Blogolj!
Így néz ki Karácsony Zuglója

Így néz ki Karácsony Zuglója

2019.08.21. | Kecskés István

Karácsony Gergely nagy hanggal kritizálja Tarlós István főpolgármestert, mert szerinte Budapest nem minden része szép. Nézzünk be egy kicsit Zuglóba.

Tovább
BREAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

BREAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

Tovább
Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Tovább
Döbbenten olvasom Angela Merkel „sajtónyilatkozatát” a müncheni lövöldözésről és a würzburgi baltás támadásról. A kölni erőszaktevők esetében tanúsított magatartásához hasonlóan itt sincs nyoma lelkiismeret-furdalásnak, láthatóan semmilyen személyes felelősséget nem érez, szót sem ejt teljesen elhibázott bevándorlása politikájáról, és még finom utalást sem tesz arra, hogy térden fog csúszni az áldozatok családja előtt.
József
2016.07.23.
Ahogy szokta: Orbán Viktor olyat mondott Tusványoson, amire sokan felkapták a fejüket. Most éppen azt, hogy szerinte Európa és Magyarország számára az lenne a jobb, ha Donald Trump lenne a befutó az amerikai elnökválasztáson. Sok tekintetben igaza van, még annak ellenére is, hogy a jelöltre nem olyan jó ránézni. Persze ez nem is szépségverseny.
József
2016.07.23.
Amennyiben megnyeri az elnökválasztást Donald Trump, akkor egy falat épít az Egyesült Államok és Mexikó határára. A beruházás számláját pedig fogja és elküldi Mexikóba. Értik? Falat – teszem hozzá 20 méter magasat – épít és kiszámlázza a szomszédnak. Hisztizik is Hillary Clinton, de még Ferenc pápa is beszólt. Figyelve Trumpot ez őt nem nagyon érdekli. Ebből fal lesz.
József
2016.07.23.
Társai is voltak a nizzai tengerparti sétányon ünneplő tömegbe hajtó gyilkosnak. A muszlim haverok ráadásul már a 2015. januári Charlie Hebdo elleni merénylet után is boldogan ünnepeltek, mondván, Allah katonái végzik a munkájukat. Mi ez a pompás meló? Hát a keresztény európaiak kiirtása. Ha hagyjuk.
Schmuck Andor benyomul a résbe, amit a nyári uborkaszezon jelent. Az (egykori) politikus kitalálta, hogy így közel az ötvenhez asszony kell a házba. Egy menyecske, aki vállalja, hogy Andor társa lesz és még gyermeket is szül neki. Mondjuk a hirdetés nem sok információt tár elénk a keresett hölgyről, de nem lenne meglepő egy "Andor feleséget keres!" című műsor.
József
2016.07.21.
A szarajevói magyar nagykövetség mindenre és mindenkire gondol. Barátságos hangvételű Facebook közleményben szólította meg a Pokemon Go-t játszó faiatalokat és felhívta a figyelmet arra, hogy Bosznia-Hercegovina területén nem ajánlatos ész nélkül szaladgálni kézben a telefonnal.
József
2016.07.20.
A német vonaton az utasokat mészároló baltás afgán, a francia nőt és három kislányát az állítólagos lenge ruházatuk miatt megszurkáló marokkói portréjában megdöbbentő közös pontok vannak. Nem terrorista gyanús személyek. Különösebben nem vallásosak. Szomszédjaik szerint kedves, csendes emberek. Akkor milyen lehet a fanatikus iszlámista?
Interjú bizonyítja immár, a Zsidó Világkongresszus (magyarországi tagszervezete a Mazsihisz) elnöke a szájával is tud szellenteni, és fogai kerítésén keresztül ugyanaz jön ki, mint amikor a vécében leül a fajanszra. Ronald S. Lauder elnök és bukott sukorói befektető szerint „Magyarország a nácizmus útjára lépett”. Vigyázat, nem kell komolyan venni, S. csak bepróbálkozik. A Mazsihisz elhatárolódására viszont kíváncsi vagyok.
József
2016.07.18.
Szörnyű dolog derült ki a szilveszteri kölni erőszakkal kapcsolatban. Az egyik, mindössze 18 esztendős áldozat teherbe esett. Most akkor mit mondanak erre a liberálisok? Hogyan fogja ezt az egészet feldolgozni – elfelejteni lehetetlen – ezt az egészet ez a szinte még gyerek lány. Meddig lesznek még Európának ilyen nagy terhei?
Címkék: migráns
József
2016.07.18.
Nicolas Sarkozy úgy véli, hogy háborúban állunk a terroristákkal. Nem értek vele egyet, hiszen a háborúhoz két harcoló fél kell. Európa viszont semmit sem tesz. Mozdulatlanul figyeli az iszlám állam tombolását a kontinensen. Magyarország az egyetlen, amely tettekkel is bizonyítja, hogy érti a küzdelem fontosságát, de emiatt az európai nemzetek egy része kiközöeítene minket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?