Blogolj!
Íme Andy Vajna sírja – felháborító

Íme Andy Vajna sírja – felháborító

2019.09.15. | Kecskés István

Talán nincs ebben semmi meglepő. Az lenne a furcsa, ha tele lenne virággal a földhalom. De nincs. Nagyon nincs.

Tovább
Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni

Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni

Tovább
VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival

VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival

Tovább
Kecskés István
2016.10.13.
Az ember csak kapkodta a fejét a Kormányinfó alatt. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy mi történt az elmúlt időszakban a kormánnyal, a kabinetekkel, aztán jöttek a kérdések. És ezeknek az elején elhangzott egy összetett mondat, s nem is a tartalma volt érdekes, hanem az, hogy ki mondta.
2016.10.11.
A Magyar Szocialista Párt (MSZP) parlamenti frakciója megszavazta a Fidesz egyik javaslatát az orszggyűlés keddi napján. Nem, nem jött létre egy irgalmatlan nagy koalíció, sőt a tűz és a víz sem lett egy és ugyanaz, de még a fekete sem lett fehér. Egyszerűen az egyik szoci megzavarta a másikat, aki összekuszálta a teljes frakciót.
2016.10.10.
A bukott miniszterelnök önként hagyja el a parlamenti patkót, de sajnos nem végleg, hanem cselesen. A kétharmados szavazásra bemennek, sőt évente egy lényegtelen voksolásnál is ott lesznek, hogy ne lehessen őket a törvény erejével kivágni az országgyűlésből, hogy a lábuk ne érje a földet. Pedig igény volna rá...
A Magyar Kétfarkú Kutyapárt, amelynek szavazó ikszelni nem szoktak, csak szavazólapokat firkálni bejelentette, hogy 2018-ban indul a választáson – megint megígérik majd örök életet mindenkinek? A bejelentés alkalmából a mandiner.hu szeretett volna interjút készíteni a formáció elnökével Kovács Gergővel, aki nem vállalta a beszélgetést. Vicces.
Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány négypontos Alaptörvény-módosítási javaslatot terjeszt a parlament elé. A miniszterelnök kérdésre válaszolva elmondta, hogy a magyar alaptörvényt az unió semmiféle rendelkezése nem írhatja felül. Vagyis a vasárnap leadott szavazatok nem vesztek kárba, Ahogy Orbán Viktor fogalmazott létrejött egy "új egység."
Azt hiszem be kell vezetnünk ezt az új fogalmat. Egy napja nézzük, figyeljük, hogy ki miként értékeli a vasárnapi szavazás végeredményét. Bevallom az a kedvencem, amikor azt hallom, hogy, akik nem mentek el szavazni, azok mind igent mondtak.
2016.10.03.
Az van, hogy összejött egy elég egyértelmű szavazási eredmény, ami hivatalosan és papíron egyelőre nem sokat ér. Tudjuk a tényeket: többen szavaztak a kvótarendszer ellen, mint annak idején az Európai Unióba lépésről. Ez így akár egyértelmű is lehetne, de nem az, hiszen a törvények szerint nem érvényes az október 2-i referendum.
2016.10.01.
Azt mondta nekem a héten egy ember, hogy az EU egy kommunista találmány, pont olyan, mint annak idején volt a Szovjetunió. Elgondolkodtató álláspont. Erre ma feldob a közösségi oldal egy videót, amelyben egy másik illető arról beszél, hogy milyen hasonlóságok vannak az EU és a Szovjetunió között. Megdöbbentő.
Kecskés István
2016.10.01.
Egy nyugodt kisvárosban csak a megszokott szülői óvatosságra van szüksége egy lányos apukának. Egyelőre. Mert, ha úgy alakul, hogy jönnek majd a kvóta alapon idedobott migránsok, akkor azért más lehet majd a helyzet. Főleg egy olyan városban, ahol a bukott baloldal még mindig polgármester tud adni, ő pedig befogadna. Bárkit, bárhonnan.
Kecskés István
2016.09.30.
Mi itt az ország közepén sok mindent tudunk a migránsokról, sőt hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mindent tudunk az illegális bevándorlókkal kapcsolatban. Talán kiábrándító lesz, de úgy tűnik, hogy csak részinformációink vannak, az ismereteink felületesek. Ma beszéltem egy lánnyal, aki szemtől szembe találkozott a migránsok tömegével.

Ezeket a cikkeket olvastad már?