Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
A napokban több hír is szárnyrakapott arról, hogy majd jól kifütyülik a Tusványoson előadást tartó Orbán Viktor. Határeset.
Kecskés István
2017.07.22.
Klaus Johannis román államfő Székelyföldön járt a napokban, ahol a többséggel, vagyis a székelyekkel találkozott, a román kisebbség meg is sértődött ezen.
Charlotte
2017.07.21.
Valami kétségkívül alakul. Ez egy minapi, fehérabroszos találkozó kapcsán eléggé egyértelművé vált, hiszen – miközben a FINA Világbajnokság újra portyázásra bírta a hiénákat – a taxis rendelet módosításában oroszlánrészt vállalók megvitatták az eddigi eredményeket és a közeljövő feladatait. A kulcsszó: rend. Minden téren, és mindenek előtt.
2017.07.19.
Rémisztő képek járták be a hírműsorokat 2014. július 15-én (és a rákövetkező napokban) a lángoló Kodály köröndi palotáról, a világörökségi területen fekvő Andrássy út 83-85. épületéről. A Blogstar bloggerei már akkor aggódó figyelemmel követték írásaikban a lakók sorsát és az önkormányzat erőfeszítéseit, és az évforduló alkalmából most sem tesznek másképpen. Kérdéseinket jóhiszeműen elküldtük Terézváros önkormányzatának, de sajnos a remélt jó hírek helyett lesújtó válaszok érkeztek. Ráadásul a két legfontosabbat lepasszolták a május végén felbukkanó új közös képviselőnek. Mintha az önkormányzat is szerényebb erőfeszítéseket tenne…
Ragnar Volarus
2017.07.16.
Tudják van az a rendezvény Velencén. Az EFOTT. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Koncertekkel, programokkal. És idén botránnyal.
Kecskés István
2017.07.15.
Balatonfüreden is elkezdődött a vizes világbajnokság. Amellett, hogy született egy hetedik hely is, érdemes volt nyitott szemmel járni az utcákon.
2017.07.15.
Olaszországi tudósítónknak nem telnek unalmasan a napjai. Matteo Renzi mérhetetlenül undorító politikai (legfőképpen kommunikációs) pálfordulása után talán még inkább nyitott szemmel követi az itáliai partokon történő eseményeket és az arról szóló híradásokat. Most Giancarlo Palombi írását, amely a La Veritá c. napilap 2017. 07. 13-án számában jelent meg ismerteti a blogstar.hu olvasóival.
Horn Gábor, egykori SZDSZ-es országszomorító hála istennek viszonylag keveset szerepel mostanában – éppen ezért ő is rákapott arra, hogy néha ír egy bődületes baromságot, amivel felhívja magára a figyelmet.
Ragnar Volarus
2017.07.09.
Szolgálatban nem iszom! Ez a helyes és elvárható viselkedés. Ám ezt az egyszerű szabályt sem tartotta be az M1 tudósítója.
Címkék: idióta, M1
Megint nem bírt magával Schilling Árpád, és egy jó nagyot rúgott az egyházakba.
Címkék: Budapest Pride

Ezeket a cikkeket olvastad már?