Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
2017.02.13.
Úgy tűnik, hogy Budahzázy Györgyöt kiengedik az előzetesből és az előttünk álló időszakban háziőrizetben tölti majd a napjait. Lapértesülések szerint, a korábban terrorcselekmény miatt elítélt Budaházy, akár már ma este otthon lehet.
2017.02.13.
Meglehetősen alpári módon kommunikál az MSZP dunakeszi szervezete a választópolgárokkal.
A volt budapesti rendőrkapitányt, Gergényi Pétert jogerősen elítélték a 2006-os zavargások közben elkövetett hibái miatt. A volt egyenruhásnak 400 ezer forint pénzbüntetést kell fizetnie. Ahhoz képest nem rossz, hogy Demszkyék annak idején kitüntették. Persze ha azt vesszük, hogy ő és társai milyen károkat okoztak az embereknek ez nem sok.
Kecskés István
2017.02.12.
Több irányból támadják a budapesti olimpiai pályázatot. A kritikusok szerint drága, túlzó és ráadásul még felesleges is. Mindemellett ugye merjünk kicsik lenni, mert úgysem tudjuk megcsinálni – az ezt harsogók figyelmébe ajánlom Hosszú Katinkát, aki érem nélkül jött haza a londoni játékokról, majd négy évvel később Rióban három aranyat és egy ezüstöt nyert.
Kecskés István
2017.02.12.
Az Európai Uniós pályázatokról, az Olaf-jelentésről, a magyar gazdaságról beszélt vasárnap reggel a Kossuth Rádióban Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A tárcavezető elmondta, hogy az EU-s pénzeket fejlesztésre kell fordítani, 2018 március végéig 9000 milliárd forint kerül be a magyar gazdaságba. Brüsszellel szemben pedig újabb csatát nyertünk meg.
Kecskés István
2017.02.10.
Orbán Viktor miniszterelnök tizenkilencedik évértékelőjében arról beszélt, hogy idén öt nagy brüsszeli támadást kell majd kivédenünk. A kormányfő egyértelműen fogalmazott, így biztosra vehetjük, hogy Magyarország nem hagyja magát, a nemzeti érdekek előrébb állnak, mint a globális törekvések.
2017.02.10.
Budapest nem akar olimpiát. Legalábbis ezt olvasom különböző felmérések eredményeit közreadó internetes honlapokon. Amik beszámolnak arról is: egyre nő az ellenzők tábora, vélhetően ezért is, mert úgy érzik: az olimpia rendezéséből a főváros nem profitálna annyit, amennyi rá kell költeni a rendezésre.
József
2017.02.10.
Bevallom nem tudom milyen véres szájú feministának lenni. Elképzelésem sincs. Ugyanakkor az egyik Facebook csoportjukat figyelem, mert érdekeseket írnak. Most például százezres tüntetéseket látnak maguk előtt, mert két budai kórház jelentős támogatást kapott, s vállalta, hogy náluk nem fogadnak el a munkatársak hálapénzt, illetve nem hajtanak végre abortuszt.
Kecskés István
2017.02.10.
Mint arról korábban írtunk a halásztelki önkormányzat hitelből venné meg a városban álló kastélyt, valamint ugyancsak kölcsönből bővítené az iskolát és építene sportcsarnokot. Az első határozat még 1,2 milliárdos kölcsönről szólt, de végül csak 600 millióhoz kért hozzájárulást az önkormányzat. A kastély ára 560 millió, a mellette álló étteremé a hírek szerint közel 40. Az annyi mint…
2017.02.09.
Én teljesen megértem Hadházy Ákost, mivel sokkal kényelmesebb a parlamenti patkóban csücsülni, mint lovak kólikáját orvosolni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?