Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!
Ellenzéki jelöltek: ezek egyre viccesebbek!

Ellenzéki jelöltek: ezek egyre viccesebbek!

2019.09.20. | Kecskés István

És még van, aki azt mondja, hogy a fővárosi főpolgármester-jelöltek nem bohócok. De. Azok.

Tovább
Karácsony újabb öngólja: Budapesten keresi a felcsúti stadiont

Karácsony újabb öngólja: Budapesten keresi a felcsúti stadiont

Tovább
Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Tovább
2016.08.06.
Hasszan Szaada marokkói ökölvívó nem bírt magával. Úgyszolván helytelenkedett a szobájában, egészen pontosan meg akart erőszakolni két szobalányt. Normális? Na jó ez egy költői kérdés volt. A boxoló már nem az olimpiai faluban, hanem egy riói fogdában ül. Jobban járt volna, ha a ringben veri meg valaki.
Soros és bandája folytatja az európai nemzetállamok szétzúzására indított offenzíváját, az alapítványaiban dolgozó ügynökei már olyan röplapokat osztogatnak a migránsoknak, amelyeken kiokítják őket, hogyan juthatnak be hazugsággal és a hatóságok félrevezetésével Európába. Soros esetében az ördög évtizedes késésben van.
Az Iszlám Állam üzent Ferenc pápának. Annak az egyházi vezetőnek, aki az elmúlt hónapokban egészen sok gesztust tett a bevándorlók felé. A kulcsmondat: "Gyűlölünk titeket!" Egyértelmű, világos szavak ezek. Vallásháborúban élünk, amikor a terroristák fenygetik a keresztény Európát. Mit mondhatunk erre? Mi is gyűlölünk minden gyilkos terroristát.
József
2016.08.01.
Gyurcsány fekvőgipszben, mert rosszul lépett a lépcsőn… Állítólag. A médiában azonban baloldali forrásokra hivatkozva megjelent, hogy öszödi barátunk részeg volt, mint egy albán szamár, ráadásul környezetében egyre többen aggódnak alkoholfogyasztásának mértéke miatt. Bár, végül is ez az ember józanul sem ura mondatainak, tetteinek… Igaz, mennyivel jobb, ha a magyar gazdaság, az ország jövője helyett saját magát töri össze…
Videófelvételt hozott nyilvánosságra az Iszlám Állam, amelyben Oroszországot fenyegeti meg egy aktivistájuk. Ez nagyon rossz hír, mert Putyin hadigépezet olyan válaszcsapást intéz majd az első oroszországi robbantás után, hogy olyat még soha sem láttunk. És az erőszak erőszakot szül majd. Ráadásul az egészbe még a csecsenek is szívesen beszállnának.
Kiderült mit rejt a migránsok táskája. Az a legkevesebb, hogy térképeket... A Soros György által támogatott szervezet útmutatókat ad nekik, hogy mit kell tenni illegális határátlépés, vagy éppen letartóztatás esetén. Olyan dokumentumokat kapnak, amelyekben azt írják le nekik, hogy miként lehet kijátszani a magyar törvényeket. Mi ez, ha nem felbújtás?
Egy tizenkilenc éves férfi (fiú...) papot gyilkolt Franciaországban. Az események után Böjte Csaba is megnyilvánult a Facebook oldalán, s ahogy tőle azt megszokhattuk egyenes és értelmes véleményt fogalmazott meg. A szavai azért is fontosak, mert ő nevelt már fel, tanított meg az életre néhány fiatalembert.
Ezúttal nudista strandolókra támadt egy agresszív migránshorda Németországban, „allahakbarék” nőket ringyóztak, gyerekeket köpködtek. Holnap a sertéssült és a sör miatt fognak békésen vacsorázó embereket köpdösni, holnapután a kézen fogva sétáló házaspárok következnek. „Allahakbarékat” haladéktalanul deportálni kell koszlott országukba, hogy nyugodtan folytathassák a kecskékkel való üzekedést. Európának jobb lesz nélkülük.
József
2016.07.27.
Komolyan nem hisz az ember a fülének. "Migránsokat támogató civilek bíztatják éhségsztrájkra a magyar határnál az illegális bevándorlókat." – mondja a műsorvezető a híradóban. Betegek... Arra buzdítják az illegális bevándorlókat, hogy éhezzenek. Mintha ettől megnyílna előttük a határ... Márpedig ettől nem kap senki vízumot, de éhhezenek a civilek is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?