Blogolj!
Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

2019.11.22. | Kecskés István

Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Tovább
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Tovább
Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Tovább
2016.09.18.
A berlini szavazók is ítéletet mondtak Angela Merkel politikájáról. A német fővárosban tartott tartományi választáson a kancellár pártja ugyan második lett, de történelmi mélypontra zuhant, miközben a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak mozgalom meghatározó erővé vált Berlinben is. Jövőre általános választások lesznek, s a tartományi eredmények azt mutatják Merkelnek mennie kell.
Kecskés István
2016.09.16.
Wolfgang Schäuble, német pénzügyminiszter szerint senkinek semmilyen juttatását nem rövidítették meg a menekültek miatt. A magyar sajtó egy része ezt azonnal felkapta, mert szerintük ez bizonyíték arra, hogy Magyarországon sem lesz alacsonyabb a segély – vagy magsabb az adó... – a kényszerbetelepítés miatt. Nem logikus ezt a két dolgot összevonni.
2016.09.15.
Szavazást tartanak október 2-án a menedékkérők befogadásáról. Tudtuk. Az új információ ebben az, hogy nemcsak nálunk, hanem egy francia településen is. Történt ugyanis, hogy Allex településen egymásnak feszültek az indulatok a legutóbbi önkormányzati ülésen és a képviselők nem tudtak dönteni arról, hogy befogadják-e azt az ötven bevándorlót, akik menedékkérelemmel fordultak a település vezetőihez.
Kecskés István
2016.09.14.
63 migráns vállalt munkát a Reuters kutatása szerint Németországban az elmúlt évben érkezett egymillió közül. Képzetlenek, nem beszélik a nyelvet és nem tudják, hogy maradni akarnak-e egyáltalán Németországban vagy sem. Alkalmatlanok az európai munkavégzése. A képzést sem tudják elkezdeni, hiszen nem értenek egy szót sem németül...
2016.09.14.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a migránsok megfékezésének érdekében felhúzott kerítés nem ördögtől való. Pedig, amikor tavaly Magyarország kerítést emelt a Szerbiával közös határán, akkor a kormány kapott hideget, meleget. Most mondjuk sokan irigykednek ránk, hiszen nálunk nincs terror, nincs erőszak.
2016.09.13.
Kapaszkodjunk meg: Robert Fico, szlovák miniszterelnök olyan hangnemben beszélt az Európai Unióról, hogy azt a legkeményebb bírálók is megirigyelhetnék. Északi szomszédunk vezetője nem fogta vissza magát, nagyokat csapott oda az EU-nak, amely szerinte beleszeretett önmagába.
Kecskés István
2016.09.10.
Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter megdöbbentő számokat mondott a kötelező betelepítési kvóta kapcsán a Makó Híradó internetes oldalnak nyilatkozva. Nézzük, miről is van szó, de előre szólok, hogy ijesztő adatok következnek.
2016.09.10.
Újabb nőt erőszakoltak meg Kölnben. A diszkóból hazafelé tartó 25 éves nőt két észak-afrikai férfi becstelenítette meg. Immár minden hétre jut egy ilyen eset Németországban, ám a hírek szerint csak minden tizedik ilyen esetről tesznek bejelentést az áldozatok, vagyis akár mindennaposnak is lehet a nők elleni erőszak Németországban.
2016.09.08.
Úgy tűnik az MSZP és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt fű alatt egybeolvadt. Legalábbis erre utal az az ámokfutás, amit a szocialisták ma műveltek. Elmentek Balatonfüredre, ahol a FIDESZ frakciója üléseik és tartottak egy sajtótájékoztatót. Épp csak a hotelt tévesztették el és nem ott beszélt a párt legújabb bohóca, ahol azt ő gondolta.
2016.09.08.
Magyarországra szitok és fenyegetés áradat zúdult, amikor a déli határon kerítést húzott fel, hogy megállítsa a migránsok áradatát. Aztán jöttek az osztrákok, építettek egy "kaput szárnyakkal", most pedig jönnek a britek valamint a franciák közösen és építenek egy falat. Betonból, négy méterest, olyat, amire nem lehet felmászni...

Ezeket a cikkeket olvastad már?