Blogolj!
Hadházy Ákos egy lószerszám

Hadházy Ákos egy lószerszám

2019.10.21. | MarciPunk

Bocsássák meg nekem, ami most következik, de egyszerűen erre már nem lehet másként reagálni.

Tovább
Hadházy Ákos megkapta a beutalót az elmeosztályra

Hadházy Ákos megkapta a beutalót az elmeosztályra

Tovább
Újabb székely szimbólumnak rontott neki a magyargyűlölő Dan Tanasă

Újabb székely szimbólumnak rontott neki a magyargyűlölő Dan Tanasă

Tovább
József
2016.09.02.
Címkék: migráns
2016.09.02.
Eddig sem volt sok kétségem afelől, hogy az Együtt, a PM és a MoMa vezetőinek nincs józan ítélőképessége, de most kénytelen vagyok azt feltételezni róluk, hogy elment az eszük. A három liberális baloldali mozgalom bemutatta – szó szerint... – a legújabb plakátját. Ilyet még nem nagyon látott a világ.
József
2016.09.02.
Nem könnyű követni az MSZP-t és Molnár Gyulát a párt elnökét. Történt, hogy maga a párt, ha jobban tetszik mozgalom, megnyilvánult a kötelező kvóta ügyében és ezzel párhuzamosan Molnár Gyula is megszólalt. A párhuzam csak abban fedezhető fel, hogy egy napon belül tették a nyilatkozatokat, amelyek amúgy szöges ellentétben állnak.
Mondhatnánk, hogy Kerék-Bárczy megvilágosodott, mint a mező ibolya virágzáskor, de erre azért nem vennénk mérget, másrészt neki azért elég kacifántos a politikai pályafutása, már ha annak lehet nevezni egyáltalán azt az ámokfutást, amit eddig elkövetett. Egészen hosszú és sok kanyarral, megállóval teli út vezetett a pártonkívüliséghez.
2016.09.01.
A Népszava című kiadvány megírta, hogy fideszes politikusok elégedetlenek Borkai Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével és valószínűleg le kell mondania. Az írást át is vette néhány hasonló jellegű orgánum, sőt néhányan már a lehetséges utódokon polemizáltak, de szerencsére azért olyan nagy hírverése nem volt a sztorinak.
2016.08.30.
Épp ma reggel írta egy ismerősöm a következőt: "Van igazság és van igazságszolgáltatás avagy gondolatok az elmúlt évekről egy borús nyárvégi reggelen." A mondat az ő szempontjából már akkor is igaz volt, ám egész Magyarországra nézve csak valamikor kora délután vált maró ténnyé.
2016.08.30.
Bevallom eddig is sejtettem, hogy melyik a legkomolyabb ellenzéki párt, de most forintosítható jelét is kaptam ennek, így már tudom, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnál nincs jelentősebb mozgalom ezen az oldalon. Mindezt abból szűrhetjük le, hogy kiderült, melyik párt mennyit költ az október 2-i népszavazási kampányra.
2016.08.29.
Sokszor, sokan leírták a nyugati sajtóban, hogy Magyarország, azon belül is Budapest, nem biztonságos hely, ahol sokaknak, így a zsidóknak is félniük kell. A hétvégén rendezték a II. Sólett Fesztivált, amelyről beszámolt a média is és Köves Slomó vezető rabbit is megszólaltatták, ő pedig igen érdekes dologkat mondott.
2016.08.26.
Elképesztő és egyben félelmetes adatokat hozott nyilvánosságra a német statisztikai hivatal. Miközben 188 ezerrel többen haltak meg 2015-ben a németek közül, mint ahányan születtek, az ország lakosainak száma csaknem egymillióval emelkedett. Németország lakosainak 10,5 százaléka nem német állampolgár.
2016.08.25.
Már a norvégok is... Sosem gondoltam volna, hogy ők egyszer kerítést építenek, mert megelégelték, hogy jönnek a migránsok hozzájuk is. Márpedig ez történik: az északi ország orosz határán. Nem hosszút, de az biztos, hogy ez komoly jelzés, már a norvégok is aggódnak a biztonságukért és a saját kezükbe akarják venni a sorsukat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?