Blogolj!
Hadházy Ákos egy lószerszám

Hadházy Ákos egy lószerszám

2019.10.21. | MarciPunk

Bocsássák meg nekem, ami most következik, de egyszerűen erre már nem lehet másként reagálni.

Tovább
Hadházy Ákos megkapta a beutalót az elmeosztályra

Hadházy Ákos megkapta a beutalót az elmeosztályra

Tovább
Újabb székely szimbólumnak rontott neki a magyargyűlölő Dan Tanasă

Újabb székely szimbólumnak rontott neki a magyargyűlölő Dan Tanasă

Tovább
2016.08.17.
Megszületett az 1956-os forradalom 60. évfordulójának dala "Egy szabad országért" címmel. Ízlések és pofonok. Lehet olyan, akinek tetszik, de akadhat olyan is, akinek nem – más a zenei ízlésünk, van ilyen. A liberálisok viszont a refrént fogták meg, amely szerintük így kezdődik: Magyarország halszagú. Azt hiszem elment az eszük.
Olyan dolgokra képes az élet, hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét. Az egy dolog, hogy egy brazil férfi Ausztriában nőnek öltözik – ennek van hagyománya a szomszédban. Na de, hogy megerőszakolja egy afgán, az azért már elég nagy csavar. Azt nem tudni, hogy az afgán egy tévedésbe keveredett, vagy neki mindegy is volt, csak erőszakolhasson.
A németek újabb pofont kaptak a migránsoktól – lehet, hogy nem is csak képletesen. Nem bírnak magukkal a bevándorlók a börtönben sem... Követelözőek, sértegetik a fegyőröket. Ha nem kapnak cigit, vagy tévét, akkor öngyilkosok akarnak lenni. Egyelőre csak 830-an vannak rács mögött, de már ez akkora tehet a börtönöknek, amekkorára nem voltak felkészülve.
Cseh László egy nemzeti kincs. Egy olyan sportoló, aki négy olimpián szerzett érmet Magyarországnak és amúgy nyert két világbajnoki címet, tizennégy Európa-bajnoki aranyat és százszoros magyar bajnok. Van, akinek ez is kevés, szerinte ezek "kisebb sikerek" és Cseh László Londonból haza kullogott a bronzával. Nekem legyen mondva!
Kecskés István
2016.08.12.
Recept Tayyip Erdogan török miniszterelnök – nem is tudtam, hogy magyarul Vény az egyik keresztneve – most éppen Hakan Sükürre vadászik, mert szerint az egykori sztárcsatár egy felforgató elem és szervezőként részt vett a júliusi puccskísérletben.
2016.08.11.
Olvasónktól kaptunk képeket arról, hogy mi zajlik jelenleg a Sziget Fesztivál beléptetésénél. A kikötő felöli oldalon jelentős sor alakult ki. Másfél óra sem volt elég a belépéshez. De ez még semmi, mert a beszámolóból kiderül az is, hogy a karszalag is elfogyott. Rihanna lép fel ma este. Rá kíváncsiak ilyen sokan. A napijegy ára 19.900 Forint. Biztos megéri. A sorbanállás meg ingyen van.
Pukli István ellenálló úgy csinál, mintha egy csepp esze sem lenne. Biztos van, hiszen csak nem lőtte a diplomáját a céllövöldében. Viszont az idegen szavakkal nem boldogul: most úgy csinál, mint aki nincs tisztában a "migráns" szó jelentésével. Nyilván tökéletesen tudja, hogy mit takar a kifejezés. Csak nem akarja érteni. Egyszerübb a hülyét játszani.
2016.08.08.
Azt beszéli már az egész város, hogy Európa gigászai rettegnek. Legalábbis erre utal, hogy egyes francia politikusok újabban fegyverbe hívják a nemzetet; a nagy forradalom idején megszervezett, később azonban szétzavart nemzeti gárda újjáélesztését szorgalmazzák. Német kollégáik eközben a Bundeswehr határon belüli bevethetőségét sürgetik.
Címkék: migráns
Iszlám szempontból ez aztán a kettő az egyben: rendőrnőkre támadt egy "Allah akbart" kiáltozó férfi Belgiumban. Rendőrök és nők, a két fő célpont. Jelképes akció volt ez, amely mutatta az iszlamisták terveit. Se rendőrök, se szabad nők ne legyenek. Majd ők eldöntik, hogy milyen lesz a jövő Európája. Ha hagyjuk.
2016.08.06.
Olaszliszka emléke kísértett a Borsod megyei Boldván. Egy közlekedési baleset után kaptak el egy fiatalembert a helyiek és ütötték, vágták – egészen addig, amíg rá nem eszméltek, hogy az edelényi rendőrkapitány fiát ütlegelik. Egy balesett miatt történt mindez, amelyben nem sérült meg senki. Utána viszont igen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?