Blogolj!
Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

2019.11.22. | Kecskés István

Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Tovább
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Tovább
Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Tovább
Kecskés István
2016.11.28.
Na most az úgy van, hogy valóban egy szakállas nő és egy koronás férfi lett a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kabalája, ám ez a legkevesebb, mert időközben kiderült, hogy Water Willy – a fiú figura – rettenetes műpénisz volt az előző életében. Úgy tűnik, hogy a rettenetes BolDog után a világverseny szervezői megint mellé nyúltak, de sebaj, mert küldtek egy olyan közelményt. Egy olyat...
2016.11.27.
Remélem Ferenc pápa ráér így a vasárnapi szentmise után. Kell neki idő, mert a következőt mondta Fidel Castro egykori kommunista diktátor halála után, az egyházfő spanyol nyelvű üzenetet küldött Raúl Castro kubai elnöknek, melyben arról ír: bánatát szeretné kifejezni Fidel Castro testvérének és utódának, és imádkozik a volt államfő lelki üdvéért.
Kecskés István
2016.11.26.
Jávor Benedek olyan, mint egy troll. Nem, nem olyan aranyos, mint mondjuk a Jégvarázs című mesében, hanem egy amolyan paksi hapsi, mint amilyen a Muppet-showban könyököl a karzaton és kérés nélkül mindenbe beleszól.
2016.11.24.
Eleddig csak Németországból jöttek olyan hírek, hogy a migránsok elől Magyarországra költöznek őslakos germánok. Bővült a paletta, mert az alábbi posztból – amelyért köszönet olaszországi tudósítónknak – kiderül, hogy Itália verőfényes ege alól is sokkal szebbnek látszik kicsiny hazánk.
Kecskés István
2016.11.22.
Ha van a magyar úszásban kikezdhetetlen ikon, akkor az Cseh László. Egy szóval lehet jellemezni a pályafutását és a szurkoló, vagy az újságíró számára nyilvános életét: hiteles. Épp ezért kulcsszerepet szánna neki az úszóvitában mindkét oldal, de ő köszöni nem kér belőle. Egyik oldalból sem. Hagyják is őt békén. Talán mindenkinek az lenne a legjobb.
Kecskés István
2016.11.21.
Az úszók elnöke nem mond le. Olyannyira nem, hogy szerinte azok a sportolók, akik hétfőn reggel közleményt adtak ki – immár nem külön, hanem közösen – tévúton járnak. Tehát nem ő tart rossz irányba, hanem azok a sportolók, akik az érmeket nyerik és a dicsőséget hozzák hazánknak.
2016.11.19.
Már egy ideje nem csak a nőknek a kiváltsága, hogy egy évben egyszer elhalmozzák őket mindenféle jóval a nemzetközi nőnap alkalmából. Ugyanis kevesen tudják, de van nemzetközi férfinap is, amit november 19-én ünnepelhetnek a férfiak. Még 1999-ben tartották meg az első férfinapot az ENSZ támogatásával, aminek természetesen nagy sikere lett a férfiak körében. Hazánkban is egyre népszerűbb ez a szokás, Magyarországon már 2009-től szerveznek a nemzetközi férfinaphoz köthető eseményeket.
Kecskés István
2016.11.19.
Egyre biztosabb, hogy Botka László szegedi polgármester fordítva van bekötve. A legutóbbi városi közgyűlésen rendeletet fogadtak el arról, hogy a város közparkjaiban tilos labdázni, a szökőkutakat pedig rendeltetésszerűen kell használni.
Fatima megkapta a menekült státuszt, pedig semmi joga nem volna hozzá. “Németország nem tetszik, de ott mindent fizetnek nekem. Allah azért küld ennyi muzulmánt oda, hogy uralmunk alá hajtsuk”. Enrica Ventura riportját, amely a Libero Quotidiano olasz napilap 2016. 10. 16-án számában jelent meg, a Blogstar olaszországi tudósítója fordította le. (A cikk végén ott az eredeti olasz szöveg is a kétkedőknek).
2016.11.18.
Azért ez már nagyon kemény. A Blogstar olaszországi tudósítója bukkant Francesco Borgonovo írására a LaVeritá című olasz napilap 2016 november 16-i számában, amelyet lefordítva elküldött nekünk. Döbbenetes. Alább betűhíven közöljük a cikket, ami újabb megvilágítását adja a tavalyi migránssimogatásnak...

Ezeket a cikkeket olvastad már?