Blogolj!
Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

2019.09.17. | Kecskés István

Helyes! A jó pókember persze nem tért át a többségi oldalra, pedig az érvei a lószerszám magasságában vannak.

Tovább
VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

Tovább
A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

Tovább
2016.09.19.
Az osztrák hatóságok elkezdték kijelölni Hegyeshalomnál a magyar-osztrák határszakaszon építendő kerítés nyomvonalát. Jó reggelt kívánunk! Ausztria átlépett Faymann bukott kancellár minden örökségén és végre megtanult józan döntéseket hozni. Kerítést kapunk az oszták-magyar határra, már ott vannak a karók is.
2016.09.18.
A berlini szavazók is ítéletet mondtak Angela Merkel politikájáról. A német fővárosban tartott tartományi választáson a kancellár pártja ugyan második lett, de történelmi mélypontra zuhant, miközben a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak mozgalom meghatározó erővé vált Berlinben is. Jövőre általános választások lesznek, s a tartományi eredmények azt mutatják Merkelnek mennie kell.
Kecskés István
2016.09.16.
Wolfgang Schäuble, német pénzügyminiszter szerint senkinek semmilyen juttatását nem rövidítették meg a menekültek miatt. A magyar sajtó egy része ezt azonnal felkapta, mert szerintük ez bizonyíték arra, hogy Magyarországon sem lesz alacsonyabb a segély – vagy magsabb az adó... – a kényszerbetelepítés miatt. Nem logikus ezt a két dolgot összevonni.
2016.09.15.
Szavazást tartanak október 2-án a menedékkérők befogadásáról. Tudtuk. Az új információ ebben az, hogy nemcsak nálunk, hanem egy francia településen is. Történt ugyanis, hogy Allex településen egymásnak feszültek az indulatok a legutóbbi önkormányzati ülésen és a képviselők nem tudtak dönteni arról, hogy befogadják-e azt az ötven bevándorlót, akik menedékkérelemmel fordultak a település vezetőihez.
Kecskés István
2016.09.14.
63 migráns vállalt munkát a Reuters kutatása szerint Németországban az elmúlt évben érkezett egymillió közül. Képzetlenek, nem beszélik a nyelvet és nem tudják, hogy maradni akarnak-e egyáltalán Németországban vagy sem. Alkalmatlanok az európai munkavégzése. A képzést sem tudják elkezdeni, hiszen nem értenek egy szót sem németül...
2016.09.14.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a migránsok megfékezésének érdekében felhúzott kerítés nem ördögtől való. Pedig, amikor tavaly Magyarország kerítést emelt a Szerbiával közös határán, akkor a kormány kapott hideget, meleget. Most mondjuk sokan irigykednek ránk, hiszen nálunk nincs terror, nincs erőszak.
2016.09.13.
Kapaszkodjunk meg: Robert Fico, szlovák miniszterelnök olyan hangnemben beszélt az Európai Unióról, hogy azt a legkeményebb bírálók is megirigyelhetnék. Északi szomszédunk vezetője nem fogta vissza magát, nagyokat csapott oda az EU-nak, amely szerinte beleszeretett önmagába.
Kecskés István
2016.09.10.
Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter megdöbbentő számokat mondott a kötelező betelepítési kvóta kapcsán a Makó Híradó internetes oldalnak nyilatkozva. Nézzük, miről is van szó, de előre szólok, hogy ijesztő adatok következnek.
2016.09.10.
Újabb nőt erőszakoltak meg Kölnben. A diszkóból hazafelé tartó 25 éves nőt két észak-afrikai férfi becstelenítette meg. Immár minden hétre jut egy ilyen eset Németországban, ám a hírek szerint csak minden tizedik ilyen esetről tesznek bejelentést az áldozatok, vagyis akár mindennaposnak is lehet a nők elleni erőszak Németországban.
2016.09.08.
Úgy tűnik az MSZP és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt fű alatt egybeolvadt. Legalábbis erre utal az az ámokfutás, amit a szocialisták ma műveltek. Elmentek Balatonfüredre, ahol a FIDESZ frakciója üléseik és tartottak egy sajtótájékoztatót. Épp csak a hotelt tévesztették el és nem ott beszélt a párt legújabb bohóca, ahol azt ő gondolta.

Ezeket a cikkeket olvastad már?