Blogolj!
Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

2019.11.22. | Kecskés István

Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Tovább
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Tovább
Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Tovább
2016.09.07.
Nem túl előnyös dolog játékvezetőnek lenni Cipruson. Az elmúlt pár évben hat bombatámadás is érte bírók kocsiját, az egyik bomba pedig egyenesen a Ciprusi Játékvezetők Szövetségének székhelyét célozta meg. Charalambos Skapoullis tisztán emlékszik a pillanatra.
Sajnos úgy tűnik, hogy a francia döntéshozóknak elment a maradék esze is... Ennek ékes bizonyítéka az egyik Párizs melletti börtönben történt eset, amikor egy iszlamista rab elvágta egy fegyőr torkát, egy másikat pedig megsebesített. Ugyanakkor a történetnek nem ez a szomorú része támasztja alá az állítást, hogy megőrült a franciák egy része.
2016.09.06.
Beleestem egy vitába arról, hogy mi is lesz az október 2-i népszavazás eredménye, abban a várt esetben, ha a "nemek" kerülnek túlsúlyba. Természetesen a liberális válasz rém egyszerű: semmi. Ez azért egy ordas nagy baromság, hiszen ilyen esetekben nincs olyan, hogy egy referendum eredményének nincs hatása.
Korábban azt mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Európa és Magyarország számára az lenne a legjobb, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke. A jelölt komoly dolgokat mond a kampányban, például azt, hogy a mexikói határra épít egy jó magas falat – nem kerítést, hanem falat betonból –, hogy ne tudjanak átmenni a bevándorlók déli irányból, s az egésznek a költségét kiszámlázza a mexikói kormánynak.
Kecskés István
2016.09.04.
Merkel kancellár pártja nem vereséget szenvedett a Mecklenburg–Elő–Pomerániában tartott tartományi választáson, hanem akkora maflást kapott a szavazóktól, hogy nosza... Mert az még hagyján, hogy a szociáldemokraták megnyerték ezt a kört, de hogy Merkeléket, az előzetes eredmények alapján, megverte a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak párt is, az már nincs hibahatáron belül.
2016.09.04.
Nőket zaklattak egy ausztriai fesztiválon szombaton hajnalban, a tettesek feltehetően fiatal afganisztáni menekültek voltak, közölte az MTI szerint a felső-ausztriai rendőrség vasárnap. A Wels városában tartott rendezvény, a Welser Volksfest nem zenei fesztivál, inkább búcsúféleség volt.
2016.09.03.
A legvadabb amerikai összeesküvés-elméleteket feldolgozó filmek kezdenek életre kelni Hillary Clintonnal kapcsolatban. A Soros György által súlyos dollármilliókkal támogatott elnökjelölttel és a korábbi mobiljaival kapcsolatban látott napvilágot több sztori is az elmúlt napokban és ha ez egy film lenne, akkor azt mondanánk, hogy izgalmas, így azonban inkább félelmetes. 
József
2016.09.02.
Címkék: migráns
2016.09.02.
Eddig sem volt sok kétségem afelől, hogy az Együtt, a PM és a MoMa vezetőinek nincs józan ítélőképessége, de most kénytelen vagyok azt feltételezni róluk, hogy elment az eszük. A három liberális baloldali mozgalom bemutatta – szó szerint... – a legújabb plakátját. Ilyet még nem nagyon látott a világ.
József
2016.09.02.
Nem könnyű követni az MSZP-t és Molnár Gyulát a párt elnökét. Történt, hogy maga a párt, ha jobban tetszik mozgalom, megnyilvánult a kötelező kvóta ügyében és ezzel párhuzamosan Molnár Gyula is megszólalt. A párhuzam csak abban fedezhető fel, hogy egy napon belül tették a nyilatkozatokat, amelyek amúgy szöges ellentétben állnak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?