Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
Nehéz szavakat találni arra a kollekcióra, amit a közelmúltban mutattak be egy rendezvényen. A férfiaknak szánt ruhák nőknek való darabok. Olyan ez, mintha el akarnák törölni a férfiak és a nők közti különbségeket, össze akarnák mosni a szerepeket. A képek furcsák – botrányosak –, de nem a fotókkal van a baj, hanem azzal, hogy ezeket a ruhákat valóban bemutatták.
Kecskés István
2017.02.08.
Nem sok mindenben értettem egyet Sándor Máriával – na jó semmiben sem volt összhang az ő és az én véleményem között. A fekete ruhás nővérként elhíresült egykori ápoló a kezdetben magányos harcos volt, aztán összetalálkozott a baloldali törpepártokkal, akik használták, kihasználták őt, aztán amikor elfogyott a lendület akkor eldobták. Most pedig bajban van.
Orbán Viktor Szegeden járt, ahol Botka László polgármesternek segített be a városvezetésbe, illetve fejlesztésbe. A miniszterelnök a megbeszélések után távozott és mivel nem kapott ebédet beugrott egy étterembe, ahol az egyik munkatárs közös képet készített vele, amit posztolt is a vendéglő közösségi oldalán. A Délmagyarnak ez fájt. Nagyon fájt.
Kecskés István
2017.02.06.
Mégis lehetnek felelősei a 2010-es, tíz halálos áldozatot követelő vörösiszap-katasztrófának. Hatályon kívül helyezte a Veszprémi Törvényszéknek a per összes vádlottját minden vádpont alól felmentő határozatát a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla, és új eljárás lefolytatására kötelezte az első fokon eljáró táblabíróságot.
Ezt is megéltük. A bukaresti tüntetésekből azt a következtetést vonta le a Magyar Nemzet, hogy a románok jobb emberek, mint a magyarok. Az összehasonlítás eleve egy baromság, hiszen nincs ilyen verseny. És azért az ember azon nagyon csodálkozik, amikor az egykor szebb napokat látott lapban ilyet olvas. Az újság persze csak a kormányt akarja bírálni, de a vége az, hogy beszól az egész nemzetnek.
Derült égből a villámcsapásként érte a zuglóiakat a hír, miszerint a kerületben mecsetet építenek a magyarországi muszlimok. A hős ligetvédő Karácsony Gergely vezette önkormányzat természetesen semmit sem tudott a dologról, de kijelentették, hogy semmit sem tehetnek az ügyben, mivel nem önkormányzati, hanem magánterületen létesítik majd a vallási intézményt.
Kecskés István
2017.02.03.
Na, most akkor mindenki nyugodjon le, nyilvános az OLAF-jelentés. Van abban minden, mint a búcsúban, zizi-bambi-tombola. Ugyanakkor nem is maga a jelentés érdekes – no az sem unalmas olvasmány, idekattintva el is olvasható –, sokkal inkább a reakciókkal érdemes így elsőre foglalkozni.
Kecskés István
2017.02.03.
Bevallom ma egy kicsit én is hódmezővásárhelyi vagyok. Az ottani önkormányzat úgy döntött, javasolja a Heineken-termékek bojkottját az Igazi Csíki Sör gyártását betiltó román betiltó bírósági döntés miatt. Helyes! Először is ugye a cég nevét viselő sör cimkéjén ott van egy vörös csillag. Eleve gusztustalan. Másrészt meg belegyalogoltak egy magyar terméket gyártó cégbe.
2017.02.03.
Gyurcsány Ferenc a bukott miniszterelnök úgy véli, hogy Orbán Viktor lett Vlagyimir Putyin orosz elnök pincsije. Emlékeznek még, amikor a hazudós szoci fogadta Putyint, akkor mit tett? Pulit adott ajándékba a világ egyik legnagyobb vezetőjének. Most meg pincsizik. Az a vezető, aki korábban benyalt mindenkinek és lényegében eladta az egész országot.
2017.02.01.
Az MSZP sosem volt igazán szép. Mondjuk fura is lenne, ha egy párt úgy a maga valójában jól nézne ki. Nyilván az emberek, a képviselők, a politikusok teszik olyanná amilyen. A szocialisták ebben a tekintetben mindig is inkább a csúnyák közé tartoztak. Mert ugye se Kovács László, se Hiller István – Gyurcsány Ferencről ne is beszéljünk – nem nyerne versenyt. Ellenben Demeter Márta.

Ezeket a cikkeket olvastad már?