Blogolj!
Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

2019.06.26. | Kecskés István

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást. Az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Gyurcsány Kálmán Olgáját és a Momentum Kerpel-Fronius Gáborát.

Tovább
Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Tovább
Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Tovább
József
2016.07.18.
Szörnyű dolog derült ki a szilveszteri kölni erőszakkal kapcsolatban. Az egyik, mindössze 18 esztendős áldozat teherbe esett. Most akkor mit mondanak erre a liberálisok? Hogyan fogja ezt az egészet feldolgozni – elfelejteni lehetetlen – ezt az egészet ez a szinte még gyerek lány. Meddig lesznek még Európának ilyen nagy terhei?
Címkék: migráns
József
2016.07.18.
Nicolas Sarkozy úgy véli, hogy háborúban állunk a terroristákkal. Nem értek vele egyet, hiszen a háborúhoz két harcoló fél kell. Európa viszont semmit sem tesz. Mozdulatlanul figyeli az iszlám állam tombolását a kontinensen. Magyarország az egyetlen, amely tettekkel is bizonyítja, hogy érti a küzdelem fontosságát, de emiatt az európai nemzetek egy része kiközöeítene minket.
József
2016.07.17.
Címkék: Pokémon GO
József
2016.07.16.
Éjjel a török katonaság egy része puccsolni próbálta az éppen nyaraló Erdogan elnököt és rendszerét. Elfoglaltak hidakat, televíziókat, tankokkal színesítették a Boszporusz partján fekvő utcákat. Majd Erdogan minderre csak annyit mondott, hogy a törökök menjenek az utcára. Mentek és leszerelték a hadsereget.
József
2016.07.15.
Botka László hosszú évek óta húzd meg, ereszd meg játékot játszik az MSZP-sekkel. Elnök is akar lenni, de közben nem is. Országgyűlési képviselő akar lenni, de közben Szegeden is akar maradni. És közben őszinte csodálkozással nézi, hogy a szocialisták szerinte becsapták. Micsoda felismerés!
József
2016.07.15.
Aznap éppen egy Mezőberény nevű kisközség nyári táborában voltunk, nem messze a szülőhelyünktől, Békéstől. Berényben volt egy strand is, de nem emlékszem, hogy akkor fürödtünk volna. A tizenkét éves gyerekekből álló csapat tagjai, köztük én is - felváltva soroltuk a félelmetes neveket: Pelé, Jairzinho, Edu, Gilmar, Santos, Garrincha, Tostao.
Szomorú vonása a magyar történelemnek, hogy a török, a német, az orosz mindig talált hazaárulókat, nincs ez másképp napjainkban sem. Most migránsok kényszerbetelepítése, és az ahhoz kapcsolódó durva pénzügyi szankció mellé találtak renegátokat. szanyi tibor (MSZP), ujhelyi istván (MSZP), molnár csaba (DK), niedermüller péter (DK), jávor benedek (PM) és meszerics tamás (LMP) úgy érezték, most törleszthetnek azért, hogy a magyar emberek 2010-ben és 2014-ben elküldték őket a vérbe.
Mit is szavaztak meg az EU delegált baloldali hazaárulók? Azt, hogy az EP kitart amellett, hogy minden országnak teljes körű felelősséget kell vállalnia a menekültválsággal és az ezzel foglalkozó újraelosztási mechanizmusra vonatkozó döntéssel kapcsolatban. Aki pedig nem hajlandó részt venni ebben, kőkemény pénzbirságot fizessen!
Emlékszem, az egyik NATO-, vagy EU-rendezvényen Orbán Viktor a csoportkép szélére került. Ezen lihegtek ballibék megmondó emberei, a médiájuk, az összes vörösre tapsolta a tenyerét elragadtatásában. Hát akkor most ballibéknek külön küldjük ezt a képet, most készült, Varsóban.
József
2016.07.09.
Nem, nem az Aranycsapat elvesztett vébédöntőjéről írunk, a német gyáriparosok szervezetének adatai szerint a Németországba érkezett kétmillió migránsból ötvennégyen álltak sikeresen munkába. Ez tulajdonképpen nem meglepetés, de kik hitették el a német gyárosokkal azt az esztelenséget, hogy ezek jelentős részben analfabéta, vagy muzulmán országokban szocializálódott emberek enyhítik a gazdaság meglévő munkaerőhiányát?

Ezeket a cikkeket olvastad már?