Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
2017.09.05.
Jó ideje el lehet mondani a baloldalról, hogy egyszerűen komolytalan. Olyannyira, hogy még saját maguk sem igazán hisznek önmagukban.
Kecskés István
2017.09.03.
600 milliós hitelfelvételre kapott engedélyt egy szocialista önkormányzat a kormánytól kastélyvásárlásra. Az urizálásnál lett volna fontosabb ügy is.
2017.09.01.
Szabó Győző színművész nyitotta meg a „legmenőbb street food kajákat” ajánló, azaz több mint 50 receptet tartalmazó exkluzív kiadvány bemutatóját szeptember elsején Kincsem parkban.
Pintér M. Lajos
2017.08.30.
A jobbközép olasz polgármesterek példát statuáltak: bírság jár annak, aki migránst akar befogadni.
2017.08.29.
Harmincnégy év után vette le műsoráról a memphisi Orpheum mozi az egyik legnagyobb filmklasszikust, az Elfújta a szél című filmet, mert többen tiltakoztak a „rasszizmusa” miatt.
Címkék: film, rasszizmus
2017.08.27.
Bill de Blasio, New York polgármestere, Kolumbusz Kristóf manhattani szobrának eltüntetését fontolgatja. A demokrata politikus a charlottesville-i események után vette fontolóra a több mint 100 éves szobor eltávolítását
Újabb olyan kép látott napvilágot egy kórházi ebédről, amire nem voltunk felkészülve.
Kecskés István
2017.08.26.
Kanada is csatlakozott azoknak az országoknak a táborához, ahol bevezették a harmadik nemet. Aki úgy érzi, hogy nem nő és nem is férfi, az lehet X. Ilyen, márpedig nincs.
Címkék: harmadik nem, Kanada
Kecskés István
2017.08.25.
Végképp úgy tűnik, hogy elfogyott az olaszok türelme: a velencei polgármester felszólította a rendőröket, hogy lőjék le azt, aki "Allahu akbart" kiáltozik.
Charlotte
2017.08.24.
Emmanuel Macron megkezdte háromnapos körútját Kelet-Közép-Európában, ahol elsősorban a szociális dömping és a kihelyezett, olcsó munkaerő problémájára szeretné felhívni a figyelmet. Jó jó, ez így elég mondvacsináltan hangzik, mi a valódi indok? Tényleg ennyire szívén viseli Kelet-Európa sorsát? Tényleg el szeretné érni, hogy egy magyar munkavállaló ugyanazért munkáért ugyanannyit keressen, mint egy francia? Frászt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?