Blogolj!
Megáll az ész: Fletó elfáradt, inkább nem vitatkozik

Megáll az ész: Fletó elfáradt, inkább nem vitatkozik

2019.12.10. | Pintér M. Lajos

Milliós fizetés ide vagy oda, nem éjszakázna munkahelyén, az Országgyűlésben a fiatalok Ferije, a nemzet elkúrója, aki azt üzeni: inkább ágyban, párnák közt, odahaza...

Tovább
Döbbenet: felszeletelték Szűz Máriát a „legsokszínűbb” svéd városban

Döbbenet: felszeletelték Szűz Máriát a „legsokszínűbb” svéd városban

Tovább
Kettős mérce - Színházon innen és túl

Kettős mérce - Színházon innen és túl

Tovább
József
2016.09.25.
Hosszú és alapos levelet kaptunk Olaszországból egy ott férjhez ment magyar művésznőtől. A levélben a mindennapok tapasztalatáról számol be, amelyet nem nagyon jelenít meg sem a honi, sem az itáliai média. Mi most egy kicsit hiány pótlunk… I. rész.
Elég az erőszakból! – hirdették egy transzparensen az illegális bevándorlókat, legálisan támogató külföldi segélyszervezetek képviselői Szegeden, majd nem sokkal később, bizonyítva, hogy magukénak érzik a feliratot, meglökdösték és leköpték Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete előtt.
2016.09.22.
Újabb magyar áldozata van a migránsok nyugat-európai tombolásának, ezúttal egy magyar kamionost vertek össze a tomboló bevándorlók. A férfinak annyi volt a bűne, hogy szerette volna megvédeni a járművét és nem akarta felengedni rá a bevándorlókat.
2016.09.22.
Tíz nappal az október 2-i népszavazás előtt terjedelmes interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök az origo.hu-nak. A kormányfő arról is beszélt, hogy mindenkire szükség lesz a referendumon, hiszen komoly kérdésben kell dönteni, hiszen ez a történet nemcsak rólunk szól, hanem az utánunk következő generációkról is.
2016.09.19.
Az osztrák hatóságok elkezdték kijelölni Hegyeshalomnál a magyar-osztrák határszakaszon építendő kerítés nyomvonalát. Jó reggelt kívánunk! Ausztria átlépett Faymann bukott kancellár minden örökségén és végre megtanult józan döntéseket hozni. Kerítést kapunk az oszták-magyar határra, már ott vannak a karók is.
2016.09.18.
A berlini szavazók is ítéletet mondtak Angela Merkel politikájáról. A német fővárosban tartott tartományi választáson a kancellár pártja ugyan második lett, de történelmi mélypontra zuhant, miközben a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak mozgalom meghatározó erővé vált Berlinben is. Jövőre általános választások lesznek, s a tartományi eredmények azt mutatják Merkelnek mennie kell.
Kecskés István
2016.09.16.
Wolfgang Schäuble, német pénzügyminiszter szerint senkinek semmilyen juttatását nem rövidítették meg a menekültek miatt. A magyar sajtó egy része ezt azonnal felkapta, mert szerintük ez bizonyíték arra, hogy Magyarországon sem lesz alacsonyabb a segély – vagy magsabb az adó... – a kényszerbetelepítés miatt. Nem logikus ezt a két dolgot összevonni.
2016.09.15.
Szavazást tartanak október 2-án a menedékkérők befogadásáról. Tudtuk. Az új információ ebben az, hogy nemcsak nálunk, hanem egy francia településen is. Történt ugyanis, hogy Allex településen egymásnak feszültek az indulatok a legutóbbi önkormányzati ülésen és a képviselők nem tudtak dönteni arról, hogy befogadják-e azt az ötven bevándorlót, akik menedékkérelemmel fordultak a település vezetőihez.
Kecskés István
2016.09.14.
63 migráns vállalt munkát a Reuters kutatása szerint Németországban az elmúlt évben érkezett egymillió közül. Képzetlenek, nem beszélik a nyelvet és nem tudják, hogy maradni akarnak-e egyáltalán Németországban vagy sem. Alkalmatlanok az európai munkavégzése. A képzést sem tudják elkezdeni, hiszen nem értenek egy szót sem németül...
2016.09.14.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a migránsok megfékezésének érdekében felhúzott kerítés nem ördögtől való. Pedig, amikor tavaly Magyarország kerítést emelt a Szerbiával közös határán, akkor a kormány kapott hideget, meleget. Most mondjuk sokan irigykednek ránk, hiszen nálunk nincs terror, nincs erőszak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?