Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!
Ellenzéki jelöltek: ezek egyre viccesebbek!

Ellenzéki jelöltek: ezek egyre viccesebbek!

2019.09.20. | Kecskés István

És még van, aki azt mondja, hogy a fővárosi főpolgármester-jelöltek nem bohócok. De. Azok.

Tovább
Karácsony újabb öngólja: Budapesten keresi a felcsúti stadiont

Karácsony újabb öngólja: Budapesten keresi a felcsúti stadiont

Tovább
Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Tovább
2016.09.10.
Újabb nőt erőszakoltak meg Kölnben. A diszkóból hazafelé tartó 25 éves nőt két észak-afrikai férfi becstelenítette meg. Immár minden hétre jut egy ilyen eset Németországban, ám a hírek szerint csak minden tizedik ilyen esetről tesznek bejelentést az áldozatok, vagyis akár mindennaposnak is lehet a nők elleni erőszak Németországban.
2016.09.08.
Úgy tűnik az MSZP és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt fű alatt egybeolvadt. Legalábbis erre utal az az ámokfutás, amit a szocialisták ma műveltek. Elmentek Balatonfüredre, ahol a FIDESZ frakciója üléseik és tartottak egy sajtótájékoztatót. Épp csak a hotelt tévesztették el és nem ott beszélt a párt legújabb bohóca, ahol azt ő gondolta.
2016.09.08.
Magyarországra szitok és fenyegetés áradat zúdult, amikor a déli határon kerítést húzott fel, hogy megállítsa a migránsok áradatát. Aztán jöttek az osztrákok, építettek egy "kaput szárnyakkal", most pedig jönnek a britek valamint a franciák közösen és építenek egy falat. Betonból, négy méterest, olyat, amire nem lehet felmászni...
2016.09.07.
Nem túl előnyös dolog játékvezetőnek lenni Cipruson. Az elmúlt pár évben hat bombatámadás is érte bírók kocsiját, az egyik bomba pedig egyenesen a Ciprusi Játékvezetők Szövetségének székhelyét célozta meg. Charalambos Skapoullis tisztán emlékszik a pillanatra.
Sajnos úgy tűnik, hogy a francia döntéshozóknak elment a maradék esze is... Ennek ékes bizonyítéka az egyik Párizs melletti börtönben történt eset, amikor egy iszlamista rab elvágta egy fegyőr torkát, egy másikat pedig megsebesített. Ugyanakkor a történetnek nem ez a szomorú része támasztja alá az állítást, hogy megőrült a franciák egy része.
2016.09.06.
Beleestem egy vitába arról, hogy mi is lesz az október 2-i népszavazás eredménye, abban a várt esetben, ha a "nemek" kerülnek túlsúlyba. Természetesen a liberális válasz rém egyszerű: semmi. Ez azért egy ordas nagy baromság, hiszen ilyen esetekben nincs olyan, hogy egy referendum eredményének nincs hatása.
Korábban azt mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Európa és Magyarország számára az lenne a legjobb, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke. A jelölt komoly dolgokat mond a kampányban, például azt, hogy a mexikói határra épít egy jó magas falat – nem kerítést, hanem falat betonból –, hogy ne tudjanak átmenni a bevándorlók déli irányból, s az egésznek a költségét kiszámlázza a mexikói kormánynak.
Kecskés István
2016.09.04.
Merkel kancellár pártja nem vereséget szenvedett a Mecklenburg–Elő–Pomerániában tartott tartományi választáson, hanem akkora maflást kapott a szavazóktól, hogy nosza... Mert az még hagyján, hogy a szociáldemokraták megnyerték ezt a kört, de hogy Merkeléket, az előzetes eredmények alapján, megverte a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak párt is, az már nincs hibahatáron belül.
2016.09.04.
Nőket zaklattak egy ausztriai fesztiválon szombaton hajnalban, a tettesek feltehetően fiatal afganisztáni menekültek voltak, közölte az MTI szerint a felső-ausztriai rendőrség vasárnap. A Wels városában tartott rendezvény, a Welser Volksfest nem zenei fesztivál, inkább búcsúféleség volt.
2016.09.03.
A legvadabb amerikai összeesküvés-elméleteket feldolgozó filmek kezdenek életre kelni Hillary Clintonnal kapcsolatban. A Soros György által súlyos dollármilliókkal támogatott elnökjelölttel és a korábbi mobiljaival kapcsolatban látott napvilágot több sztori is az elmúlt napokban és ha ez egy film lenne, akkor azt mondanánk, hogy izgalmas, így azonban inkább félelmetes. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?