Blogolj!
Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

2019.06.26. | Kecskés István

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást. Az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Gyurcsány Kálmán Olgáját és a Momentum Kerpel-Fronius Gáborát.

Tovább
Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Tovább
Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Tovább
József
2016.04.05.
Kiss László úszó szövetségi kapitánynak újra magyarázkodnia kell. A Hosszú-ügy alig ért véget – az úszónővel folytatott szócsata közben egyszer le is mondott a kapitány –, most az egyik internetes portál szedett elő egy évtizedekkel ezelőtti ügyet. 1962-ben három év letöltendő börtönt kapott Kiss László. Nemi erőszak miatt kellett ülnie. Megbűnhődött és új életet kezdett.
József
2016.04.01.
Nehéz, a halottakról jót, vagy semmit mondást figyelembe venni, amikor az ember kommentálni akarja ezt a hírt. Biszku Béla egy gyilkos rendszer, mocskos szolgája volt, akit egy idő után még a kommunisták sem hagytak érvényesülni. Halálával megúszta azt, hogy a bíróság jogerősen kimondja róla, hogy egy utolsó bűnös kommunista volt. Ezért kár.
József
2016.03.31.
Lopás miatt őrizetbe vették Velencén a 89 éves Repülős Gizit, minden kleptomániás elnök-asszonyát. Gizi néni olyan, mint egy megbízható alkoholista, nem okoz meglepetést. Fiatal újságíróként beszélhettem vele, ma már nem bírja a médiát, rájött, hasonlóan a rendőrséghez, csak akadályt jelent hivatása felhőtlen gyakorlásában.
József
2016.03.30.
Az Iszlám Állam legújabb közleményében megemlíti Magyarországot, mint a terrorizmus egyik lehetséges célpontját. Nem vicces. Sőt ijesztő, frászt is kaptam a hírtől. Félnünk kell? Csak akkor kell megijedni, ha megfenyegetnek, vagy teljesen mindegy, amúgy is van okunk arra, hogy bizonytalanok legyünk?
József
2016.03.28.
Egy szó sem igaz abból, hogy a véleménye miatt elégtelen osztályzattal aláztak meg egy tanulót, mikor erkölcstanórán leírta, március 15. nem érintette meg. A valóságban a „pedagógiai barbárságot” szóvá tevő apuka kreált egy elvtelen pedagógust, aki kiszolgálja az Orbán-rezsimet, a Klikket, derül ki egy másik szülőnek a médiához eljuttatott leveléből.
József
2016.03.28.
Nincs kockás ingem – nem is lesz, mert nem tetszik –, nem akarok lógni a suliból egy órát sem. Nem akarok olyan dologhoz csatlakozni, amit nem is értek és nem is nagyon érdekel. Számomra az a fontos, hogy tanuljak, hogy sikeres vizsgákat tegyek, jó dolgozatokat írjak és jól érezzem magam a haverokkal. Mert gyerek vagyok.
József
2016.03.24.
József
2016.03.24.
Magyarországon rend van. A Liszt Ferenc Reptéren nagy a készültség, ez nem kérdés, de a fegyelem az úr. És ez így is van rendjén, még abban a világban is, amelyben a félelemnek központi szerepe van. Becsüljük ezt meg.
József
2016.03.23.
Orsi, a blogstar.hu olvasója levelet írt nekünk Brüsszelből. A magyar családanya 26 kilométerre él a belga fővárostól férjével és két gyemekével. Beszámolója szerint az egyik Brüsszelben dolgozó magyar gyerekkori barátjuk már üzent a Facebookon, hogy a fia az iskolában ragadt. A kisfiút reggel még elvitte az iskolabusz a Brüsszeltől kb 20 km-re található iskolába, ám a visszautat már nem engedélyezték az iskolabuszoknak, így rengeteg gyerek az iskolákban ragadt.
József
2016.03.22.
Orsi, a blogstar.hu olvasója levelet írt nekünk Brüsszelből. A magyar családanya 26 kilométerre él a belga fővárostól férjével és két gyemekével. Beszámolója szerint aggódó szülők próbálják az iskolákat elérni, hogy rendben beértek-e a diákok. "Ez az élő valóság, percről percre jönnek a hírek, hogy hány halott, hány sebesült."

Ezeket a cikkeket olvastad már?