Blogolj!
Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

2019.06.26. | Kecskés István

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást. Az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Gyurcsány Kálmán Olgáját és a Momentum Kerpel-Fronius Gáborát.

Tovább
Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Tovább
Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Tovább
Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook csoportnak semmi sem szent. Most éppen a trianoni diktátumra emlékezőkbe rúgtak bele egy méreteset. Mert szerintük még a hiszekegy is hülyeség... És ez az egész az ultranagymagyarok sírásnapja. Vajon a baloldali szavazók is így gondolják ezt? Nem lett volna jobb csendben maradni?
József
2016.06.01.
A menekülteket csak átmenetileg kellene befogadni, és ügyelni kell arra, hogy Németország ne váljék arab országgá - mondta a dalai láma egy szerdai német lapinterjúban. Tibet száműzetésben élő vallási vezetője a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lapban megjelent interjúban az európai menekültválságról szólva hangsúlyozta, Európa, például Németország nem válhat arab országgá.
József
2016.05.31.
Schiffer András visszavonul. Már az LMP-n belül. És a frakcióból, valamint a parlamentből is. Megértem, nem is lehetett valami jó a társai között üldögélni, akiket nem nagyon zavarnak az eredmények, nekik minden rossz. Mi lesz az LMP-vel? Kit érdekel? Eddig sem volt tényező ez a párt. Mi lesz Schiffer Andrással? Visszamegy ügyvédnek.
József
2016.05.30.
A 2016-os gyermeknap apropóján undorító nyilatkozatokat tett az MSZP és a DK, gyermekéhezésről, gyermekszegénységről. A jelenlegi Parlament egyik legostobább képviselője, Bangóné Borbély Ildikó szerint az Orbán-kormány család- és gyermekellenes politikát folytat, és az öszödi gazember elsőszámú hazai rajongója, Gréczy Zsolt is szükségét érezte, hogy nyilvánosan elböfögje, a kormány saját kezűleg növeli a gyermekéhezést.
József
2016.05.27.
Az információ hatalom. Bumm, de jó kis klisével indítottam, remélem mindenki felkapta a fejét. És hol van a világon az emberekről (esetünkben választópolgárokról) elérhető legtöbb információ? Hát a Facebookon. És kinek a kezében van a világon a legnagyobb hatalom? Bizony, az Egyesült Államok elnökének kezében. Mi van, ha ezt a kettőt összehozzuk? A rosseb tudja, de úgy tűnik hamarosan kiderül.
József
2016.05.27.
Gyurcsány Ferencet egy 2006. májusi napon ebédelés közben felbosszanthatták a tutyimutyi szocialista képviselők, ezért úgy döntött, a frakcióülés délutánján szembesíti őket milyen bűncselekményekre hajazó lépésekkel is nyerte meg nekik (és persze, elsősorban saját magának) a tavaszi választást. Az eredmény rendszerváltás utáni történelmünk legsúlyosabb politikai, legitimációs válsága lett, és örök tanulságot kaptunk ballibék demokráciájából és etikájából is.
József
2016.05.26.
A Bayerische Rundfunk (BR) bajor tartományi közszolgálati televízió riportja szerint egyre több német telepedik a Balatonhoz a német kormány menekültpolitikája miatti elégedetlenség és a menekültektől való félelem miatt. És még mondja valaki, hogy Magyarország nem fogad be menekülteket!
József
2016.05.24.
Vezetés közben szól a rádió: 92 ezerről 320 ezerre, 3,5-szeresére növekedett tavaly a hatévesnél fiatalabb, ingyen étkező gyerekek száma. Nagyon jó hír. Aztán meg bosszankodom, valamelyik civil okos tojás szerint ez nem elég, a hátrányos helyzetűeknek a szünidőben házhoz is kellene szállítani. A sült galambot. Nehogy a szülőknek bármi gondja legyen a gyerek ebédjével.
József
2016.05.21.
Soros György nem viccel. Európában irányt szab a menekültekkel kapcsolatos lépéseknek, hiszen tömi pénzzel azokat a szervezeteket, amelyek támogatják a kényszer-kvótát és a szabad áramlást, az Egyesült Államokban pedig hét millió dollárral támogatja Hillary Clinton kampányát. Ha befut a volt elnök neje, akkor Soros György a markában tarthatja Európát és az Egyesült Államokat is. Ijesztő.
József
2016.05.19.
Vannak olyan esetek, amikor összeállnak emberek és elkezdik maguk alatt vágni a fát. Ez ugye már önmagában is fura. És akkor még tegyük hozzá, hogy az, aki a leggyorsabban széptcsapja maga alatt a tuskót az a legboldogabb. Ebben mi magyarok sem vagyunk rosszak, mert egyik honfitársunk a világon a második legjobb ebben a fiatalok között.

Ezeket a cikkeket olvastad már?