Blogolj!
Baloldali előválasztás – nem egy békeharc

Baloldali előválasztás – nem egy békeharc

2019.06.16. | Kecskés István

Nem változnak ezek semmit: a baloldaliak, hovatovább kommunisták a békét tűzik zászlajukra és közben úgy harcolnak, mint a legnagyobbak.

Tovább
Egy taxis szerint minden magyar bűnös a Hableány miatt

Egy taxis szerint minden magyar bűnös a Hableány miatt

Tovább
A Hableány mentésénél segítő búvároknak még nem ért véget a rémálom

A Hableány mentésénél segítő búvároknak még nem ért véget a rémálom

Tovább
József
2016.06.19.
Ismét írt dániel péter – így csupa kisbetűvel –, a magyar futball kapcsán. Ez a szegény üldözési mániás valaki, ismét kihasználta a magyar futball sikerét arra, hogy belerúgjon egy méreteset az országba, a magyarokba. Különösen azokba, akik pénzt és időt nem sajnálva Marseille-ben szurkoltak a csapatnak. Magából csinál üldözött kisebbséget ez a szerencsétlen marha.
József
2016.06.18.
Miért ez a ballib őrjöngés a válogatott sikere miatt? Mert az osztrákok elleni diadal mindazoké, akik az elmúlt évtizedek vesszőfutásai ellenére is hittek a magyar fociban. Így többek között a szomszédunké, Béla bátyámé, a gimnáziumi osztálytársamé, Tomié, és bár Orbán Viktor egy szóval sem mondott ilyet, az övé is. Mindazoké, akik valóban szeretik a magyar focit és kitartottak mellette. Ezt pedig ballibék nem tudják elviselni, magyar is, siker is, és még Orbán Viktor is örül neki.
József
2016.06.15.
Kicsit furcsa ez az Európa-bajnokság biztonsági szempontból. A szurkolók egy motozással eljutnak a helyükre, az újságírókat fémdetektoros kapun küldik át, a stadion teraszán meg gépfegyveres rendőrök állnak és a parkolót, valamint az érkező nézőket figyelik. Magyar embernek, aki vénaszkennerhez van szokva nem ez jut eszébe a szigorról.
Vannak olyan beteglelkű emberek, akiknek semmi sem jó, illetve mindenhova démonokat rajzolnak. Az egyik ilyen sérült, az Izraelbe emigrált Dániel Péter, akinek a magyar válogatott Ausztria ellen sikeréről is az jutott eszébe, hogy hazánkban diktatúra van. És szerinte a magyar foci – idézem – "szar." Ha hallgattál volna...
József
2016.06.13.
Hallani lehetett arról, hogy főleg az Európa-bajnokság miatt szigorítják a határellenőrzéseket a franciáknál is. A sportfaktor.hu főszerkesztője autóval érkezett az EB-re, így volt alkalma megfigyelni, hogy milyenek is ezek a szigorítások. A cikkből kiderül, hogy az oszták-német átkelőnél például hosszú volt a sor. De nem azért.
A franciák nem viccelnek. Liberális állam ide, vagy oda a vasárnap, az vasárnap. Minden boltot bezárnak, még akkor is, ha mondjuk a labdarúgó Európa-bajnokság miatt lenne kereslet például ebédre, vacsorára. Nem érdekli őket. A szabály, az szabály. Érdekes, hogy Franciaországban, ahol amúgy mindenki sztrájkol, ebben az ügyben nem nagyon tiltakozik senki.
József
2016.06.12.
Június 23-án a brit EU-s tagságról döntenek a szigetország polgárai, az eredmény megjósolhatatlan, egy dologban azonban a britek már üzentek Európának. Mivel a kilépés híveinek és ellenzőinek a tábora nagyjából ugyanakkora, így Nagy-Britanniában minden második szavazó azt mondja (amit mi, magyarok eddig is tudtunk), hogy az Európai Unióval nagyon komoly gondok vannak.
József
2016.06.06.
Öt svájci polgárból négy nemmel szavazott az alapjövedelemről tartott vasárnapi népszavazáson, amely hatalmas pofon az alapjövedelmet itthon nagy elánnal szorgalmazó Párbeszéd Magyarország-os Szabó Tímeáéknak, pedig Victor Hugo már „A nyomorultakban” pontosan leírta, mi a helyzet ezzel a munka nevű tevékenységgel. Késő este a PM Dunaújvárosban is kapott egy sallert.
Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook csoportnak semmi sem szent. Most éppen a trianoni diktátumra emlékezőkbe rúgtak bele egy méreteset. Mert szerintük még a hiszekegy is hülyeség... És ez az egész az ultranagymagyarok sírásnapja. Vajon a baloldali szavazók is így gondolják ezt? Nem lett volna jobb csendben maradni?
József
2016.06.01.
A menekülteket csak átmenetileg kellene befogadni, és ügyelni kell arra, hogy Németország ne váljék arab országgá - mondta a dalai láma egy szerdai német lapinterjúban. Tibet száműzetésben élő vallási vezetője a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lapban megjelent interjúban az európai menekültválságról szólva hangsúlyozta, Európa, például Németország nem válhat arab országgá.

Ezeket a cikkeket olvastad már?