Blogolj!
Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...

Tovább
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
A cél szentesíti eszközt. Közkeletű mondás, amit hajlamosak vagyunk erényként, valami pozitív kimenetelű folyamatnak értékelni, amibe becsúszik némi szükséges rossz is. De valójában nincs másról szó, mint a gyávák önigazolásáról, a sunnyogás amnesztiájáról. Igen, nem csak a kedves Olvasó, én is a Momentumra gondolok.
Kecskés István
2017.02.23.
A Duna Aréna kulcsát kedden nagy pompa közepette vette át Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónő. A Dagályon épült új uszoda csodás lett és ez lesz majd a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszíne is. Készült az eseményről rengeteg kép, de valami fura akadt a fotókon.
Nem lesz 2024-ben olimpia Budapesten. Budapest visszavonja a pályázatát, így már csak az eddig is sokkal esélyesebb Párisz és Los Angeles versenyez a játékok lebonyolításának jogáért. Nálunk az olimpia mellett népszavazás sem lesz, hiszen ez már okafogyottá vált. Kár. Nemcsak az olimpiáért.
Sokan nevettek, amikor Orbán Viktor évértékelőjében arról beszélt, hogy szívesen látjuk a német, az olasz, a franca, a holland és a belga bevándorlókat hazánkban. És most megjelent egy cikk Belgiumban, ami arról szól, hogy sokan jönnek közülük hazánkba, mert itt olcsóbb az élet, mint náluk és nincsenek migránsok sem!
Az elmúlt időszakban nagyszerű sikereket érnek el a magyar filmek. Díjak, elismerések érik egymást, a Saul fia után most a Mindenki lehet Oscar-díjas, miközben Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filme Aranymedvét kapott a Berlinalén. De nemcsak ez a párhuzam a két alkotás, illetve az elkészítői között.
Bocsánatot kérek a DVTK-szurkolóitól, de a Momentum Mozgalomról ők jutottak eszembe. A miskolci drukkerek, valamikor a 2000-es évek elején kifüggesztettek egy transzparenst, amin egy egyszerű üzenet állt: "Szar minden!" Hát az olimpiát megtorpedózni vágyó momentumosok is így állnak a világ, vagy legalábbis a magyar politika ügyeihez.
Kecskés István
2017.02.17.
A Momentum Mozgalom és a baloldali kis pártok 260 ezernél több aláírást szedtek össze, annak érdekében, hogy Budapesten rendezzenek népszavazást a 2024-es olimpia megrendezésével kapcsolatban. Ebből vélhetően voksolás lesz, de ugye egy pillanatig sem vette senki komolyan, hogy valóban a sporteseményről volt szó.
2017.02.17.
Nem volt se jegye, se bérlete annak a cigány fiatalembernek és társának, aki még jaunár 1-én szállt fel a Szigetszentiklós-Csepel buszra. Amikor a söfőr kérte az utazásra feljogosító tikettet, akkor nem kapott semmit. A vezető jelezte, hogy addig nem indul el, ameddig nem vesz jegyet. Erre a cigánygyerek bemosott egyet a sofőrnek. Itt tartunk. A rendőrség keresi az elkövetőt.
2017.02.16.
Nehéz dolog, amikor a fiatal házasokat elszakítja egymástól a munka – ebben az esetben persze nem biztos, hogy ez áll a háttérben, de mondjuk. Így járt most Andy Vajna és felesége Tímea asszony. Még ki sem hűlt a nászágy, a feleségnek máris a tengerentúlon akadt dolga. Pedig nem is olyan régen még közös gyerekről álmodtak, de hát így nehéz lesz a helyzet. Bár Andy képes csodákra.
Volt egy ilyen pletyka eddig is, de azt hittük városi legenda. Arról szólt minden, hogy a multik silányabb termékeket adnak nekünk ide Európa közép-keleti részére, mint amilyet otthon terjesztenek. Amit pedig mi kapunk, az kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk. A probléma az, hogy nagyjából ugyanannyit fizetünk ki érte, mint a tőlünk nyugatabbra élők.

Ezeket a cikkeket olvastad már?