várost, s a helyi konzervatívok szólították fel a távozásra, hiszen a pártját és önmagát építgető Botka mostantól sokat lesz távol a városától.
Vay Márton úgy döntött, hogy ő Vay Bianka lesz. Az nem különösebben foglalkozta a volt LMP-s választmányi tagot, a Greenpeace és az Ökotárs nagy barátját, hogy ez nem ezen múlik. Nem a név teszi a nemet és nem a ruha teszi az embert. Ő egy ideje abban a tévhitben éli mindennapjait, hogy ő nő. Teszi mindenzt Berlinben, de azért köpköd Budapest felé.
2017.01.17.
Megvolt a temetés. Ki tudja miért a gyászhír valahogy megrekedt. Ifj Komócsin Mihályt még tavaly Karácsony körül magához szólította a Teremtő, de a széles nyilvánosság számára csak a temetés után derült ki: meghalt. Szomorú ez. Vajon miért nem lehetett közzétenni a hírt: 91 éves korában elhunyt Komócsin elvtárs a rendíthetetlen, aki nem is tudta, milyen nagy ember volt.
2017.01.16.
A 101 éves korában elhunyt Placid atyáról, valamint a Gulág-emlékévről kellene szólnia a híreknek mindenhol, hiszen ezek olyan események, amelyekre mindenki figyel. Kivéve… Kivéve az ellenzéki sajtót, mert ezek náluk nem hírek. Ennél sokkal fontosabb nekik, hogy miként kerültek az Erzsébet utalványok egy része külföldre. Fura.
2017.01.16.
A krumplilevest ajnározó Kádár elvtárs vajon mit szólna, ha olvasná, hogy 2016 nyarára a Magyar Szocialista Párt tartozása elérte az 1,2 milliárd forintot? Már az alapvető szolgáltatások díjával is adósai maradtak magánszemélyeknek és cégeknek, de állami és kereskedelmi pénzintézeteknek is tartoznak.
2017.01.15.
A volt SZDSZ-es Eörsi Mátyás egy táborba helyezkedett Traian Basescuval, azzal a román politikussal, aki nem is olyan régen arról beszélt, hogy szerinte Románia határa a Tiszánál lenne jó helyen és úgy csak halkan, de nem is annyira burkoltan küldött egy hadüzenetet Magyarországnak. Nos ez a két bukott liberális most közösen írt levelet Donald Trumpnak.
A kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron eredményeire és a nyilatkozataira is felkapta a fejét már az ország és azon kevés sportolók közé tartozik, akire nemcsak a győzelmei, hanem a mondatai miatt is büszkék lehetnek a magyar szurkolók. A Vasas sportolója a blogstar.hu-nak nyilatkozva beszélt arról is, hogy mennyire határozza meg a hit a mindennapjait.
Kecskés István
2017.01.15.
Elhunyt Udo Ulfkotte, német újságíró, a "Willkommenskultur" egyik legnagyobb kritikusa. A publicista több könyvet is írt arról, hogy miként befolyásolják a nyugati sajtót Amerikából, illetve arról is, hogy a migrációs hullám lényegében egy háború, amely tönkreteszi Európát, de több interjúban beszélt arról, hogy helyes és követendő a magyar bevándorlási politika.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mondott a határvadászok eskütételén, amelynek időpontja ráadásul a doni áttörés 74. évfordulójára esett. Mivel nem minden tanulság nélküli napjainkban ez az Orbán-beszéd, ezért változtatás nélkül megosztjuk Olvasóinkkal.
2017.01.12.
Úgy néz ki, hogy az LMP-s Hadházy Ákos nagy bajban van és fel kell hagynia a politizálással, a jövőben gazdálkodni kell majd otthon a kertben. Vagy a földön. Netán a birtokon. Esetleg az erdőben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?