hirdetés
Blogolj!
Csúnyán beégett Cseh Katalin magzatgyilkosokat támogató akciója…

Csúnyán beégett Cseh Katalin magzatgyilkosokat támogató akciója…

2019.07.22. | Kecskés István

Cseh Katalin olyan, mint a leghülyébb feleség: nem csinál semmit, de nagyon hangos, s ennek következtében egy idő után mindenki kerüli a társaságát.

Tovább
De komolyan! Ennyire hülye nem lehetsz!

De komolyan! Ennyire hülye nem lehetsz!

Tovább
Hoppácska: rendőrök izzasztják meg a trükköző KariGerit!

Hoppácska: rendőrök izzasztják meg a trükköző KariGerit!

Tovább
József
2016.07.09.
A baloldali magyar EP képviselők megszavaztak egy olyan javaslatot, amely új adót irányoz elő a migránsválság kezelésére és pénzbüntetést azoknak az államoknak, amelyek elutasítják migránsok kényszerbetelepítését. Jó, nem? Nem értik Magyarországot, nem figyelnek oda az emberekre és szembemennek mindenkivel a saját politikai érdekeik miatt. Vicc.
József
2016.07.08.
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége lett az Altus Befektetési Zrt. új tulajdonosa. A gálánsan ajándékozó férj szándéka nyilvánvaló, hiszen az uniós megbízások révén Brüsszel finanszírozza a céget, amely osztalékaiból Gyurcsány meg a Demokratikus Koalíciót támogatja. Úgy látszik, a trükkös házaspár tud valamit, nagyobb pénz érkezhet a jövőben Brüsszelből, ezért rosáltak egyet. Mi viszont itt Magyarországon tudjuk: Gyurcsány-Dobrev ebenguba.
József
2016.07.05.
Hunvald György lett a VII. kerületi MSZP elnöke. Nem, ez nem vicc. Valóban ő, akit hosszasan tartottak előzetesben, akit különböző bűnügyekben éveken át vádoltak. Szóval ez véresen komoly. Megszereztük azt a levelet, amiben kerületi elnöknek jelentkezett. Persze ez vicc.
József
2016.07.04.
Rózsaszín egyenruhás, Hitler-bajuszos ember a Pride-on. Valóban volt ilyen szombaton. Elképesztő, nem? Barbie Jugendnek öltözött egy illető és bajuszt festett magára. Nehéz értelmezni. Mert, ha náci, akkor nem befogadó – nagyon nem! –, ha befogadó, mert a melegek ugye toleránsok, akkor nem nagyon lehet náci. Elmebaj.
József
2016.07.03.
Már Sándor Mária sem a régi – mondjuk nem is valami új, de ez most mindegy. A feketeruhás nővér korábban még az iparikamerának is nyilatkozott, de most már válogat. Beszélni, beszél, de csak arról, amiről ő akar. Arról például nem szeretne, hogy miért nem háborgott, amikor Gyurcsányék megszűntettek hat kórházat és 15 ezer ágyat és sok-sok munkahelyet.
Toleránsak vagyunk! De annyira, hogy le a kalappal. Engedtünk és átadtuk Budapest belvárosát egy napra a melegeknek, hogy kiálljanak a jogaikért. Erre ők nem saját érdekeiket képviselik, hanem beszólnak a hívőknek és az egyháznak és gyalázzák az Istent – mindenkiét. Annyira talán mégsem kell befogadónak és elfogadónak lennünk, hogy ezt eltűrjük, de elvárhatjuk ennek a viszonzását.
József
2016.06.27.
Király Gábor egy nemzeti kincs. Nem tűrjük, hogy gusztustalan tréfa tárgya legyen. Sajnos azonban az lett, mert egy jordániai születésű grafikus minden határom túllépve ábrázolta a magyar kapust, akit a rajzon a belga Eden Hazard levizel... Gusztustalan, undorító...
József
2016.06.27.
Már megint írt dániel péter – maradjon csak így kisbetűkkel. Természetesen a foci a téma és a magyar válogatott Belgium elleni kiesése a téma. Nagyon boldog az izraelbe kivándorolt dániel péter. A meccs közben természetesen megint Orbán Viktor jutott ennek a beteg embernek az eszébe. Nincs mese: egyre biztosabb, hogy a saját démonjaival küzd.
Botka László pártpolitikusi lustasági együtthatója úgy tűnik, már a szoci pártküldötteknek is sok volt, így aztán elzavarták a pártparlament éléről az „örök reménységet”. Addig riszálta, kérette magát Szeged fura ura, amíg akkor, amikor már kötélnek állt volna, nem kértek belőle. Mint a juhász és farkasok meséjében.
Címkék: Botka László
József
2016.06.24.
Szemünk előtt zajlik a történelem. Vékony győzelmet arattak a kilépés pártiak, így bekövetkezett az, amit talán még a brit euroszkeptikusok sem gondoltak igazán, az Egyesült Királyság elhagyja az EU-t. Vajon Brüsszelt kijózanítja a pofon, vagy gázt ad a szakadék felé? Cameron mindenestre bedobta a törölkozőt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?