Blogolj!
Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

2019.11.22. | Kecskés István

Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Tovább
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Tovább
Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Tovább
2016.10.16.
A Lehet Más a Politika társelnöke Hadházy László elárulta, hogy az ő értelmezésében mit jelent a demokrácia. A politikus szerint, ha 2018-ban nem jön kormányváltás, akkor már csak forradalom jöhet. Vagyis, ha a többség szavazatával hatalmon marad a jelenlegi kormány, akkor az LMP társelnöke lövéseket vár. Ez lenne a demokrácia az LMP szerint?
Na most aztán jól megkaptuk. Mi magyarok együtt és ön is személyében, kedves olvasó, na meg én is. Bögőmasinák vagyunk és ha ne adj isten valamelyikünk fasiszta, akkor az előtt nagy karrier áll ám. Ezeket – és még más válogatott mocskos szemétségeket – állít rólunk a francia "vicclap" a Charlie Hebod. No! Ki mondja még magáról most is, hogy ő Charlie?
Kecskés István
2016.10.13.
Az ember csak kapkodta a fejét a Kormányinfó alatt. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy mi történt az elmúlt időszakban a kormánnyal, a kabinetekkel, aztán jöttek a kérdések. És ezeknek az elején elhangzott egy összetett mondat, s nem is a tartalma volt érdekes, hanem az, hogy ki mondta.
2016.10.11.
A Magyar Szocialista Párt (MSZP) parlamenti frakciója megszavazta a Fidesz egyik javaslatát az orszggyűlés keddi napján. Nem, nem jött létre egy irgalmatlan nagy koalíció, sőt a tűz és a víz sem lett egy és ugyanaz, de még a fekete sem lett fehér. Egyszerűen az egyik szoci megzavarta a másikat, aki összekuszálta a teljes frakciót.
2016.10.10.
A bukott miniszterelnök önként hagyja el a parlamenti patkót, de sajnos nem végleg, hanem cselesen. A kétharmados szavazásra bemennek, sőt évente egy lényegtelen voksolásnál is ott lesznek, hogy ne lehessen őket a törvény erejével kivágni az országgyűlésből, hogy a lábuk ne érje a földet. Pedig igény volna rá...
A Magyar Kétfarkú Kutyapárt, amelynek szavazó ikszelni nem szoktak, csak szavazólapokat firkálni bejelentette, hogy 2018-ban indul a választáson – megint megígérik majd örök életet mindenkinek? A bejelentés alkalmából a mandiner.hu szeretett volna interjút készíteni a formáció elnökével Kovács Gergővel, aki nem vállalta a beszélgetést. Vicces.
Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány négypontos Alaptörvény-módosítási javaslatot terjeszt a parlament elé. A miniszterelnök kérdésre válaszolva elmondta, hogy a magyar alaptörvényt az unió semmiféle rendelkezése nem írhatja felül. Vagyis a vasárnap leadott szavazatok nem vesztek kárba, Ahogy Orbán Viktor fogalmazott létrejött egy "új egység."
Azt hiszem be kell vezetnünk ezt az új fogalmat. Egy napja nézzük, figyeljük, hogy ki miként értékeli a vasárnapi szavazás végeredményét. Bevallom az a kedvencem, amikor azt hallom, hogy, akik nem mentek el szavazni, azok mind igent mondtak.
2016.10.03.
Az van, hogy összejött egy elég egyértelmű szavazási eredmény, ami hivatalosan és papíron egyelőre nem sokat ér. Tudjuk a tényeket: többen szavaztak a kvótarendszer ellen, mint annak idején az Európai Unióba lépésről. Ez így akár egyértelmű is lehetne, de nem az, hiszen a törvények szerint nem érvényes az október 2-i referendum.
2016.10.01.
Azt mondta nekem a héten egy ember, hogy az EU egy kommunista találmány, pont olyan, mint annak idején volt a Szovjetunió. Elgondolkodtató álláspont. Erre ma feldob a közösségi oldal egy videót, amelyben egy másik illető arról beszél, hogy milyen hasonlóságok vannak az EU és a Szovjetunió között. Megdöbbentő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?