Blogolj!
A kirekesztő Niedermüller halálra sértődött, de nem kér bocsánatot

A kirekesztő Niedermüller halálra sértődött, de nem kér bocsánatot

2020.02.24. | Pintér M. Lajos

Megint szintet lépett a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket rémisztő képződménynek minősítő DK-rasszista. A gyurcsányista Niedermüller nem hajlandó elnézést kérni, sőt, vérig sérti, hogy …

Tovább
A Szent Pál-székesegyházban akarta magát felrobbantani egy iszlám hitre áttért brit nő

A Szent Pál-székesegyházban akarta magát felrobbantani egy iszlám hitre áttért brit nő

Tovább
KariGeri titkos vágya Budapest bedugítása

KariGeri titkos vágya Budapest bedugítása

Tovább
2017.07.15.
Olaszországi tudósítónknak nem telnek unalmasan a napjai. Matteo Renzi mérhetetlenül undorító politikai (legfőképpen kommunikációs) pálfordulása után talán még inkább nyitott szemmel követi az itáliai partokon történő eseményeket és az arról szóló híradásokat. Most Giancarlo Palombi írását, amely a La Veritá c. napilap 2017. 07. 13-án számában jelent meg ismerteti a blogstar.hu olvasóival.
Horn Gábor, egykori SZDSZ-es országszomorító hála istennek viszonylag keveset szerepel mostanában – éppen ezért ő is rákapott arra, hogy néha ír egy bődületes baromságot, amivel felhívja magára a figyelmet.
Ragnar Volarus
2017.07.09.
Szolgálatban nem iszom! Ez a helyes és elvárható viselkedés. Ám ezt az egyszerű szabályt sem tartotta be az M1 tudósítója.
Címkék: idióta, M1
Megint nem bírt magával Schilling Árpád, és egy jó nagyot rúgott az egyházakba.
Címkék: Budapest Pride
2017.07.08.
Itáliai tudósítónk ezúttal sem volt rest sebtiben lefordítani, és figyelmünkbe ajánlani egy kitűnő (és sajnálatos) cikket. Tegnap Maurizio Belpietro írását citálta a La Veritá olasz napilap 2017.07. 07-i számából. Tanulságos.
Tudjuk, hogy a határokon felhúzott kerítés nem egyedi a világon, mégsem bánt senkit egyetlen határőrizeti szerkezet sem, mint a magyar. Pedig Izrael most nem is akármilyen építésébe kezd.
2017.07.01.
"Bízzunk benne, lesz még Magyarországnak LMBTQ-miniszterelnöke" – mondta Parti Nagy Lajos Kossuth-díjas költő, próza- és drámaíró, műfordító a Budapest Pride megnyitóján.
2017.06.30.
Mihai Pacepa sokat tud. Olyan körökben mozgott a kommunista érában, ahová csak keveseket engedtek be. A román scuritate tábornokaként ő vezette annak idején a hírszerzést, s közben összefutott például Fidel Castro kubai elnökkel, nyilván napi kapcsolatban állt Nicolae Ceausescuval, a román diktátorral és a szovjet vezetők sem penderítették ki az előszobájukból, ha éppen arra járt.
2017.06.30.
Nem nagyon lehet mit mondani a legújabb német döntésre, csak azt, hogy elveszítették a realitásérzéküket és megőrültek.
Kecskés István
2017.06.29.
Bámulatos dolgokat produkál az élet, illetve a politika. A szélsőjobbról folyamatosan balra toldó Jobbik olyan kártyát vett elő, ami eddig csak al ultraliberális mozgalmakra volt jellemző.

Ezeket a cikkeket olvastad már?