Tíz újabb fertőzöttet azonosítottak
Négy nap után emelkedett a halálozások száma is, mégpedig két fővel.
Blogolj!
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

2020.07.09. | Pintér M. Lajos

Házmestertempó Momentum módra: szintet lépett a magyarsággal szembeni brüsszeli árulkodásban és hisztizésben Cseh Katalin. A bőrszerkós botmixeres nekiesett a német kancellárnak, és ordítva kérte számon, hogy az EU tíz …

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

Tovább
Pintér M. Lajos
2017.11.17.
Még a jövő kiárusításában sem tud tisztességesen együttműködni és összefogni a magyar balliberális bagázs. Brüsszelben a fele szembeköpte saját nemzetét, ketten elmenekültek, és akadt, aki saját véleményével sem értett egyet.
Kecskés István
2017.11.16.
Azt már eddig is tudtuk, hogy a migránsokat szeretik simogatni a liberálisok, de az új dolog, hogy már a pedofilokat is pátyolgatnák.
Pintér M. Lajos
2017.11.16.
A szánalmas dák viccbíróság képtelen megemészteni, hogy az erdélyi magyarság – világos módon – nem akarja megünnepelni Erdély Romániához csatolásának centenáriumát, ezért most Kelemen Hunor RMDSZ-elnökön tölti ki bosszúját.
Kecskés István
2017.11.16.
A művészet ugye egy szabad ügy, az meg ugye ízlés dolga, hogy valami tetszik, vagy nem. No, de eddig olyan még nem nagyon volt, hogy töke legyen a menyasszonynak és fordítva.
Ha van mersze és néhány felesleges milliója, ön is besétálhat az adóhatóság által „szorongatott” showman otthonába, és licitálhat a bútoraira, csobbanhat méregdrága jakuzzijában.
2017.11.14.
A legjobb út az SZDSZ követésére: ne szavazd meg, hogy a pedofilokat eltiltsák örökre a nevelő tevékenységtől! S még meg is magyarázzák. Nincsenek szavaink. Vagy legalábbis nyomdafestéket eltűrőből nem sokat találtunk tarsolyunkban.
2017.11.13.
Van baj… Egy román pap olyan részeg volt, mint az albán szamár, de vezetett, gázolt és elhagyta a helyszínt.
Bizony, naponta halljuk, hogy a Fidesz szétlopta az országot. Született is egy összeállítás arról, hogy mennyire nem…
2017.11.13.
A románok nem viccelnek, maximum röhejessé teszik magukat. A hivalkodó nacionalizmus nem áll távol keleti szomszédunktól.
Kossuth Lajos-i magasságokban Ujhelyi István. Az ideiglenesen Brüsszelben állomásozó szegfűs huszár az euróval roppantaná meg Orbán rendszerét, ezért jól berágott Pogátsa tanácsadóra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?