Blogolj!
Így néz ki Karácsony Zuglója

Így néz ki Karácsony Zuglója

2019.08.21. | Kecskés István

Karácsony Gergely nagy hanggal kritizálja Tarlós István főpolgármestert, mert szerinte Budapest nem minden része szép. Nézzünk be egy kicsit Zuglóba.

Tovább
BREAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

BREAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás

Tovább
Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!

Tovább
2016.08.30.
Bevallom eddig is sejtettem, hogy melyik a legkomolyabb ellenzéki párt, de most forintosítható jelét is kaptam ennek, így már tudom, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnál nincs jelentősebb mozgalom ezen az oldalon. Mindezt abból szűrhetjük le, hogy kiderült, melyik párt mennyit költ az október 2-i népszavazási kampányra.
2016.08.29.
Sokszor, sokan leírták a nyugati sajtóban, hogy Magyarország, azon belül is Budapest, nem biztonságos hely, ahol sokaknak, így a zsidóknak is félniük kell. A hétvégén rendezték a II. Sólett Fesztivált, amelyről beszámolt a média is és Köves Slomó vezető rabbit is megszólaltatták, ő pedig igen érdekes dologkat mondott.
2016.08.26.
Elképesztő és egyben félelmetes adatokat hozott nyilvánosságra a német statisztikai hivatal. Miközben 188 ezerrel többen haltak meg 2015-ben a németek közül, mint ahányan születtek, az ország lakosainak száma csaknem egymillióval emelkedett. Németország lakosainak 10,5 százaléka nem német állampolgár.
2016.08.25.
Már a norvégok is... Sosem gondoltam volna, hogy ők egyszer kerítést építenek, mert megelégelték, hogy jönnek a migránsok hozzájuk is. Márpedig ez történik: az északi ország orosz határán. Nem hosszút, de az biztos, hogy ez komoly jelzés, már a norvégok is aggódnak a biztonságukért és a saját kezükbe akarják venni a sorsukat.
Kecskés István
2016.08.24.
Egészen érdekes dologra bukkant a Magyar Idők. Amerikai elemzők szerint – kicsit olyanok ezek is, mint a brit tudósok – a fehér ruha mást és mást jelent, attól függően, hogy kin van. Ha Trump feleségén van, akkor félelmet kelt, ha Clinton asszonyon, akkor viszont csodás alkotás. Valóban nem a ruha teszi az embert. Éppen fordítva. Az ember teszi a ruhát.
2016.08.24.
Januártól átalakul a bölcsődei ellátórendszer, a szülők hagyományos bölcsődébe, mini bölcsődébe, munkahelyi bölcsődébe vagy családi bölcsődébe írathatják be 3 év alatti gyerekeiket – ezt jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
2016.08.23.
Úgy tartja a mondás, ha ketten mondják ugyanazt, az nem ugyanaz. Ez sokszor így is van, olykor viszont nem így van. Itt van például az európai hadsereg ügye. Az igencsak aktuális témával most Bohuslav Sobotka hozakodott elő.
2016.08.22.
Furcsa nekem ez a kitüntetést visszaadó mozgalom, ami most elindult. Egyrészt azért, mert elismerést nem illik visszaküldeni, másrészt azért, mert egy egészen érdekes dologra hívja fel a figyelmet az index listája: az eddigi negyven visszaküldő közül harmincegyen Medgyesi Péter, Gyurcsány Ferenc, vagy Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt vette át a kitüntetését.
2016.08.22.
Eddig 52 ezer menekültet akartak visszaküldeni Magyarországra – írja a Magyar Nemzet. Mondhatnánk, hogy "remek", de azért a helyzet nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, hiszen eddig mindössze négyen kaptak engedélyt arra, hogy visszatérjenek hazánkba.
2016.08.21.
Az ember nem is tudja felfogni a szavakat, így egymás mellett: egy 12-14 év körüli gyermek volt a szombati Gazeintepben elkövetett öngyilkos merénylet végrehajtója. Ilyen valószínűleg nincs is. Egy normális világban biztosan nem eshet meg ehhez fogható, mert ez ép ésszel felfoghatatlan. Miért egy gyerekkel hajtatják végre a mocskos ámokfutásukat?

Ezeket a cikkeket olvastad már?