Blogolj!
A Szent Pál-székesegyházban akarta magát felrobbantani egy iszlám hitre áttért brit nő

A Szent Pál-székesegyházban akarta magát felrobbantani egy iszlám hitre áttért brit nő

2020.02.22. | Tündi

Egy igazán dühítő tervezett terrorcselekményre hívta a fel a figyelmet a BBC: a lap információi szerint ugyanis egy 36 éves brit nő öngyilkos pokolgépes merényletet tervezett a …

Tovább
KariGeri titkos vágya Budapest bedugítása

KariGeri titkos vágya Budapest bedugítása

Tovább
A pofátlanság csúcsa: Donáth Anna a megfúrt olimpián örömködik!

A pofátlanság csúcsa: Donáth Anna a megfúrt olimpián örömködik!

Tovább
Az a baj, hogy Juhász Péter nem olvassa a Blogstart, mert ha ezt tenné, akkor tudná, hogy hiába próbálkozik a Momentum Mozgalommal barátságot kötni ez nem sikerülhet, hiszen az új párt senkivel sem akar barátkozni. A MoMo nem köt szövetséget az Együttel sem, így Juhász Péter és füttyösei úgy tűnik magukra maradnak.
2017.03.25.
Hamarosan tisztújítás következik a Magyar Olimpiai Bizottságban, amelynek jelenlegi elnöke Borkai Zsolt nagy népszerűségnek örvend a szervezetben. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy lesz olyan, aki megpróbál Borkai Zsolt helyébe lépni. Egy riválisa korábban a munkatársa volt, egy másik lehetséges pedig korábban pereket indított a MOB ellen.
Kecskés István
2017.03.24.
Szaúd-Arábiáról az embernek az jut eszébe, hogy a világ legsötétebb helye. Nem is állítjatjuk az, mindenesetre vannak érdekes dolgok. Megalakult például a női tanács, amelynek tizenhárom tagja van – az összes férfi. A magyar helyzet viszont még ennél is bonyolultabb. A nők jogaiért küdző szervezet az illegális bevándorlók jogaiért is küzd.
Kecskés István
2017.03.22.
Szinte csak percek teltek el a londoni terrorcselekményt követően, amikor elöntötték a Twittert a "Pray for London", ima Londonért feliratú képek. Ez persze fontos, de elég ebből! Itt az ima már nem segít, összekulcsolt kezekkel az egész Európát fenyegető terrort már nem lehet megfékezni. Cselekedni is kell nem csak imádkozni az áldkozatokért.
2017.03.22.
Ma van a víz világnapja. Érdemes felidézni ezzel kapcsolatban több mindent, így például egy tavalyi Áder János nyilatkozatot is, amelyben a nem rég újraválasztott köztársasági elnök arról beszélt, hogy ha a vizes csatát elveszítjük, akkor a klímaháborút is. No meg hasznos visszaemlékezni a néhány évtizeddel korábbi szülői intelmekre is.
Kecskés István
2017.03.21.
Megjött kedvenc lapom a Halásztelki Hírmondó! Általában nem a képviselő-testületi ülésekről szóló beszámoló a legizgalmasabb, de ez most tartogatott néhány érdekes dolgot. Például megjelent nyomtatásban, hogy végül mennyi hitelt vesz fel a település, no meg az is, hogy mennyivel emelkedik a képviselők fizetése. Nézzük a korábban és a most megjelent számokat. Egyre több a hitel összege.
Zajlik a vita a Heineken sörgyár logójával kapcsolatban. Mint ismeres a holland sörön egy vöröscsillag látható. Van, aki ezért veszi, van aki ezért nem, de most nem is az embléma a lényeg, hiszen az egész ügy hátterében a multi román vállalata és az Igazi Csíki Sör gyártójának vitái, peres ügyei állnak. Az MSZP pedig megint megmutatta mit gondol a székelyekről, az erdélyiekről.
Kecskés István
2017.03.20.
Bevallom csak nagy nehézségek árán tudok a szaocialista szavazók fejével gondolkodni. Általában csak addig jutok, hogy rezsicsökkentés, egészségügyi és oktatási béremelés nem történt – csak úgy néz ki! De azért valahogy a baloldali szavazó egy olyan ember, aki évtizedek óta dolgozik, minden forintért keményen küzd. És ott van még Gyurcsány Ferenc.
2017.03.20.
Kicsit fura hely lett Németország, azon belül is Berlin az elmúlt időszakban. Martin Schulzot a Német Szociáldemokrata Párt küldöttei száz százalékos támogatással választották meg elnöknek, majd azzal a lendülettel kancellárjelöltnek is. Mi is lehetett volna az első dolga? Beszólt Magyarországnak.
Kecskés István
2017.03.16.
Idézzünk két mondatot a mai hírekből. "A félmegoldáson alapuló brüsszeli migrációs politika megbukott." (Szijjártó Péter külügyminiszter.) "Őrizzük az államhatárt, garantáljuk az állampolgárok biztonságát." (Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó.) A két mondat tartalma közti különbséget nem kell magyarázni és azt sem, hogy mennyire vagyunk mi jó helyzetben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?