hirdetés
Blogolj!
Jól viselkedett, kiengedték az egyik olaszliszkai gyilkost

Jól viselkedett, kiengedték az egyik olaszliszkai gyilkost

2019.07.15. | MarciPunk

Tudtuk, hogy ez lesz, mert erről szóltak a hírek egy ideje. Most valóban megtörtént: kiengedték az egyik olaszliszkai gyilkost, mert jól viselkedett a börtönben. Olyan ez, mint egy igazi arculcsapás…

Tovább
Köhög a bolha – Trócsányit karcolgatná Ujhelyi

Köhög a bolha – Trócsányit karcolgatná Ujhelyi

Tovább
Merkel remegése, Európa didergése

Merkel remegése, Európa didergése

Tovább
József
2016.04.16.
Tudják ki az a Marosvári Attila? Nem? Nem baj. Csak annyit kell róla tudni, hogy új dimenzióba helyezte a politikai proli fogalmát. Olyat szólt be a makói polgármester asszonynak, ami férfiak között mondjuk heveny pofozkodást ért volna. Az ő esetében megúszta egy feljelentéssel. Pedig egy pofont is megérdemelt volna.
Tessék, nézzék. Ez az ember állítólag a magyar oktatásért és a gyerekekért tüntet. Nem, cseppet sem gyűlöli a kormányt, a Fidesz-KDNP-t, nem egy fanatikus balliberális. Ő közoktatás, a szép magyar nyelv jobbítója, Gallóné galambocskája, Pukli harcostársa. Egyébként már csak maroknyi agyhalott hiszi azt, hogy az „oktatás-diákok ürüggyel” sikerrel rúg bele a kormányba.
József
2016.04.14.
József
2016.04.14.
Egészen furcsán mennek a dolgok Szegeden. A pénzügyi bizottság nem megcsúfolta, hanem lábbal tiporta a demokráciát a szerdai ülésen. Megadott, majd visszavont felszólalási jog. Igen szavazat, ami később nemre változott. Papírrepülő készült az elégedetlen piaci kereskedők beadványából és elhangzott, hogy menjenek ki a hóra elrendezni a vitás kérdéseket.
Gyurcsány Ferencet, mint volt miniszterelnököt meghívták a Corvinusra beszélgetni. Vicces nem? Nem bukott, hanem volt miniszterelnökként tetszeleg a legnagyobb hazug. A meghívóban az is szerepel, hogy ő a DK elnöke. Valóban az. Mondjuk felnézni nincs rá miért, mert annyi szavazatot nem tudott összeszedni, hogy egy frakciója legyen. De az észt oszthatja. Ha van.
József
2016.04.08.
Szeged nagy város, de néha mégis kicsi. Az emberek, ahogy ez minden rendes helyen szokás, pletykálnak, beszélgetnek, információkat cserélnek. Míg régen ez úgy ment, hogy egyik néni elmondta a másiknak, majd ő továbbadta, ma már valaki biztos talál egy újságírót, akit informálhat. A hír(lap)író pedig megkérdezi az illetékest, aki válaszol. Igaz, hogy nem szerényen, de válaszol.
József
2016.04.08.
Hiszékeny Dezső óriási forma! Már bocsánat de eleve az is fantasztikus, hogy szegény hiszékenyként ül az MSZP soraiban a paramenti patkóban. Na, de amit most mondott az ügyvédje a bíróságon: Hiszékeny nem tudott öt millió forintnyi kenőpénzt kérni, mert nem hajlik a kisujja, így nem tud vele ötöt mutatni. Ja, amúgy Hiszékeny kapus. Védi a védhetetlent is.
József
2016.04.07.
Kiss László lemondott az úszók szövetségi kapitányi posztjáról. Rendben van ez így, hiszen miután kiderült, hogy nemi erőszakért börtönben ült nem nagyon lehetett maradása. Gyárfás Tamás az üggyel kapcsolatban akkorát hazudott a TV2 reggeli műsorában, hogy biztosan recsegett a plafon. Ráadásul emondta, hogy ő tudott a kapitány múltjáról. Neki is mennie kell.
József
2016.04.07.
Egészen érdekes a Pedagógusok Szakszervezetének a sztrájkfelhívás kézbesítéssel kapcsolatos tevékenysége. Ki más kellene, hogy kivigye az iskolákba a levelet, mint a polgármester? Nagyon nagy ötlet. A jegyzőnek egyelőre nincs dolga, de ami késik nem múlik. Csak az a kérdés, hogy milyen szakszervezet az, amelyik csak közvetítővel jut el az iskolákba?
József
2016.04.06.
A brit nyomozóhatóság vádirata szerint az Alstom 2006–2007-ben 2,2 milliárd forintnyi kenőpénzt juttatott két cégen keresztül a BKV-s vezetőknek, hogy az Alstom nyerje a metrókocsi-tendert. Az ügyben nálunk is nyomozás folyik, az érintettek neve nem ismert – írta az Index.

Ezeket a cikkeket olvastad már?